Přivýdělek na rodičovské dovolené

24
19.7.13 15:49

prividelek na rodicovske dovolene

Ahojky. nevite nekdo o nejake domaci praci, materska konci a rodicovska 7600 nic moc. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5635
19.7.13 15:51

Asi ti to nepomuze, jestli chces vyhradne doma.Ale ja cely rodicak chodim uklizet rodinne domy u nas na vesnici a hlidam deti u sebe doma sousedkam :-).Ja ted uz resim hledani prace, rodicak skoncil :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 16:48

No ja ma rodicak 3800 a su rada ze su rada:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
19.7.13 17:06

Vem letáky, hoď je pod kočárek a jeď rozvážet, nebo začni podnikat, na doma není nic :D

• Citovat
  • Upravit
17014
19.7.13 18:06

Ale jo, je práce na doma, ale na to většinou musí! člověk znát úplné základy češtiny. S přivídělkem se nechytneš. :nevim: Takže fakt jen manuální práce. Jinak pokud budeš někam posílat životopis, nech si ho zkontrolovat. Ať je bez chyb :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 19:21

@CokeLady jak se da zvysit rodicovsk prispevek to by me zajimalo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
19.7.13 20:05

@CokeLady to se mas… Ale nekdo na 4 roky musi jit dle zakona:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
19.7.13 20:11
@araw píše:
Ale jo, je práce na doma, ale na to většinou musí! člověk znát úplné základy češtiny. Spřivídělkemse nechytneš. :nevim: Takže fakt jen manuální práce. Jinak pokud budeš někam posílat životopis, nech si ho zkontrolovat. Ať je bez chyb :palec:

@araw :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michelle77
23.9.13 09:12

přivýdělek při rodičovské dovolené

:jazyk: Dobrý den chtěla bych se zeptat, když budu mít přivýdělek při RD - domácí práci skládání součástek, musím něco přiznávat odvádět nebo někam ohlašovat? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Elessar
23.9.13 10:04

Nemusíš.

• Citovat
  • Upravit
Michelle77
23.9.13 10:06

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.21 10:24

Ahoj maminky, nemáte prosím někdo dobrý tip na přivýdělek z domu? Jsem těhotná na RD s batoletem, manžel je bohužel časově hodně vytížen a je mimo domov mezi 6-17/18 hodinou. Babičky nehlídají. Manželova firma letos zkrachovala, teď má mnohem méně placenou práci a nezvládáme to s penězi. Něco málo prodávám na Fleru, ale to je spíš taková zábava. Navíc od očkování pořád špatně cítím prsty a už mi manuální práce tak nejde. Originál obor mám bohužel nic moc a to systematickou biologii. Nikdy jsem kromě brigád nepracovala, teď jsem už 8. rok doma s dětmi. Prosím nevíte někdo o něčem seriózním z domu?
Děkuji a promiňte anonymitu, uvádím svůj obor a další citlivé info :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.12.21 10:33

Nejrychleji teď dostaneš jako brigádu trasování. mrkni na to co hledá vaš krajská hygiena, případně googli trasování z domova.

Pokud máš příčetnou češtinu a nějaké další jazyky, obešli překladatelské agentury s nabídkou odborných překladů.

jinak zvaž že budeš hledat a nabízet doučování přírodovědných oborů a nebo mrkni na to jak si zařídit dětskou skupinu, pokud pro to máš prostor.

a ohledně zlepšení prodeje rukodělek projdi toto a přidej se do skupiny tvůrců na facebooku - spoustu věcí pochopíš a promyslíš i bez placeného workshopu

https://www.tvurcivpraxi.cz/

Jo a během mateřské si dodělej pedagogické minimum.

plus teda manžel by se měl poohlídnout po nějaké jiné práci, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí