Přítel kouří marihuanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
30.3.12 17:14
@Yvonne píše:
Backie ten argument - já to umím hulit jsem slyšela taky, ale když je fakt problém, kde se prokáže požití omamné látky se vzorků z těla, tak je mu nějaké ten argument „to se musí umět hulit, či já to umím“ fakt na 2 věci.A ten argument to se musí umět hulit jsem slyšela od muže, co mě chtěl zbalit. A právě tohle mě od něj totálně odradilo. Drogy mi vážně nesmí přes práh.

Já to respektuji a nehodlám komentovat. Tvůj práh je Tvůj a tím to pro mě končí. Btw. pokud by došlo k dopr. nehodě, tak pokud by se vyloučil alkohol a přítel by nebyl viditelně pod vlivem ( což by nebyl, protože zhulený prostě nejezdí ), tak by se testy na omamné látky nedělaly. Ono totiž stojí dost peněz, takže pochybuju, že by je automaticky dělaly každému člověku, pokud policie na místě nepojme podezření.
A ta druhá věc, že kdyby se náhodou něco stalo, tak nebude schopný se o dítě postarat. No tak řídit by neřídil, ale existují taxíky a taky než někam v akutním případě vyjíždět volám záchranku.
Ale jak říkám, náš život, naše rozhodnutí, s tím nic nenaděláš. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.3.12 17:15
@jenny.fields píše:
Ty můro :cert: :cert: :cert: :lol: :lol: :lol: :lol:

já vím, ale to nešlo odolat :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.3.12 17:18
@Barush píše:
Beckie: Tak aby si to muž ještě kupoval, to si to raděj vážně vypěstujem. Já když aspoň teď mám mateřskou hulící pauzu se můžu realizovat :oops: A máte semínka nějaké odrůdy? :mrgreen: My vždycky pěstovali noname ale letos jsme objednali semínka Jacka Herrera, feminizovaná…no asi 700,–kč za deset semen :zed: :roll:
Yvonne:A chlap který si dá pár piv nebo panáků či sklenek vína je použitelný pro řízení, poskytování první pomoci apod.?

Jo tak mi letos schodou okolností taky budeme sázet Herrera, tak jsem zvědavá.. loni jsme pěstovali jakási semínka, co jsme našli někde v krabičce, tak jsem taky zvědavá..a investovali jste do skříně a vybavení nebo dáváte ven, my teda normálně ven na balkon, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
30.3.12 18:31

beckie:nene skříň v naší biorodině nehrozí, mám po rodičích zahrádku takže pěstíme tam pod sluničkem. Snažim se i o zeleninu ale ta tráva tam jde nějak líp :nevim: takže ze zahrádky sklidíme tak spoustu rybízu, sem tam nějaké jablko, jahody, hrášek, česnek, bylinky letos snad už i maliny a víno.A dost trávy :mrgreen: A vy máte skříň?To musí být hodně cítit pak po bytě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.3.12 18:36
@Barush píše:
beckie:nene skříň v naší biorodině nehrozí, mám po rodičích zahrádku takže pěstíme tam pod sluničkem. Snažim se i o zeleninu ale ta tráva tam jde nějak líp :nevim: takže ze zahrádky sklidíme tak spoustu rybízu, sem tam nějaké jablko, jahody, hrášek, česnek, bylinky letos snad už i maliny a víno.A dost trávy :mrgreen: A vy máte skříň?To musí být hodně cítit pak po bytě ne?

Nene, to vůbec, doma bych to nechtěla, fakt to smrdí…ale jen jsem byla zvědavá, ještě neznám nikoho, kdo by si ji domů pořídil, hlavně ta elektřina prý přijde příšerně draho…my pěstujeme zatím na balkoně v obr květináči, chce to hodně hnojit a starat se, ale jdou…snad teda půjdou i letos, protože jsme se stěhovali, tak nevím, jestli bude mít to správné světlo, uvidíme…my jsem za ty rostlinky nic naštěstí nedávali, dostali jsme je od kamaráda, takže když nevyrostou, tak holt nevyrostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.3.12 18:50

Ja už tam nepracuju.Nepsala jsem, že nenavidim fetaky""POZOR!!Napsala jsem že odsuzuji těhotné ženy které hulí marihuanu.
JInak pro úžasnou Barush:pomohla sis??????Trochu ubohé, nemyslíš? :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
30.3.12 18:58

@saruska26: proč bych měla být úžasná?? 8o A co je ubohé?Že jsem požádala o odtajnění? Kdyby k tomu nebyl důvod admini by tě neodtajnili.Navíc nebyla jsem sama. A nadávat ti ubohé nepřijde? :zed: Na to že si tu celkem nová a už hned máš potřebu vyvolávat konflikty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
30.3.12 19:01

beckie:určitě vyrostou ;) tráva je plevel…zkuste netopýří trus 8) Jinak záleží asi taky na tom na jakou stranu máte ten balkon, na sever je to naprd, nejlepší bych řekla je jihovýchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.3.12 19:04
@Barush píše:
beckie:určitě vyrostou ;) tráva je plevel…zkuste netopýří trus 8) Jinak záleží asi taky na tom na jakou stranu máte ten balkon, na sever je to naprd, nejlepší bych řekla je jihovýchod.

jo tak to kdybych věděla :lol: :lol: :lol: :lol: každopádně sluníčko nám sem svítí od deseti do pozdního odpoledne, ale ono to něják dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
30.3.12 19:19

To vypadá na jihozápad ale to pujde. Kdyby byl na sever tak by tam nesvítilo skoro vůbec.A pěstujete i něco jinýho?Třeba rajčata nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
30.3.12 19:26
@Barush píše:
To vypadá na jihozápad ale to pujde. Kdyby byl na sever tak by tam nesvítilo skoro vůbec.A pěstujete i něco jinýho?Třeba rajčata nebo tak něco…

no jasně, ale letos jsme tu poprvé,tak uvidím, co dopěstuju, ale mám doma už předsázeny rajčata, papriky, hrášek,zelený fazolky, špenát, polníček, bylinky a jahody…loni nám vše vyšlo krásně, ale jak říkám jinde, takže teprve zkouším co a jak dopěstujeme do zdárného konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
30.3.12 19:31
@Barush píše: @saruska26: proč bych měla být úžasná?? 8o A co je ubohé?Že jsem požádala o odtajnění? Kdyby k tomu nebyl důvod admini by tě neodtajnili.Navíc nebyla jsem sama. A nadávat ti ubohé nepřijde? :zed: Na to že si tu celkem nová a už hned máš potřebu vyvolávat konflikty :nevim:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1578
31.3.12 12:33

muj huli denne protoze u to pomaha na nervy,jinka musi brat prasky.a protze uz huli X let tak to neni zadnej vysmahlej blbecek co nevi co dela,dokonce i ridi takze se nebojim o to ze kdyz si zakouri u malyho ze by mu upadl nebo tak neco.ono mu to zbystruje smyly.a su radsu kdyz si zahuli nez kdyz chlasta:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
31.3.12 15:06

@Anonymní Zila jsem s muzem, co byl na marihuane zavisly. Vetsina lidi tvrdi, ze marihuana zavislost nezpusobuje, ale muzu odprisahnout, ze ja to zazila. Kdyz prisel z prace domu, tak jsem podle chovani hned videla, jestli mel nebo ne. Kdyz ne, tak jsem se pak uz v duchu skoro modlila, at si monecne ubali a je klid. Jinak byl totiz neskutecne podrazdenej, hnusnej a nedalo se s nim komunikovat.
Proti obcasnemu huleni nic nemam, ale pokazdy, kdyz je neceho moc, tak to neni dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.12 14:44

ahoj holky,zajímalo by mě zda vaši partneři kteří hulí denně mají taky často chuť na sex nebo zda v nich ta tráva to libido spíš zabíjí? díky za reakce ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky