Přiznat svoje city kolegovi (jsem vdaná)?

Anonymní
23.8.13 08:24

Přiznat svoje city?

Toto téma raději anonymně. Jsem šťastně vdaná a v současné době bohužel i zamilovaná do kolegy. Kolega je taky zadaný a myslím, že z jeho strany nic není, jen dobrý kamarádský vztah. Nechci na tom nic měnit, ale mám pocit, že když mu o svých citech neřeknu, že mě to bude jednou mrzet.
Přiznaly byste se, i když od toho nic nečekáte a nechcete situaci měnit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2415
23.8.13 08:26

Nedělej to! Nic tím nezískáš, spíš ztratíš ( minimálně jeho přátelství ). Jednou nebo možná hned by Tě spíš mohlo mrzet, žes mu to řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
23.8.13 08:26

Když od toho nic nečekáš, nechceš situaci měnit, tak proč ty city přiznávat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
23.8.13 08:27

Mimochodem, moc nechápu, jak můžeš napsat, že jsi šťastně vdaná a přitom být zamilovaná jinde :nevim:. Tím do Tebe vůbec neryju, jen mi to moc hlava nebere a fakt to nechápu :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
23.8.13 08:28

Ne.

• Citovat
  • Upravit
4932
23.8.13 08:29

Urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
23.8.13 08:29

Ne, nic bych neříkala, proč taky?? Můžeš tím zničit vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.8.13 08:33

Nepřiznávala bych, nejspíš si jen poblázněná… vždyť by to nemělo žádný výsledek, nechceš nic měnit, ty i on jste zadaní tak proč dělat dusno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
23.8.13 08:38

Ne, proc taky, kdyz nechces nic menit a nic od toho necekas :nevim: tim spis, kdyz jde o kolegu, se kterym jsi denne v praci, to by sis fakt nepomohla, v praci by to pak mohlo byt peklo, i jako kamarada bys ho mohla ztratit a proc vlastne? by te mohlo vic mrzet, zes mu to nerekla nez naopak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.8.13 08:39

Neříkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.13 08:42

@Cipisek79 asi hlavně to, že jsme spolu už moc dlouho - 16 let a prostě chybí ta jiskra. Jinak je to skvělý manžel, vzorný táta.
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
2041
23.8.13 08:45

Neříkat, pobláznění pomine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

Nedělej to, je to kravina.. max bude mít špatný pocit a třeba zdrhne. Rozhodně bych si to rozmyslela, můžeš ublížit více lidem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
@Anonymní píše:
Toto téma raději anonymně. Jsem šťastně vdaná a v současné době bohužel i zamilovaná do kolegy. Kolega je taky zadaný a myslím, že z jeho strany nic není, jen dobrý kamarádský vztah. Nechci na tom nic měnit, ale mám pocit, že když mu o svých citech neřeknu, že mě to bude jednou mrzet.
Přiznaly byste se, i když od toho nic nečekáte a nechcete situaci měnit?

Neodsuzuju, ale spojení šťastně vdaná a zároveň zamilovaná jinde, neexistuje. Pokud jsi doma spokojená, nehledáš jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
23.8.13 08:50

Co čekáš, že se stane? Ty mu to řekneš…možná ho překvapíš…polichotí mu to a nic víc…možná se nad tím zamyslí…možná mu bleskne hlavou (románek???) možná ti navrhne večeři…procházku…možná do toho spadnete rychleji než mrkneš…a co se stane??? Zničíš svoje i jeho manželství…že se to ta jeho nedozví??? Naivní představa…jste spolu v práci, je možné, že už to pár lidí tuší (co k němu cítíš)..by ses divila, kolik lidí je všímavých…dotyky, gesta, pohledy zamilované ženské…nejsou slepci…RUCE PRYČ…!!! Kašli na to…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky