Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedělej to! Nic tím nezískáš, spíš ztratíš ( minimálně jeho přátelství ). Jednou nebo možná hned by Tě spíš mohlo mrzet, žes mu to řekla.
Když od toho nic nečekáš, nechceš situaci měnit, tak proč ty city přiznávat? ![]()
Mimochodem, moc nechápu, jak můžeš napsat, že jsi šťastně vdaná a přitom být zamilovaná jinde
. Tím do Tebe vůbec neryju, jen mi to moc hlava nebere a fakt to nechápu
.
Nepřiznávala bych, nejspíš si jen poblázněná… vždyť by to nemělo žádný výsledek, nechceš nic měnit, ty i on jste zadaní tak proč dělat dusno…
Ne, proc taky, kdyz nechces nic menit a nic od toho necekas
tim spis, kdyz jde o kolegu, se kterym jsi denne v praci, to by sis fakt nepomohla, v praci by to pak mohlo byt peklo, i jako kamarada bys ho mohla ztratit a proc vlastne? by te mohlo vic mrzet, zes mu to nerekla nez naopak ![]()
@Cipisek79 asi hlavně to, že jsme spolu už moc dlouho - 16 let a prostě chybí ta jiskra. Jinak je to skvělý manžel, vzorný táta.
zakl.
Nedělej to, je to kravina.. max bude mít špatný pocit a třeba zdrhne. Rozhodně bych si to rozmyslela, můžeš ublížit více lidem ![]()
@Anonymní píše:
Toto téma raději anonymně. Jsem šťastně vdaná a v současné době bohužel i zamilovaná do kolegy. Kolega je taky zadaný a myslím, že z jeho strany nic není, jen dobrý kamarádský vztah. Nechci na tom nic měnit, ale mám pocit, že když mu o svých citech neřeknu, že mě to bude jednou mrzet.
Přiznaly byste se, i když od toho nic nečekáte a nechcete situaci měnit?
Neodsuzuju, ale spojení šťastně vdaná a zároveň zamilovaná jinde, neexistuje. Pokud jsi doma spokojená, nehledáš jinde.
Co čekáš, že se stane? Ty mu to řekneš…možná ho překvapíš…polichotí mu to a nic víc…možná se nad tím zamyslí…možná mu bleskne hlavou (románek???) možná ti navrhne večeři…procházku…možná do toho spadnete rychleji než mrkneš…a co se stane??? Zničíš svoje i jeho manželství…že se to ta jeho nedozví??? Naivní představa…jste spolu v práci, je možné, že už to pár lidí tuší (co k němu cítíš)..by ses divila, kolik lidí je všímavých…dotyky, gesta, pohledy zamilované ženské…nejsou slepci…RUCE PRYČ…!!! Kašli na to…
Toto téma raději anonymně. Jsem šťastně vdaná a v současné době bohužel i zamilovaná do kolegy. Kolega je taky zadaný a myslím, že z jeho strany nic není, jen dobrý kamarádský vztah. Nechci na tom nic měnit, ale mám pocit, že když mu o svých citech neřeknu, že mě to bude jednou mrzet.
Přiznaly byste se, i když od toho nic nečekáte a nechcete situaci měnit?