Pro zasmátí - manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2801
4.9.12 08:42

No to mi teda moc vtipný nepříjde asi bych se nesmála. Ani mi to nepříjde moc chytrý proč to stříhal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.9.12 08:42

:mrgreen: :lol: super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.12 08:44

Nejdřív jsem chtěla být taky naštvaná, ale jak vidím v tom „triku“ dceru, tak se musím od rána smát. Manžel samozřejmě dostal za úkol koupit novou soupravičku :lol:

• Citovat
  • Upravit
13903
4.9.12 08:44
@Petiik píše:
To jako fakt jo? 8o Bych ho asi zabila
..a proč myslíte, že to píše jako anonym? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
4.9.12 08:46

Tak to by mého chlapa asi nenapadlo.JAk ho znám dal by ji triko s krátkým i kdyby bylo -15 :mrgreen: I když přemýšlím, jestli vůbec ví, kde má malá věci :think:

• Citovat
  • Upravit
251

Máš velmi kreativního manžela :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
@Anonymní píše:
Nejdřív jsem chtěla být taky naštvaná, ale jak vidím v tom „triku“ dceru, tak se musím od rána smát. Manžel samozřejmě dostal za úkol koupit novou soupravičku :lol:
:palec: já bych se taky smála, nevidím důvod být naštvaná. Je to prostě truhlík :lol: (a to mám docela hluboko do kapsy a bodýčka jsem sháněla po všech čertech) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
4.9.12 08:47

Ježiš, bych ho zastřelila :lol: :lol: :lol: Ale já teda taky teď stříhám bodýčka :lol: Máme tisíce bodýček a žádný trička a já kvůli odplínkování potřebuju trička právě…Můžeš manžela poslat stříhat k nám :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
4.9.12 08:47
@mooch píše: ..a proč myslíte, že to píše jako anonym? :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.12 08:48

Vždyť to bylo „jen“ bodíčko. Možná v tu chvíli bych byla v šoku, ale ve finále bych se tomu asi zasmála.

Ten můj zas včera ztratil synovu průkazku na bus, když jí šel potvrzovat. Naštěstí ji našla kámoška, hned mi volala, že je průkazka u ní. Tak volám manželovi, kde má průkazku a on mi říká „no já ji hledám a nikde není“. Tak jsem ho poslala za kámoškou.

Raději taky anonym.

• Citovat
  • Upravit
2230
4.9.12 08:52

Když nejde o život, jde o ho… asi bych se taky smála :-) kamarád takle vedl dceru do školy v tunice a punčocháčích-myslel si že to jsou šaty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
4.9.12 08:53

A to beres s usmevem, jo? :zed: :lol: :lol:

u nás něco podobného (tedy vzdáleně) včera ráno, valila jsem brzo k zubaři a manžel měl za úkol, až se prcek vzbudí, ho obléct a dát mu snídani s tím, že mu všechno nachystám. Snídani na stůl, oblečení na židli. Když jsem přišla domů, zrovna čůral prcek na záchodě, tak na něj mrknu a ptám se tatínka: kde má trenýrky a ponožky? (měl triko, tepláky a bačkůrky na holé noze). Odpoved: ahááá, ale tos mi nenachystala! (beru každé ráno čisté ze šuplíku)
Chlap no. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
4.9.12 08:56

Mě to k smíchu moc nepřijde, možná proto, že mám podobnou zkušenost s mým chlapem a byla jsem docela naštvaná. Manža zase nemohl najít nic s krátkým rukávem, tak šel a ustřihl rukávy na body s dlouhým. Vzhledem k tomu, že si zrovna jak naschvál vybral nové body, byla jsem dost naštvaná. Nechápu, proč se nepodíval do koše na prádlo, jestli tam není nějaký nevyžehlený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619

Taky bych se zasmala :potlesk:, mam pocit ze premysli uplne jako ten muj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801

@Clementine tohle přesně by řekl ten můj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie