Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pipiinka opravdu výborný a myslím že i rychlí ![]()
@Jasněnkaa cenné rady se tu dovídám ![]()
Né k věci, jak se k tomu zakladatelka dostala, je už asi jedno, jsem si jistá, že se tam každej občas koukne, na nějakýho svýho bejvalýho a tak, ale pokud se chodí dívat pořád na tu jednu a samou ženskou každej den, tak to by mě taky štvalo ![]()
@Tarinka pokud se kouka na jednu a tu samou neco v tom bude ![]()
@LuciTau na dortovou formu ten pomer surovin staci?
@SussieS píše:
Ale tohle je prostě vyloženě šmírování, to není nic, na co by narazila náhodou
přesně. To jako ve vztahu neexistuje nějaké soukromí? A mobil mu lustruješ taky pravidelně a poctivě? A co on tobě? Taky ti projíždí profil a mobil? To je teda vztah… Ne, není to vztah, ale imitace vztahu ![]()
@pipiinka stačí, na klasiku kulatou ![]()
a máte pravdu, možná v tom něco bude, ale spíš asi ta její žárlivost, říká se že je to nemoc ![]()
@Tarinka píše:
Né k věci, jak se k tomu zakladatelka dostala, je už asi jedno, jsem si jistá, že se tam každej občas koukne, na nějakýho svýho bejvalýho a tak, ale pokud se chodí dívat pořád na tu jednu a samou ženskou každej den, tak to by mě taky štvalo
já šmíruju pořád, přátele přátel, jejich přátele, nebo si jen tak píšu jména co mě napadnou, baví mě prohlížet si fotky ![]()
Já si teda píšu se 2 kamošama a určitě s nima nic nemám. Dokonce jsem jednoho neviděla snad 7 let a moc jsme se ani neznali a druhýho jsem neviděla tak 3 roky…
@Jasněnkaa píše:
já šmíruju pořád, přátele přátel, jejich přátele, nebo si jen tak píšu jména co mě napadnou, baví mě prohlížet si fotky
taky taky
![]()
@pipiinka on nekouka na jednu, kouka na vsechny ex a na ty, ktere chtel..takze se to netyka 1 zensky, podle me dela zkladatelka z komara velblouda, jeji polovicka ani nevi, ze ji neco uzira, protoze ona mu to nerekne a cekala tady podporu, jakyho ma doma chlipaka..
@LuciTau ja kdybych vedela, ze se manzelovi libi jedna baba a chtel s ni neco mit, ale treba ona mu nedala a on na ni furt cucel na fb, tak bych mu fb asi zrusila
a rozbila pocitac
neeeeee, vadilo by mi to
Já myslim, že je to trošku jinak, on měl před tím holku, zakladatelku si našel na fcb, tak si asi zakladatelka myslí, že se to bude opakovat, že se jí to vrátí?
Tak proto ho lustruje…
@Mauzik2 a to je ta chyba, jak pises, treba vubec nevi, ze ji to vadi, nekdy staci se jen zminit a problem je vyresen