Přiznáte se někdo, že kouříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
29.7.12 14:30
@Izzz píše:
Já pevně věřim, že s příchodem dětí se ze mě stane nekuřák.

To já jsem se radovala jak mi to dobře jde ;) přestala jsem kojit a to už byla cigaretku píva a pak na dovolený jsem tomu zase plně propadla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
29.7.12 14:31

Prestat kourit je ta nejsnazsi vec na svete. Vím o cem mluvím, přestala jsem uz asi tisickrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.7.12 14:34
@TereuliJa píše:
Prestat kourit je ta nejsnazsi vec na svete. Vím o cem mluvím, přestala jsem uz asi tisickrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
4885
29.7.12 14:53
@TereuliJa píše:
Prestat kourit je ta nejsnazsi vec na svete. Vím o cem mluvím, přestala jsem uz asi tisickrat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10679
29.7.12 15:56

Já kouřit přestala u prvního těhotenství, pak jsem dokojila a zase jsem začala :roll:,od začátku druhého těhotenství opět nekouřím, tak jsem na sebe zvědavá jestli už nezačnu :think:
Manžel kouří, tak o to je horší, ale chodí ven takže si myslím, že bych to mohla skončit nadobro, ale upřímně si nevěřím :|
Kuřáci mi nevadí pokud to nefoukají na mé dítě a kouří tam kde smí, pokud to jsou neohleduplní pitomci dokáže mě to naštvat…co nechápu jsou maminky s kočárky a cigárem v ruce, a nejvíc jsem čuměla když před námi na parkovišti zastavilo auto, zavřené okýnka, vzadu dvě cca. 2-leté děti a oba rodiče hulily, na pěst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
29.7.12 16:04

Kouřila jsem, ale pokud byli blízko nekuřáci vždy jsem se zeptala jestli jim to nevadí, přestala jsem když jsem otěhotněla a poté si zapálila pár měsíců po porodu, ale je mi z toho zle naštěstí… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2231
29.7.12 16:12

@bombdina Upřímě dokud jsem měla někoho blízkého(chlapa) co kouřil nikdy se mě nepodařilo skončit s kouřením úplně cca tak půl roku a pak to začlo nanovo.Ted nekouřím cca 6 let a myslím že už snad nikdy nezačku(i když nikdy neříkej nikdy).Velkou zásluhu na tom má můj přítel co nekouří. Musíte bud oba nebo se opravdu hodně ovládat. A do dá velkou práci. Já sama vím že bych to nezvládla přestat kouřit kdyby přítel kouřil také. :-)Ale držím pěsti at ti to vydrží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaniSna
29.7.12 16:26

Hlásím se do klubu kuřaček. Doma si nezapálím, nesnáším kouř v bytě, ale z okna hulím o sto šest :D A na uvědomělé nekuřáky v restauracích házím bobek ;)

• Citovat
  • Upravit
10679
29.7.12 17:20
@Edita27 píše:
@bombdina Upřímě dokud jsem měla někoho blízkého(chlapa) co kouřil nikdy se mě nepodařilo skončit s kouřením úplně cca tak půl roku a pak to začlo nanovo.Ted nekouřím cca 6 let a myslím že už snad nikdy nezačku(i když nikdy neříkej nikdy).Velkou zásluhu na tom má můj přítel co nekouří. Musíte bud oba nebo se opravdu hodně ovládat. A do dá velkou práci. Já sama vím že bych to nezvládla přestat kouřit kdyby přítel kouřil také. :-)Ale držím pěsti at ti to vydrží ;)

S manželem jsem o tom už samozřejmě mluvila, ale on nechce přestat…je mu to chutná a basta, naštěstí tím neotravuje, chodí ven tak to čuchat nemusím. No naštěstí mám aspoň kamarádky s dětma nekuřačky, tak mi to nechybí ;) Děkuji, doufám že budu silná jako ty a už si nezapálím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlicjaSw
30.7.12 00:02

kour v byte

@DaniSna píše:
Doma si nezapálím, nesnáším kouř v bytě, ale z okna hulím o sto šest :D

Jo, to jsou ti nejlepsi frajeri, co jim kour v byte vadi, ale ze to jde do bytu sousedum, to je jim fuk! A netvrd mi, ze je to moje chyba, ze nemam co vetrat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová