Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snehova vanice poracuje,cesty uz jsou misty neprujezdne,na ceste uz minim.20cm snehu ![]()
Kallkapa píše:Anonymní píše:Já znám
P*del světa Kujavytaky hlásí mírné sněžení!
![]()
![]()
Jen taková otázečka
znáte Kujavy???
![]()
Snad pochopíte anonym
![]()
![]()
Pokud myslíš ty u Fulneku
Máme to za humny.
Zdraví Bílovec.
(Btw - momentálně silný vítr a déšť se sněhem, počítám že to přes noc zmrzne).
stary hrozenkov-okr, uherske hradiste…
dnes zacalo pekne huste a rada ho poslu k vam .. ja sneh jeste nechcu!
![]()
Orlické hory,uz mame tak 10 cm.V te snehove vanici se jelo pekne blbe autem ![]()
weruuunka píše:christy píše:Eemii píše:Jo,ale za chvíli ztoho bude pěkná čvachta
V Liberci taky chumeličau Eemii
![]()
No fuj a to tam mám jet.
Mno tak už skoro žádný sníh nevidím jen bláto.. ![]()
Bubu25 píše:
Jako Český Budějovice dodnes ani jedna vločka jen tu a tam déšt a přes den tu a tam sluníčko![]()
Však se dočkáte taky neboj
![]()
Bubu25 píše:christy píše:No jako to nemusíme mít zase všechno jen si to tam nechteBubu25 píše:Však se dočkáte taky neboj
Jako Český Budějovice dodnes ani jedna vločka jen tu a tam déšt a přes den tu a tam sluníčko![]()
![]()
![]()
nenéééé já to moc ráda pošlu
zimu nemám moc ráda… ![]()
Bubu25 píše:christy píše:no a já snad jo???Bubu25 píše:nenéééé já to moc ráda pošluchristy píše:No jako to nemusíme mít zase všechno jen si to tam nechteBubu25 píše:Však se dočkáte taky neboj
![]()
![]()
zimu nemám moc ráda…
![]()
ani omylem …já mám ráda jaro a podzim nejvíc
mi je jasný, že to sem asi co nejdříve přijde ale kdyby ne, tak bych se vůbec nezlobila
Já taky nechápu proč pořád všichni kňouraj po sněhu
:roll
: já nejradši jen teplíčko,léto jéééééé
![]()
Bubu25 píše:christy píše:Bubu25 píše:Já taky nechápu proč pořád všichni kňouraj po sněhuchristy píše:no a já snad jo???Bubu25 píše:nenéééé já to moc ráda pošluchristy píše:No jako to nemusíme mít zase všechno jen si to tam nechteBubu25 píše:Však se dočkáte taky neboj
![]()
![]()
zimu nemám moc ráda…
![]()
ani omylem …já mám ráda jaro a podzim nejvíc
mi je jasný, že to sem asi co nejdříve přijde ale kdyby ne, tak bych se vůbec nezlobila
:roll
: já nejradši jen teplíčko,léto jéééééé
![]()
![]()
![]()
![]()
joooo
Hele radši toho necháme otom teple nebo nás tady umlátěj sněhovýma koulema
![]()
Tak já mám taky nejraději teplo, kdy chodím v triku a kraťasech a vklouznu jen do cuklí nebo žabek, ale do léta daleko a než aby se dcerka nudila, to raději at napadne sníh, tak se musím k něčemu upínat, když do léta ještě půl roku.
Teď to bude první sníh, pak ať to svinstvo konečně roztaje, pak ať už je listí a pak už konečně příjde to léto ![]()
Bubu25 píše:LadyRebeka píše:co to je cuklí Lady?
Tak já mám taky nejraději teplo, kdy chodím v triku a kraťasech a vklouznu jen do cuklí nebo žabek, ale do léta daleko a než aby se dcerka nudila, to raději at napadne sníh, tak se musím k něčemu upínat, když do léta ještě půl roku.Teď to bude první sníh, pak ať to svinstvo konečně roztaje, pak ať už je listí a pak už konečně příjde to léto
![]()
Taky jsem se chtěla na to zeptat ![]()
Bubu25 píše:christy píše:no vida a už to vímeBubu25 píše:Taky jsem se chtěla na to zeptatLadyRebeka píše:co to je cuklí Lady?
Tak já mám taky nejraději teplo, kdy chodím v triku a kraťasech a vklouznu jen do cuklí nebo žabek, ale do léta daleko a než aby se dcerka nudila, to raději at napadne sníh, tak se musím k něčemu upínat, když do léta ještě půl roku.Teď to bude první sníh, pak ať to svinstvo konečně roztaje, pak ať už je listí a pak už konečně příjde to léto
![]()
Však jo nemůžem znát každej hantec
![]()