Přítelova kolegyně

Anonymní
23.2.16 18:52

Přítelova kolegyně

Přítel nastoupil pred týdnem do nove práce a pry tam maji jednu kolegyni. Od samýho zacatku o ni tak nenápadně mluví a červená se u toho :oops: Ze je tam na praxi a on s ni dnes pracoval a povidal, ze je milá a jak se mu s ni dobře pracuje. Tak jsem se ho zeptala, jak vypadá. A odpověď byla, ze ne špatně. Řekl, ze je mladsi asi o 5let. No docela nevím, co tim naznacovanim mysli a kdyz ksem mu rekla, proc se cervena, kdyz o ni mluvi, tak neodpověděl, ze pry si vymyslim. Je to práce, to chápu, ale je to trochu divný u nej. Byva u nas zvykem, ze si pres den neco napisem a dnes mel cely den vyply internet takze se mu zpravy ani nedorucily a asi trochu zarlim nebo jak to nazvat. V předchozím vztahu jsem byla prováděna, tak jsem na takovy veci citliva no. Jak byste to braly vy? Vadilo by vam to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kacik1988
23.2.16 18:56

Vadilo a dost. Taky jsem přes kamaráda sehnala chlapovi práci kde jsou jen samý muži, kolegyně bych nezkousla :-)

• Citovat
  • Upravit
Niki278
23.2.16 18:58

Upřímně… Já jsem žárlivá, když mám důvod. A tohle si myslím důvod je. V tomhle případě bych to ještě nějak extra nehrotila, ale nejspíš nějaká ta nervozita by přišla. Chápu, že pokud jsi byla podváděna, tak se bojíš. Nejspíš tomu chce dát čas, jestliže o ní ale začně mluvit častěji, ukážou se očividné problémy atd. možná by to chtělo si poté promluvit na rovinu… Nevím, co jiného na to říct. Záleží na tobě, ale já bych tu žárlivost najevo dávala :nevim:
Moc držím palce ať vše dobře dopadne! :kytka:

Příspěvek upraven 23.02.16 v 18:59

• Citovat
  • Upravit
6078

:cert: Sakra vadilo. Vyfikla bych se a šla ho zítra vyzvednout, aby můra viděla, že ON má MĚ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Proč měl vypnutý internet? Asi nechce, aby slečna věděla, že je zadaný co? Zašla bych se na něj do práce podívat, ale víc s tim nenaděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
23.2.16 18:59
@mlsalkaM píše: :cert: Sakra vadilo. Vyfikla bych se a šla ho zítra vyzvednout, aby můra viděla, že ON má MĚ.

Proč můra? Copak ona za něco může?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
23.2.16 19:00

Kolik je vám let? Jak dlouho jste spolu? Máte děti?
Jiná situace bude, když vám bude 20 let, budete spolu tři měsíce…a jiná když je vám 40 let, jste spolu deset let a máte dvě děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki278
23.2.16 19:01

@radkka Taky si myslím, že dotyčný hraje na dvě strany… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6499
23.2.16 19:07

Takových kolegyň ještě v životě bude… když má vztah pevný základy, jen tak nějaká kolegyně ho nezboří, trochu pohov by to chtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.16 19:11

Je nam 26 a deti zadne nemame, spolu jsme 2roky. No nervozita u me je, nebudu tvrdit, ze ne. Om sice tvrdi, ze by me nikdy nepodvedl, ale proc se teda u toho tak tvari a cervena se.. Obavy mam a uz jsem k nemu i trochu odtazita nejak podvedome ani nevim proc.

• Citovat
  • Upravit
3819
23.2.16 19:14

Zalezi na tom jaky mate jinak vztah… Pokud ma praci, kde pracuji i zeny tak tezko najde misto ve vyslovene muzskem kolektivu :nevim: Muj chlap je doktor na ARU… pro samou sestru neni kam plivnout a ze jich na nej par kouka jako na Boha + neustale nocni :jazyk: Zatim verim, nedal mi zatim duvod neverit :) Ale taky mi o kolegynkach nevypravi s rumnencem ve tvari… neni blbej :) Rekla bych ze ten tvuj s novou kolegynkou minimalne flirti… a tvoje zenska intuice to citi. Poslouchej ji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
23.2.16 19:16
@radkka píše:
Proč můra? Copak ona za něco může?

Samozřejmě, existuje :mrgreen: jsem super žárlivá a ultramajetnická. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
23.2.16 19:17
@Anonymní píše:
Je nam 26 a deti zadne nemame, spolu jsme 2roky. No nervozita u me je, nebudu tvrdit, ze ne. Om sice tvrdi, ze by me nikdy nepodvedl, ale proc se teda u toho tak tvari a cervena se.. Obavy mam a uz jsem k nemu i trochu odtazita nejak podvedome ani nevim proc.

Tím, že se od něj budeš odtahovat a nepromluvíš si s ním, to bude jen horší. Řekni mu, co si z něho vycítila, ale z ničeho ho neobviňuj. Dej mu jasně najevo, že mu věříš, ať se nebojí s tebou mluvit. Je přece přirozené, že i ve vztahu se nám líbí jiní lidé. Důležité je, že jsme věrní danému partnerovi a on je pro nás ten hlavní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.2.16 19:17
@Ellusa píše:
ale i tak bych si na něho někdy vyfiknutá před prací počkala, nejlépe tak, aby to i ona viděla a pochopila, že on je zadaný :cert:.

no muzu te ujistit, ze pro spoustu zenskych to, ze chlap je zadany pridava silne na atraktivnosti a touze ho „ulovit“ ;)

a jinak souhlasim s tim, ze pokud je vztah opravdu dobry a zalozeny na pevnych zakladech, tak ho nejaky flirt neohrozi a hlavne pokud ma chlap urcity charakter. pokud ne, tak pokud ho neklofne tahle, tak ho klofne jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niki278
23.2.16 19:19

@Ali-Ali Souhlasím… Nejspíš ji to ještě víc nabudí :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat