Přítel je vyčůraný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
886
2.6.15 14:39

Jasné, že má niekde inú starú čo mu vydeľuje prachy. Sa stavím, že nepoznáš ani nikoho z jeho okolia, rodiny, kamošov a pod. Či sa mýlim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
2.6.15 14:42
@lajovka píše:
to jsi jeste z jeho prispevku tady nepochopila, ze je „tezce za vodou“? :lol:

Ani ne, já ho radši moc nesleduju. Názory jsou většinou na ránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
2.6.15 14:44
@Boudová píše:
Pochybuji, že by o to nějaká uživatelka emimina měla zájem.
:mrgreen: :pankac: :palec:
Ja tu muze vitam, ale to co se tu neustale objevuje, zamindrakovani, proti zenam zamereni a zcela neobjektivni tvorove, tak to bych v realnem zivote potkat opravdu nechtela. A samozrejme jsou za vodou, proto maji cas sedet na emiminu a denne pomlouvat a vysmivat se zenam v kategorii VZTAHY :lol: :mrgreen: Chapu, ze jim nekdo sakra ublizil, ale takovahle zahorklost je pouze k politovani, rozhodne ne sexy :lol:
Mmch. neobjektivnich zen je tu taky plno, o tom zadna, ale chlapi(az na vyjimky) jsou vecni ublizenkove vsichni.

K zakladatelce, nechapu, ze s nim jeste ztracis cas. I kdyby to nakrasne byl test miliardare :lol: -jako ze neni :mrgreen:, :P :P tak to o necem svedci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uzo
231
2.6.15 15:50
@Lidlova píše:
Ahoj, jsem uz s pritelem temer rok. Nezijeme ve spolecne domacnosti. Setkavame se tak 3krat tydne. Problem je v placeni za utraty v restauracich a jinych spolecnych akcich
Pritel me nikdy na nic nepozve ani na jedno kafe.Vse si platime zvlast.Ted vsak zacal praktikovat novou vec, rekne ze zrovna nema penize at zaplatim treba jeho obed. Priste pry zaplati za me. Jenomze zadne priste se nekona.Zase platime zvlast.Dela,ze si to nepamatuje. A tak je to furt dokola. Dalsi vec je ta ze pro me nikdy nic neudela.Kdyz ma volno a potrebuji nekam odvezt tak mi odvoz slibi.Pak se mame domluvit na pevno a on ani neodpovida na sms.Jen chci rict, ze jsem na matersky s 2letym chlapeckem a on prumerne vydelavajici muz. Nevim zda mu to mam rict a promluvit si s nim nebo se rovnou rozejit…Dekuji za odpovedi.

Rozhodně bych to s ním nejdřív probrala a až pak se s ním případně rozešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
2.6.15 16:00
@zoidberg píše: :palec:

Važ si toho, pravděpodobně Ti nasdílela svoji tapetu z plochy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
2.6.15 16:08
@Boudová píše:
Pochybuji, že by o to nějaká uživatelka emimina měla zájem.

Tak určitě by to nepřiznala… to by jí místní baličky kufrů nedarovaly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
2.6.15 16:55

@Ostružka jo na K 8o

• Citovat
  • Upravit
1482
2.6.15 16:56

@Peťulka2608 a sakra…Ko…??? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
2.6.15 16:58
@Boudová píše:
@zoidberg Inspirace pro tebě :kytka:

Já jsem skromná, to zelené okvětí není třeba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
2.6.15 17:01

@Ostružka ne, Kej… :poblion: To uz by byla fakt nahoda…,ale aspon by sme ho zdrbly :lol:

• Citovat
  • Upravit
1482
2.6.15 17:08

@Peťulka2608 @Peťulka2608 :mrgreen: tyjo, uff :mrgreen:, ale asi si byli pánové dost podobný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6100
2.6.15 17:12
@matkabagristy píše:
Já jsem skromná, to zelené okvětí není třeba :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
2.6.15 17:29
@canaglia píše:
Co blbneš???!!! Nemáte náhodou společné dítě? Tak zahoď uražené ego a utíkej do poradny, když si s tím nedokážeš poradit sama. Ale kvůli takovéhle blbosti rozbíjet malému dítěti rodinu, bych ti naplácal na holou. Hlavně že všechny dámy radí rozchod.
K rozchodu se odhodlej až v okamžiku, kdy by situace byla tak nesnesitelná, že bys dala přednost odchodu sama bez dítěte a s ponecháním dítěte u otce. Až budeš v takovém stavu, že tohle by pro tebe bylo jediné řešení, pak odejdi.

Jsi blazen? A myslim, ze dite nebude spolecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
2.6.15 17:30

@Lidlova Vyprdni se na něj, je pěkně vyčůranej :-D
Jako neřeknu, kdyby jste se třeba v tom placení třeba nějak střídali, ale když už jste spolu takovou dobu a nebydlíte spolu… a on tě nechá platit útratu nejen za tebe, ale dokonce i za něj, to už je fakt divný… Nemá třeba více nějakých milenek??? že by mu jedna zaplatila oběd, druhá věčeři a třetí snídani??? Já třeba taky za přítele někdy platím, ale my doma peníze nějak neřešíme, prostě buď je veme on nebo na mě zavolá, ať vemu prachy já - tak je vemu a nepřemýšlím nad tím:-D všechno, co máme, investujeme do domu, zahrady nebo do sebe a je jedno, kdo to zaplatí a jestli já koupím zmrzlinu mu nebo on mě… ale vím, že se na něj můžu kdykoliv spolehnout a stačí když prozvoním, hned mi volá zpět, co potřebuju :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
2.6.15 17:34

@Ostružka myslim,ze na toho „meho“, nema :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat