Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky. nevite nekdo o nejake domaci praci, materska konci a rodicovska 7600 nic moc. papa
Asi ti to nepomuze, jestli chces vyhradne doma.Ale ja cely rodicak chodim uklizet rodinne domy u nas na vesnici a hlidam deti u sebe doma sousedkam
.Ja ted uz resim hledani prace, rodicak skoncil ![]()
Vem letáky, hoď je pod kočárek a jeď rozvážet, nebo začni podnikat, na doma není nic ![]()
Ale jo, je práce na doma, ale na to většinou musí! člověk znát úplné základy češtiny. S přivídělkem se nechytneš.
Takže fakt jen manuální práce. Jinak pokud budeš někam posílat životopis, nech si ho zkontrolovat. Ať je bez chyb ![]()
@CokeLady jak se da zvysit rodicovsk prispevek to by me zajimalo:-)
@CokeLady to se mas… Ale nekdo na 4 roky musi jit dle zakona:-(
@araw píše:
Ale jo, je práce na doma, ale na to většinou musí! člověk znát úplné základy češtiny. Spřivídělkemse nechytneš.Takže fakt jen manuální práce. Jinak pokud budeš někam posílat životopis, nech si ho zkontrolovat. Ať je bez chyb
Dobrý den chtěla bych se zeptat, když budu mít přivýdělek při RD - domácí práci skládání součástek, musím něco přiznávat odvádět nebo někam ohlašovat? Děkuji za odpověď
Ahoj maminky, nemáte prosím někdo dobrý tip na přivýdělek z domu? Jsem těhotná na RD s batoletem, manžel je bohužel časově hodně vytížen a je mimo domov mezi 6-17/18 hodinou. Babičky nehlídají. Manželova firma letos zkrachovala, teď má mnohem méně placenou práci a nezvládáme to s penězi. Něco málo prodávám na Fleru, ale to je spíš taková zábava. Navíc od očkování pořád špatně cítím prsty a už mi manuální práce tak nejde. Originál obor mám bohužel nic moc a to systematickou biologii. Nikdy jsem kromě brigád nepracovala, teď jsem už 8. rok doma s dětmi. Prosím nevíte někdo o něčem seriózním z domu?
Děkuji a promiňte anonymitu, uvádím svůj obor a další citlivé info ![]()
Nejrychleji teď dostaneš jako brigádu trasování. mrkni na to co hledá vaš krajská hygiena, případně googli trasování z domova.
Pokud máš příčetnou češtinu a nějaké další jazyky, obešli překladatelské agentury s nabídkou odborných překladů.
jinak zvaž že budeš hledat a nabízet doučování přírodovědných oborů a nebo mrkni na to jak si zařídit dětskou skupinu, pokud pro to máš prostor.
a ohledně zlepšení prodeje rukodělek projdi toto a přidej se do skupiny tvůrců na facebooku - spoustu věcí pochopíš a promyslíš i bez placeného workshopu
Jo a během mateřské si dodělej pedagogické minimum.
plus teda manžel by se měl poohlídnout po nějaké jiné práci, no.