Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bral bych to tak, že s ním ztrácíš čas. Minimálně si dělá zadní vrátka a nebo je chronický lhář. Tobě lže, že nic neschovával. Před ní se snaží vytvořit dojem, že je stále sám. Co od takového člověka očekáváš?
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím co si já sama vlastně myslím o tom co se včera stalo. S přítelem jsme se k sobě vrátili po dvou letech (předtím kratší vztah) a docela brzo jsme se rozhodli sestěhovat. On mezitím měl jinou asi rok, bydleli spolu, ona mu nechala starší notebook, co jí měl nějak opravovat a nábytek v pracovně, jela po tom rozchodu do zahraničí a teprve teď má možnost si to vzít k sobě.
Ráno jsem šla do práce s tím, že po práci jedu k rovnou našim a ona si tam pro to přijede, byli jsme tak domluveni. Přítel šel do práce později.
Zapomněla jsem ale něco doma a vracela se během oběda domů. Zjistla jsem, že všechny moje věci, které byly někde vidět nebo položené, schoval. Nacpal je prostě do skříní, i kartáček na zuby byl pryč.
Podle toho co o ní říkal se mi nezdá, že by ona jemu nějak chyběla, ale nenesla to dobře ten rozchod, ale že by se nějak úplně hroutila to zase asi ne.
Ze srandy jsem mu pak psala, když psal, že poklidí, jestli náhodou nepoklidí i moje věci. On jen haha, proč bych to dělal. Takže lhal.
Já mu to předtím sama nabízela, že tam kam ona půjde si to nějak dám pryč, protože sama bych se na to nechtěla dívat, kdybych z toho nebyla venku (od jejich rozchodu 4 měsíce, my bydlíme spolu 2). To ale odmítl a pak to schoval na tajňáka..
Brali byste to jako, ze ji nechtěl ublížit tím, ze už tam má jinou holku když ona se z toho rozchodu jeste nevzpamatovala?
Je mi jasné, že až mu řeknu, že jsem to viděla, tak přesně tohle rekne jako důvod.
Třeba je bejvalka kleptomanka a on chtěl uchránit tvoje věci… ![]()
Ale vážně, to lhaní ho nestaví do příliš dobrého světla, no… ![]()
Příspěvek upraven 26.11.22 v 11:25
Nechce aby věděla, že má tebe - jako může to být proto, aby ji neublížil, ale spíše si myslím, že si nechává zadní vrátka, sto si myslím zejména skrz to lhaní (mohl ti klidně říct pravdu, že ji nechce ublížit). Pokud tě má rád, tak se takhle nechová.
@Anonymní píše:
Ahoj, nevím co si já sama vlastně myslím o tom co se včera stalo. S přítelem jsme se k sobě vrátili po dvou letech (předtím kratší vztah) a docela brzo jsme se rozhodli sestěhovat. On mezitím měl jinou asi rok, bydleli spolu, ona mu nechala starší notebook, co jí měl nějak opravovat a nábytek v pracovně, jela po tom rozchodu do zahraničí a teprve teď má možnost si to vzít k sobě.
Ráno jsem šla do práce s tím, že po práci jedu k rovnou našim a ona si tam pro to přijede, byli jsme tak domluveni. Přítel šel do práce později.
Zapomněla jsem ale něco doma a vracela se během oběda domů. Zjistla jsem, že všechny moje věci, které byly někde vidět nebo položené, schoval. Nacpal je prostě do skříní, i kartáček na zuby byl pryč.
Podle toho co o ní říkal se mi nezdá, že by ona jemu nějak chyběla, ale nenesla to dobře ten rozchod, ale že by se nějak úplně hroutila to zase asi ne.
Ze srandy jsem mu pak psala, když psal, že poklidí, jestli náhodou nepoklidí i moje věci. On jen haha, proč bych to dělal. Takže lhal.
Já mu to předtím sama nabízela, že tam kam ona půjde si to nějak dám pryč, protože sama bych se na to nechtěla dívat, kdybych z toho nebyla venku (od jejich rozchodu 4/5 měsíců, my bydlíme spolu 2). To ale odmítl a pak to schoval na tajňáka..
Brali byste to jako, ze ji nechtěl ublížit tím, ze už tam má jinou holku když ona se z toho rozchodu jeste nevzpamatovala?
Je mi jasné, že až mu řeknu, že jsem to viděla, tak přesně tohle rekne jako důvod.Příspěvek upraven 26.11.22 v 10:42
Asi bych to tak brala, ale proč ti lhal? Mohl ti to normálně říct ![]()
Tak ji to měl odvést někam on a nedělat takový traparny.
Byla bych asi smířená s tím, že ten vztah opět nevyjde.
Jaký byl důvod prvního rozchodu?
@arinecka píše:
Asi bych to tak brala, ale proč ti lhal? Mohl ti to normálně říct
Mohl. Sama jsem mu to nabízela, nechápu to. Přede mnou možná chtěl vypadat jako třída, že před ní mě přece nebude skrývat.
Ad,,Brali byste to jako, ze ji nechtěl ublížit tím, ze už tam má jinou holku když ona se z toho rozchodu jeste nevzpamatovala?,,
Ne. Zivot jde dal. Prece si nikdo nemysli, ze ten druhy po rozchodu uz zustane navzdy sam. Priklanim se k nazoru,,nechava si zadni vratka,, - chce delat, ze zije sam. Melas ty veci vsechny vyndat ![]()
Bych řekl, že se spíše chtěl vyhnout hysterickým scénam. Nejdříve od ní a pak i od tebe. Neb ty ženský už má prokouknutý. Vidím to jak na netflixu. „Ještě tu mám věci a ty už tu máš jinou“. A litanie skončí až prásknutím dveří až se okenní tabulky roztřesou. A tobě lhal, páč něco ženský vysvětlit je marné. A jak je vidět, věděl proč ![]()
@Stará známá píše:
Ad,,Brali byste to jako, ze ji nechtěl ublížit tím, ze už tam má jinou holku když ona se z toho rozchodu jeste nevzpamatovala?,,Ne. Zivot jde dal. Prece si nikdo nemysli, ze ten druhy po rozchodu uz zustane navzdy sam. Priklanim se k nazoru,,nechava si zadni vratka,, - chce delat, ze zije sam. Melas ty veci vsechny vyndat
Napadlo mě to, že si svoje věci vyhrabu a on bude koukat. Ale jak říkám, do ní se vžít dokážu. Nechci se jí předvádět, ale jeho přístup se mi nezdá
Příspěvek upraven 26.11.22 v 11:22
@Anonymní píše:
Mohl. Sama jsem mu to nabízela, nechápu to. Přede mnou možná chtěl vypadat jako třída, že před ní mě přece nebude skrývat.
No, tak to se mu moc nepovedlo.
@samá práce píše:
Bych řekl, že se spíše chtěl vyhnout hysterickým scénam. Nejdříve od ní a pak i od tebe. Neb ty ženský už má prokouknutý. Vidím to jak na netflixu. „Ještě tu mám věci a ty už tu máš jinou“. A litanie skončí až prásknutím dveří až se okenní tabulky roztřesou. A tobě lhal, páč něco ženský vysvětlit je marné. A jak je vidět, věděl proč
Zakladatelka se ti zda hystericka?
Je to uplne normalni dotaz, proc se dospely chlap chova jako malej kluk.
@samá práce píše:
Bych řekl, že se spíše chtěl vyhnout hysterickým scénam. Nejdříve od ní a pak i od tebe. Neb ty ženský už má prokouknutý. Vidím to jak na netflixu. „Ještě tu mám věci a ty už tu máš jinou“. A litanie skončí až prásknutím dveří až se okenní tabulky roztřesou. A tobě lhal, páč něco ženský vysvětlit je marné. A jak je vidět, věděl proč
Jasně, a proto mu zakladatelka sama nabízela, že si svoje věci dá jinam…
@Anonymní píše:
Napadlo mě to, že si svoje věci vyhrabu a on bude koukat. Ale jak říkám, do ní se vžít dokážu. Nechci se jí předvádět, ale jeho přístup se mi nezdáPříspěvek upraven 26.11.22 v 11:22
Taky me to napadlo, proste vsechno dat zpatky tam, kde bylo, jak by se pak panacek kroutil.
Holka, ja se priznam ja moc neverim na nejakou prehnanou „ohleduplnost“ vuci byvalce, aniz by v tom byl i jiny duvod. A ten je tady pravdepodobne ten, ze chce, aby si byvalka myslela, ze je sam, kdyby se to treba mezi vama zase nejak pokazilo a on nemel do ceho pichnout. A tim, ze lhal, by si to u me pohnojil uz totalne, duvera je velmi krehka vec.
Já mu to předtím sama nabízela, že tam kam ona půjde si to nějak dám pryč, protože sama bych se na to nechtěla dívat, kdybych z toho nebyla venku (od jejich rozchodu 4/5 měsíců, my bydlíme spolu 2). To ale odmítl a pak to schoval na tajňáka..
Je mi jasné, že až mu řeknu, že jsem to viděla, tak přesně tohle rekne jako důvod.
Příspěvek upraven 26.11.22 v 10:42