Přítel si prohlíží holky na FB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
25.6.13 17:00

@LuciTau vypada to dobre:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
25.6.13 17:01

@pipiinka opravdu výborný a myslím že i rychlí :-)
@Jasněnkaa cenné rady se tu dovídám :-)

• Citovat
  • Upravit
10680
25.6.13 17:01

Né k věci, jak se k tomu zakladatelka dostala, je už asi jedno, jsem si jistá, že se tam každej občas koukne, na nějakýho svýho bejvalýho a tak, ale pokud se chodí dívat pořád na tu jednu a samou ženskou každej den, tak to by mě taky štvalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
25.6.13 17:02
@pipiinka píše:
@LuciTau vypada to dobre:-)

a ještě líp to chutná, jen tam dávám třeba spíš čerstvé ovoce, ale věřím že i s kompotem je to mnamka :-)

• Citovat
  • Upravit
10584
25.6.13 17:03

@Tarinka pokud se kouka na jednu a tu samou neco v tom bude :think:
@LuciTau na dortovou formu ten pomer surovin staci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
monca114
@SussieS píše:
Ale tohle je prostě vyloženě šmírování, to není nic, na co by narazila náhodou :roll:

přesně. To jako ve vztahu neexistuje nějaké soukromí? A mobil mu lustruješ taky pravidelně a poctivě? A co on tobě? Taky ti projíždí profil a mobil? To je teda vztah… Ne, není to vztah, ale imitace vztahu ;)

• Citovat
  • Upravit
LuciTau

@pipiinka stačí, na klasiku kulatou :-)
a máte pravdu, možná v tom něco bude, ale spíš asi ta její žárlivost, říká se že je to nemoc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
K-Black
25.6.13 17:04
@Tarinka píše:
Né k věci, jak se k tomu zakladatelka dostala, je už asi jedno, jsem si jistá, že se tam každej občas koukne, na nějakýho svýho bejvalýho a tak, ale pokud se chodí dívat pořád na tu jednu a samou ženskou každej den, tak to by mě taky štvalo :think:

já šmíruju pořád, přátele přátel, jejich přátele, nebo si jen tak píšu jména co mě napadnou, baví mě prohlížet si fotky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
monca114
25.6.13 17:05

Já si teda píšu se 2 kamošama a určitě s nima nic nemám. Dokonce jsem jednoho neviděla snad 7 let a moc jsme se ani neznali a druhýho jsem neviděla tak 3 roky…

• Citovat
  • Upravit
7765
25.6.13 17:05
@Jasněnkaa
@Jasněnkaa píše:
já šmíruju pořád, přátele přátel, jejich přátele, nebo si jen tak píšu jména co mě napadnou, baví mě prohlížet si fotky :mrgreen:

taky taky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
25.6.13 17:06

@pipiinka on nekouka na jednu, kouka na vsechny ex a na ty, ktere chtel..takze se to netyka 1 zensky, podle me dela zkladatelka z komara velblouda, jeji polovicka ani nevi, ze ji neco uzira, protoze ona mu to nerekne a cekala tady podporu, jakyho ma doma chlipaka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584

@LuciTau ja kdybych vedela, ze se manzelovi libi jedna baba a chtel s ni neco mit, ale treba ona mu nedala a on na ni furt cucel na fb, tak bych mu fb asi zrusila :lol: :lol: a rozbila pocitac :pocitac: :pocitac: :pocitac: neeeeee, vadilo by mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680

Já myslim, že je to trošku jinak, on měl před tím holku, zakladatelku si našel na fcb, tak si asi zakladatelka myslí, že se to bude opakovat, že se jí to vrátí? :think: Tak proto ho lustruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
25.6.13 17:07

@Mauzik2 a to je ta chyba, jak pises, treba vubec nevi, ze ji to vadi, nekdy staci se jen zminit a problem je vyresen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
25.6.13 17:07

@Tarinka stejne jsem si to vylozila i ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie