Pro zasmátí - manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
4.9.12 13:02

Normální chlap :lol: Otec šel jednou na kontrolu k doktorce a oblékl si máminy domácí džíny do zvonu s vyšitýma kytičkama, které měla přichystané na vyžehlení. Když jsme se mu pak smáli, tak jen pokrčil rameny, že nechápal, proč mu máma kupuje tak divné kalhoty, které mu navíc vůbec nesedí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 13:04
@Gizel píše:
Normální chlap :lol: Otec šel jednou na kontrolu k doktorce a oblékl si máminy domácí džíny do zvonu s vyšitýma kytičkama, které měla přichystané na vyžehlení. Když jsme se mu pak smáli, tak jen pokrčil rameny, že nechápal, proč mu máma kupuje tak divné kalhoty, které mu navíc vůbec nesedí :mrgreen:

Dobrej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
4.9.12 13:39

Taky mám historku. Jednou když měla jít dcera do plavání (tenkrát cca 6 měsíců), tak jsem zjistila, že moje plavky se jaksi rozpadli (rozbilo se zapínání podprsenky) a tak manželovi, který vždy jezdil s náma nezbylo nic jiného než jet sám. Dostal přesné instrukce, tašku s věcmi a jel. Asi za hodinu mi volal kde má Terka náhradní ponožky??A já že proč??On že to prostě potřebuje vědět. Tak jsem mu řekla, že nemá. Tak mi práskl telefonem. Dojel domů a Terka bez ponožek. Tak jsem se ptala co se stalo a on že ji celou vysklékl, akorát jí zapoměl sundat ponožky a všimla si toho až instruktorka v bazénu. Takže absolvovali plavání v ponožkách. :mrgreen: Tak jsem se smála, ale pochválila jsem ho, že to tak pěkně zvládl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.9.12 13:46

@Vermun Taky hezké .To mi připomělo.„Maminka my vždycky sundává bačkůrky“ s filmu S tebou mě baví svět. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
4.9.12 13:46

@bobin :lol: mě taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.9.12 14:04
@Mišuna píše:
Tohle by se u nás stát nemohlo, páč můj chlap by nenašel nůžky.
:potlesk: :palec: :potlesk: :palec:

Mě to přijde vtipné, ale u cizího :lol:, doma už to až taková legrace není (pořád stát chlapovi za zadkem, protože neví, kde co je :roll: ).

Na podzim jsem říkala manželovi, ať jde s malou ven a obleče ji oteplené šusťáky (asi 2 týdny nové, už je měla i ve školce, kam ji vozí on).
Prý že žádné oteplené šusťáky nemá, tak malá šla, vytáhla je ze skříně a tatínkovi ukázala.

Občas chlapovi říkám, že kdybych nedej bože zemřela, on by celou mou pojistku použil na nákup oblečení pro děti, absolutně neví, kde jsou sezonní věci :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
4.9.12 14:11

Znáte ten vtip, jak povídá manželka manželovi : Dojdi do bchodu a kup 10 rohlíků. A kdyby měli vajíčka, vem 20. Chlap přijde do obchodu a říká" máte vajíčka?„, prodavačka "ano“, „tak si vezmu 20 rohlíků“

Chlap potřebuje přesné instrukce.

Ale zas čemu bychom se smály :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
4.9.12 14:13

Kamarádky otec si vyndal z lednice sklenici s majonézou, snědl ji a pak sprdl rodinu, proč kupují tak hnusné jogurty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 14:26

Náš taťka si jednou umyl hlavu peelingem a pak se nás ptal, proč tam máme na mytí hlavy solvinu :roll: :mrgreen: :mrgreen:.
Jinak zakladatlky příhoda mě rozesmála, chlapi jsou fakt borci :palec:. Můj muž nemohl najít zimní kombinézu do sáněk, tak malýho omotal dekou, na to mu zapnul bundu, že se mu sotva vešel do fusaku :jazyk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
4.9.12 14:33

@Gizel :palec: muj zas vyndal z lednice v misce ledovej salát a ohřál si ho :lol: kolikrát se tomu smějem ještě ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
4.9.12 15:10
@Aladina píše:
@Kamča.dalmatinka píše:
já si myslim že děti by měli poslouchat. :mrgreen:

Ano, ano. Měly by. Snad je to jednou naučím. :mrgreen:

Jak tu kdosi psal o manželovi IT. Taky mám doma Iťáka. A opravdu doma mluvím tak konkrétně, že už to víc asi nejde. :lol:

jj přesně a taky míváš přednášky typu co hudruješ když jsi nekonkretizovala :lol: :lol: když už něco chceš tak to řekni a zbytečně se nemusíš rozčilovat :lol: :lol:
já měla onehdá přednášku o tom proč musí malýho na noc převlíkat do jinýho oblečení a nestačí jen přebalit.. pořád koukal nechápavě tak jsem to otočila a zeptala se ho proč se převlíká on? no a dozvěděla jsem se zajímavé věci a pak konečně pochopil že malej si to taky zaslouží :lol: :lol:
jinak v oblečení se už orientuje ale překládá si to pro sebe aby pochopil co chci… ale oceňuji že se snaží od narození se o malýho postarat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.9.12 16:41

Tak to bych asi sla a taky mu neco ustrihla a nastvana bych asi byla dost :nevim: :mrgreen:, ja si teda obleceni vetsinou vazim a kdyz slouzi tak nestriham.

meho by to teda snad ani nenapadlo, myslim ze na to ma stejnej nazor. to spis oblece neco neuveritelnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.9.12 16:42
@danik píše:
Znáte ten vtip, jak povídá manželka manželovi : Dojdi do bchodu a kup 10 rohlíků. A kdyby měli vajíčka, vem 20. Chlap přijde do obchodu a říká" máte vajíčka?„, prodavačka "ano“, „tak si vezmu 20 rohlíků“

Chlap potřebuje přesné instrukce.

Ale zas čemu bychom se smály :lol:

tak ted jsem si malem krupla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
4.9.12 16:47
@dalimil píše:
Já myslím, že bychom měli mít v péči o dítě určitou volnost. Abychom si mohli něco dělat po svém, a né jen plnit Vaše nařízení. To by mě nabavilo a věřím že to lecjakého tatínka otráví.
Považuji se za zodpovědného a když jsem na víkendu s dětmi, tam nepotřebuji 20× telefonát co mu mám dát na sebe, co k obědu a atd. Třeba nepůjdou spát přesně v osm a dostanou k obědu hranolky a přivezeme domu ustřižené tepláky a triko, ale vy si odpočinete a my si to s dětma užijeme. Neustálou kontrolu a potom výčitky co za prkotinu jsem udělal špatně nemám zapotřebí.
Takže prosím trochu nadhledu… :D

ja se manzelovi vestinou svobodu snazim dat, to jak oblekne dite, nebo co mu da jist to je mi celkem burt…hlavne aby nebylo nahaty a hladovy a nebylo cely tyden na parku, .....ale aby strihal veci, to bych fakt vyletela z kuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.9.12 16:56
@suik píše:
ja se manzelovi vestinou svobodu snazim dat, to jak oblekne dite, nebo co mu da jist to je mi celkem burt…hlavne aby nebylo nahaty a hladovy a nebylo cely tyden na parku, .....ale aby strihal veci, to bych fakt vyletela z kuze.

:lol: jsou to jen věci, takže rozčilování za to nestojí. Já taky nevyšiluju, když při řízení auta vymete každý kanál… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová