Přítelova dcera u mě krade

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3451
19.7.18 21:21
@malá_holka píše:
a pak se tu diví anonymům :nevim: cokoliv se nenapíše anonymně, tak se hned při první příležitosti vmete dotyčné v jiný diskuzi.lol, no jo, jsem asi největší bahno společnosti. :palec: aspoň, že jsem tě nezklamala v názoru na mě.

A čemu se divíš? Pořád se snažíš být „zajímavá“ podobnýma výžblechtama. Už je to fakt trapný. Dost často si i protiřečíš. Bylas tolikrát vyhozená a stejně furt lezeš zpátky :roll: nevím co máš za problém, ale měla bys to fakt začít konečně řešit :roll:

Jako napsat v diskuzi, kde holka ukradla přes 2500 (a kdo ví na kolik se nepřišlo), že ty jsi taky zloděj :nevim: :roll: to ti mám tleskat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 21:24
@smurfka píše:
Ver mi ze neni. Trochu v tom chodim. Co dava navic je soudu jedno, ale kdyz neda co ma, ma problem.

Jojo, prave, posilaji 6, vymerene maji 3. Takze kdyz poslou 4, tak to bude ok. Take bych to tak udelala a poslala 4.

• Citovat
  • Upravit
18001
19.7.18 21:28
@Verunecka289 píše:
A čemu se divíš? Pořád se snažíš být „zajímavá“ podobnýma výžblechtama. Už je to fakt trapný. Dost často si i protiřečíš. Bylas tolikrát vyhozená a stejně furt lezeš zpátky :roll: nevím co máš za problém, ale měla bys to fakt začít konečně řešit :roll:Jako napsat v diskuzi, kde holka ukradla přes 2500 (a kdo ví na kolik se nepřišlo), že ty jsi taky zloděj :nevim: :roll: to ti mám tleskat? :roll:

jasný, hlavně že to víš líp a už je fuk že to vytrháváš z kontextu, zatleskat můžeš sama sobě, já to po tobě nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
19.7.18 21:32

Necetla jsem celousi diskusi, jen prvni dve stranky.
Nam 14lety syn take na zacatku roku zacal krast.Nejprve neco v krámě, kde ho vietnamci chytli a pote mladšímu brachovi ps vita a to prodal.
Resili jsme to samozřejmě promluvou, proc to dela.Je to.z toho.duvodu, ze ma starsi kamarady a chce se jim po hmotne strance byrovnat.Mel zaracha asi tri mesice a obratili jsme se na odborniky ve stredisky vychovne pece.Take jsme se spojili se socialnim pracovnikem z ospodu.Myslim, ze nam pomohli.Zatim se od te doby nic nestalo (alespon o nicem nevime).Myslim, ze pochopil,kde jsou hranice.
Takze ja doporucuji odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.7.18 21:33
@Limi123 píše:
Jojo, prave, posilaji 6, vymerene maji 3. Takze kdyz poslou 4, tak to bude ok. Take bych to tak udelala a poslala 4.

Jo tak to jo, ja myslela poslat min nez ofiko. Dokud bude krast posilala bych jen stanovene. Treba to matce dojde.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 21:41
@smurfka píše:
Jo tak to jo, ja myslela poslat min nez ofiko. Dokud bude krast posilala bych jen stanovene. Treba to matce dojde.
… Aby ji ale pak neposilala krast jinam.

Mozna by bylo nejlepsi ji vzit k nim do pece, holcicku a spojit se s OSPOD, co se stalo, aby si to maminka priste 3× rozmyslela.

Cim vic o tom premyslim, trest zaslouzi matka, ne dcera.

Zakladatelko, jeste bych pozjistovala, na co ty penize potrebuje matka. Jestli je treba najednou nejak vazneji nemocna a potrebuje to na leky, tak by se to dalo pochopit i ze strany te matky, i kdyz je to strasne. A pak bych se asi na ten OSPOD neobracela.

Příspěvek upraven 19.07.18 v 21:44

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.7.18 21:43

@Limi123 ve 12ti uz ma mit holka rozum a vedet co je spravne. Donutit nekoho ke kradezi to zalezi i na povaze toho cloveka, zda se necha..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 21:44

Ano na kole bydlí asi 8km od nás, nevím jsem stoho dost zmatená. VÍTE ona Šárka měla jet na tábor, a tak jsem Teda poslala 3500kc na její účet že ona doplatí 800kc a může jet.. A Co se nestalo, že holka nikam nejela, protože její máma to ztratila a to je vdaná má manžela.. A volala nám že Šárka nikam nejede, že nesehnala peníze, tak jsem nasedla do auta přivezla jsem ji těch 800kc protože jsem si myslela že nesehnala jen těch 800"..a ona že je to málo že nemá nic. KDYŽ jsem se jí ptala kam dala těch 3500na tábor řekla že to semnou řešit nebude. ANO nemusí to semnou řešit… Ale o finance u nás doma se starám já.. Takže já posílám všechny peníze pro Šárkou jako alimenty.. Přítel řekne kolik a já pošlu… Tak ale nejela nikam a proto jsem ji vzala k sobě, ať si holka taky odpočine.. Takové trápení máme s její mámou.. Je toho víc, koupily se holkám horská kola.. Šárce ho dala do bazaru. O prostě vše.. Takže jsme ji to coo koupíme necháváme u nás.. ATO se zase nelíbí její máme.. Že prej jí nic nekupujeme :pocitac:.. Tento měsíc dostala alimenty6000kc.. 3500kc tábor.. 1500kc holka kapesné na tábor.. - 2500kc co mi sebrala.. Takže už nevím co dělat.. Volala jsem to příteli ten se rozcilil. A že si to vyřídí jak ze Šárkou, tak s jeho ex.. Jinak asi to vyznělo odeme blbě, ale moje dcera má 8let..takze 50kc týdne se jí opravdu stačí.. :) Ona ví, že to co má v kasicce, není na útratu hned, ale když někam pojede na nebo bude chtít něco pěkného.. Dcera jinak odeme peníze dostává na útratu pokaždé když si o ně řekne.. Tak samo to má i Šárka.. Bohužel.. Jinak to u ní nejde.. Přítel mi pro ni dá 500kc.a já vím že ji to musím rozdělit tak, aby to neztratila za blbosti.. Ale opravdu prkonitny.. Když jsme jí dávali třeba de stovky tak už ten den neměla vůbec nic.. Nevím jak vám to mám vysvětlit aby jste mi rozuměli.. Ona potom za mnou chodí a této dáš mi dvacku.. Teď o dáš mi třicet korun.. Padesát.. Deset.. A to je během týdne každý den.. Takže když si to spočítate, že tak má týdne odeme do kasičky 50kc.. A potom ji ještě dávám… To co mi pro ni na útratu dal její táta.. Ale koukala jsem do kasičky nemá tam nic… Samozřejmě těch 500kc pro ni mam.. Al nedám jí to to hold má smůlu.. Dám jí to třeba až na vánoce.. Ať třeba někomu něco koupi.. Protože ty peníze co mi vzala už neuvidím.. Nechci aby jste si mysleli že chci na ni šetřit.. Ne ale dostává bych řekla víc.. Jak moje dcera.. Ale ta zase má milující domov.. Který bohužel Šárka nemá.. Přemýšlela jsem zda by nebylo dobré jí to vzít natrvalo bydlet knam, ale já se toho bojím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 21:45
@smurfka píše:
@Limi123 ve 12ti uz ma mit holka rozum a vedet co je spravne. Donutit nekoho ke kradezi to zalezi i na povaze toho cloveka, zda se necha..

Ano, ale pokud nuti rodic, je to jina situace. V tu chvili bych trestala rodice, ne dite.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 21:46
@Anonymní píše:
Ano na kole bydlí asi 8km od nás, nevím jsem stoho dost zmatená. VÍTE ona Šárka měla jet na tábor, a tak jsem Teda poslala 3500kc na její účet že ona doplatí 800kc a může jet.. A Co se nestalo, že holka nikam nejela, protože její máma to ztratila a to je vdaná má manžela.. A volala nám že Šárka nikam nejede, že nesehnala peníze, tak jsem nasedla do auta přivezla jsem ji těch 800kc protože jsem si myslela že nesehnala jen těch 800"..a ona že je to málo že nemá nic. KDYŽ jsem se jí ptala kam dala těch 3500na tábor řekla že to semnou řešit nebude. ANO nemusí to semnou řešit… Ale o finance u nás doma se starám já.. Takže já posílám všechny peníze pro Šárkou jako alimenty.. Přítel řekne kolik a já pošlu… Tak ale nejela nikam a proto jsem ji vzala k sobě, ať si holka taky odpočine.. Takové trápení máme s její mámou.. Je toho víc, koupily se holkám horská kola.. Šárce ho dala do bazaru. O prostě vše.. Takže jsme ji to coo koupíme necháváme u nás.. ATO se zase nelíbí její máme.. Že prej jí nic nekupujeme :pocitac:.. Tento měsíc dostala alimenty6000kc.. 3500kc tábor.. 1500kc holka kapesné na tábor.. - 2500kc co mi sebrala.. Takže už nevím co dělat.. Volala jsem to příteli ten se rozcilil. A že si to vyřídí jak ze Šárkou, tak s jeho ex.. Jinak asi to vyznělo odeme blbě, ale moje dcera má 8let..takze 50kc týdne se jí opravdu stačí.. :) Ona ví, že to co má v kasicce, není na útratu hned, ale když někam pojede na nebo bude chtít něco pěkného.. Dcera jinak odeme peníze dostává na útratu pokaždé když si o ně řekne.. Tak samo to má i Šárka.. Bohužel.. Jinak to u ní nejde.. Přítel mi pro ni dá 500kc.a já vím že ji to musím rozdělit tak, aby to neztratila za blbosti.. Ale opravdu prkonitny.. Když jsme jí dávali třeba de stovky tak už ten den neměla vůbec nic.. Nevím jak vám to mám vysvětlit aby jste mi rozuměli.. Ona potom za mnou chodí a této dáš mi dvacku.. Teď o dáš mi třicet korun.. Padesát.. Deset.. A to je během týdne každý den.. Takže když si to spočítate, že tak má týdne odeme do kasičky 50kc.. A potom ji ještě dávám… To co mi pro ni na útratu dal její táta.. Ale koukala jsem do kasičky nemá tam nic… Samozřejmě těch 500kc pro ni mam.. Al nedám jí to to hold má smůlu.. Dám jí to třeba až na vánoce.. Ať třeba někomu něco koupi.. Protože ty peníze co mi vzala už neuvidím.. Nechci aby jste si mysleli že chci na ni šetřit.. Ne ale dostává bych řekla víc.. Jak moje dcera.. Ale ta zase má milující domov.. Který bohužel Šárka nemá.. Přemýšlela jsem zda by nebylo dobré jí to vzít natrvalo bydlet knam, ale já se toho bojím

Chudak holka. Vemte ji natrvalo k vam, pokud ji mas opravdu rada. Takhle z ni vyroste take socka.

• Citovat
  • Upravit
950
19.7.18 21:55

To je strašný, co z takové holky vyroste, nakopat do zadku její matinku. Ty s přítelem se snazite, aby se měla dobře, ta ji vše vezme a jeste ji nutí krást, fakt na pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
19.7.18 21:57

zakladatelko, já to psala hned!!! bylo to jasné jak facka, když ti šárka sdělila, že jí stejně nic nemůžeš a že tobě její táta věřit nebude, že to máma říkala… hned jsem to psala!!! s holčinou i jejím tátou bych promluvila… a pokud by chtěla bydlet u vás, tak bych o to zažádala u soudu (od 12 let se posílá dítě zpravidla tam, kam si řekne)… je dobře, že peníze posíláš na účet, to je doložitelné a prokazatelné i pro soud… mluvit, mluvit a mluvit, s ní i jejím tátou… ex bych jen řekla, na co jste se dohodli… je to hnus!!! matka má tu holku jen pro peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
19.7.18 22:08

Chudák holka. A ptala jsi se jí, co by chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.18 22:58

Ano ptala jsem se jí. Přišla za mnou ještě nešla spát. Koukáme spolu na pohádku. NO já jsem Šárce řekla o tom co mi říkala její máma.. Ona na mě chvilku koukala a potom říkala že její máma tvrdí že ona jako dcera má stejné práva se mít dobře jako moje dcera. Nemyslím že by si tohle vymyslela a tohle nemá že své hlavi, když já nevím jak sní mám mluvit… Když jsem se ptala kde je jí dobře, řekla že tady u nás. Jenže Roman není taky žádný svatoušek.. Víte on se o Šárku začal zajímat když jsme se dali dohromady. Jako ne že by se jí nevěnoval, ale začal se hodně starat až když jsem ho nutila.. Protože v rozpadle rodině kde nefunguje otec, jsem žila v i já. A vím že holka tátu potřebuje.. To musí on urgovat. Já ho musím doslova kdopak do zadku. Ani já nejsem tak úplně svatá. To přiznávám.. Že začátku mi vadilo že si holku kupuje kravinama.. Prostě každý ty chyby má. Šárku mám moc ráda, já na ní cnechci a být zlá.. Roman to ale vidí jinak.. Když jsem na Šárku zvýšila hlas když něco provedla nelíbilo se mu to. Ale vychovávat jí budu já. Více méně. No je to ale už o dost lepší… Přítel jezdí domu jednou za týden.. Když bude mít v péči Šárku, tak to budeme bojovat… To vím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 23:33

To mas tezke :-( Toto byste si museli vsichni vyjasnit dopredu, pokud se mas na vychove podilet, tak to bude vychova stejna, jako u tve dcery.

Nicmene je videt, ze stavajici model proste nefunguje a prerusta vam to pres hlavu.

A tedy chlap, krery se nestara o sve prvni dite…to asi ani nebudu komentovat…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML