Starší přítel mě uráží a nadává, i v těhotenství

Anonymní
20.3.12 13:19

Přítel mě uráží

Holky chtěla bych se vás zeptat na názor jak by jste v mém případě reagovaly. Přítel mě uráží tím že říká že jsem rozmazlený fracek a parchant a to vždy když se pohádáme. Jsem mladá a on je o 8 let starší ale to mu přece nedává právo na to aby mě tak oslovoval, Co by jste na mém místě dělaly vy?? Jinak spolu čekáme dítě.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.3.12 13:25

Asi bych se ho zeptala, jestli s tebou chce vůbec být, když jsi rozmazlená…Pokud řekne, že ano, tak bych mu řekla, že tě musí brát takovou jaká jsi a ne ti za to nadávat. Že ty za to nemůžeš, že ty jsi se nerozmazlila…za to může okolí, třeba i on…

• Citovat
  • Upravit
5533
20.3.12 13:26

Nakopala bych ho do zadní části těla :cert: . To, že je o osm let starší, z něj nedělá nadčlověka a někoho, kdo by měl právo tě takhle oslovovat a ponižovat. Hoď s ním řeč, protože rozhodně nebude v pořádku, aby s tebou takovým způsobem jednal před dítětem…
A jinak máte jaký vztah? Uráží tě často? Asi si potřebuje něco dokazovat a zvyšovat sebevědomí, ale toto je špatný způsob :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
20.3.12 13:26

jo to mě bývalý taky říkal. a byl o 14 let starší. skončilo to špatně. ale třeba to myslí jako hovorově, záleží na tom, jak se k Tobě chová jinak. já tomu svýmu nadávám taky sprostě a urážím ho, když se hádáme. ale miluju ho strašně moc a doufám, že navždy.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
20.3.12 13:28

Já, jsem dost horká hlava. Nevím jak to máte s bydlením,ale já bych řekla, ať tedy s rozmazleným frackem nežije. Zabalila bych si nebo jeho a zamávala. Buď by si to rozmyslel a přehodnotil chování, nebo bych byla sama. Ale to bych dělala já se svou ne zrovna úžasnou povahou.
Jinak zkoušela jse s ním o tom promluvit???(určitě jo) Co ti na to řekl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
20.3.12 13:30

:think: no to,že je o 8 let starší neznamená,že by se k tobě měl chovat jak k hadru,já bych si s ním promluvila,nevím samozřejmě jak u vás hádky vypadají,ale člověk v afektu kolikrát řekne hrozné věci.Pokud by to bylo bez důvodu,tak bych to řešila asi radikálně,pokud ho prudíš a taky mu nadáš nebo třeba říkáš já bych to a já bych tamto tak ho tím můžeš vyprovokovat,ale slušnost a úcta by u partnerů měla být,my se s manželem pohádali jen dvakrát a vždy kvůli jeho rodičům,jinak se vůbec nehádáme a je to balzám oproti minulému vztahu,ale já už potom ex nesnášela a vadilo mi na něm úplně vše :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
20.3.12 13:30

ono to je těžký radit, záleží jak často se hádáte a jak to říká:-(
ono někdy může být mnohem větší urážka, když člověk někomu řekne „vážená madam“ než např. „ty stará krávo“

já taky svýmu chlapovi vynadám ne zrovna vybíravě, ne teda že by to u nás vypadalo jak u cikánů na dvoře, ale prostě někdy se stane a asi jsem i na to taková povaha :nevim:

no jako moc jsem ti neporadila:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 13:33

tak záleží,jestli ho třeba neprovokuješ :roll: …protoze premyšlím proč by ti říkal ze jsi rozmazlená a fracek,co jsi mu pred tim rekla :think: ?pochopila bych,kdyby ti nadaval kvuli kravinam a pouzival uplne jine vyrazy :think: ..to by bylo spatny,ale toto moc nechápu,nechces nam trosku tu hádku nastínit? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
20.3.12 13:34

Pro mě je takové a podobné oslovení v rovnoprávném vztahu nepřípustné, je jedno, jestli se hádáte nebo ne a kdo je o kolik starší… Takhle se podle mě prostě partneři nechovají.
Být tebou, tak se hodně zamyslím, co si z toho odnese prcek, až vás uslyší takhle mluvit.
ještě edit: předpokládám, že to nebyl jednorázový úlet a několikrát se to opakovalo. Jednou s následnou omluvou bych to ještě pochopila.

Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
20.3.12 13:34

Asi bych mu taky řekla něco od plic, neměl by ti nadávat, to mu řekni, ale zas se zbytečně moc nehádejte, ty jsi nervózní i tak a potřebuješ teď klid. Jinak tohle chování je typické zřejmě, můj bývalý, se kterým mám syna, je o 10 roků starší a taky jsem byla při každé hádce rozmazlený spratek atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.3.12 13:40

Ano bavily jsme se o tom už několikrát vždycky mně řekne tak akorát že ho to mrzí a už to nikdy neřekne ale přijde další hádka a je to tu na novo. Ne že by jsme se hádaly nějak často to ne, neřešila jsem to do včerejška kdy mě to řekl jen protože jsem mu neodpověděla na jednu blbou otázku. Jinak spolu máme hezký vztah.

• Citovat
  • Upravit
24379
20.3.12 13:42
Anonymní píše:
Ano bavily jsme se o tom už několikrát vždycky mně řekne tak akorát že ho to mrzí a už to nikdy neřekne ale přijde další hádka a je to tu na novo. Ne že by jsme se hádaly nějak často to ne, neřešila jsem to do včerejška kdy mě to řekl jen protože jsem mu neodpověděla na jednu blbou otázku. Jinak spolu máme hezký vztah.

takze v tom nebylo z tvoji stránky nic,co by ho k tomu navadelo rict?To potom je od neho dost blby…to ze si mladsí vedel uz kdyz te potkal,tak nevim proc by te mel oslovovat jako tvuj vytoceny otec ;) …protoze jinak je to ponizovani a dokazovani si kdo je tady vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 13:45

nevim jestli jsem si toho vsimla jen ja,nebo je to nahoda :think: ,ale co ctu diskuse,nebo pripady z okoli…tak v momente kdy je mezi parnerama tak vekový rozdil v tak mladem věku tak chlap si hraje na otce a ma tendenci s mladsi pritelkyni zachazet jakoby byla neco min,protoze je o tolik mladsi a tim jakoby hloupejsi?jakoby se nedokazali postavit na stejný stupinek :nevim: …nerikam,že se to týká vsech.Je to jen moje zamyšlení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
20.3.12 13:51
Anonymní píše:
Ano bavily jsme se o tom už několikrát vždycky mně řekne tak akorát že ho to mrzí a už to nikdy neřekne ale přijde další hádka a je to tu na novo. Ne že by jsme se hádaly nějak často to ne, neřešila jsem to do včerejška kdy mě to řekl jen protože jsem mu neodpověděla na jednu blbou otázku. Jinak spolu máme hezký vztah.

No tak pokud ten vztah je jinak fajn, tak si myslím, že je partner trochu afekťák a že si asi nedokáže uvědomit,jak moc Ti to je líto :nevim:
V tom případě bych mu při další hádce až by mne nazval frackem řekla, že on je ten rozumnej co mu čouhá parte z kapsy. Když on tě může hnusně shazovat, za to, že jsi mladá tak bych mu hnusně naznačila, že on zas tedy mladý už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.3.12 13:56
Uju píše:
Anonymní píše:
No tak pokud ten vztah je jinak fajn, tak si myslím, že je partner trochu afekťák a že si asi nedokáže uvědomit,jak moc Ti to je líto :nevim:
V tom případě bych mu při další hádce až by mne nazval frackem řekla, že on je ten rozumnej co mu čouhá parte z kapsy. Když on tě může hnusně shazovat, za to, že jsi mladá tak bych mu hnusně naznačila, že on zas tedy mladý už není.

parte z kapsy :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria