Přivýdělek na rodičovské

Anonymní
22.5.19 13:48

Privydelek na rodicovske

Ahoj maminky chtela bych se zeptat kolik je maximum privydelek na rodicovske a jak je to s hodinami dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
22.5.19 13:50
@Anonymní píše:
Ahoj maminky chtela bych se zeptat kolik je maximum privydelek na rodicovske a jak je to s hodinami dekuji za odpoved
Žádné maximum pokud vím není. Vše se odvíjí od typu smlouvy na jakou pracuješ.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
22.5.19 13:51

Na rodičáku si můžeš vydělávat jak chceš, klidně můžeš zpátky do práce. S hodinama záleží jak máš stare dítě, od 2 let je to neomezené, u mladších akorát že to dítě nemůže být třeba celý den někde ve školce apod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
22.5.19 14:26

S dovolenim se vetru.
Jaka je nejlepsi smlouva? Ja bych chtela chodit max na 20hodin tydne, jen nevim, ktera smlouva se mi nejvic vyplati. Nebo je to jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
22.5.19 15:04

Při rodičovsé si můžeme vydělat kolik chceme. Mám ale jeden dotaz. Slyšela jsem, že při DPP se neplatí žádná daň, když je žena na rodičovké. Co je na tom pravdy? Není to myšleno tak, že se může uplatnit klasická sleva na dani?
Chtěli bychom na konci roku vužít slevu na dani na vyživovanou manželku, cca 25 000. Tuto slevu bychom dostali i pokud bych čerpala slevu na dani při DPP?
Moc děkuji za odpověď, v tomhle tápu a nikde jsem nenašla odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
21.10.19 13:27

EDIT: Reagovala jsem na starý příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Arnold.07
5.11.20 14:15

CryptoTab - Pasivní příjem

CryptoTab je projekt od firmy google ve formě prohlížeče kde je použitý zdrojový kód z Google Chrom a obohacen jedinečným integrovaným algoritmem těžby Bictoinů.
Samozřejmě a to co je pro nás všechny nejdůležitější — bez jakéhokoliv vkladu nebo poplatku za registraci, je úplně a zcela zdarma a to si může dovolit úplně každý včetně mě. Stačí si aplikaci stáhnout, nainstalovat a přihlásit nebo zaregistrovat pomocí Google účtu a hned můžete začít těžit Bitcoiny. Stačí nechat běžet prohlížeč na pozadí nebo minimalizovaný na liště a to je celé.
Odkaz zde: https://cryptotabbrowser.com/16509327

• Citovat
  • Upravit
2
29.1.24 15:54

Přivýdělek na rodičovské

Ahoj, hledáte přivýdělek na rodičovské? Chcete flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova? Pokud ráda tvoříte a zajímalo by vás si poslechnout jaké jsou možnosti můžeme se sejít online nebo i osobně a vše kolem toho probrat. Napište na email: pracerodicovska@seznam.cz a domluvíme se 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí