Pro zasmátí - manžel

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7584
4.9.12 09:35

Mě to vtipný přijde. Akorát, kdyby se to stalo u nás, tak bych moc radost neměla.

Jinak můj chlap taky dokáže divy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.9.12 09:37
@Kallkapa píše:
oblect si bodycko a za zadnou cenu nesvlikat, nestrihat..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.12 09:37

Našemu tatínkovi se nepodařilo ve školce obléct dítě, tak ho přinesl domů nahaté :oops: :cert: bylo mínus dvanáct, cesta trvá pět minut, prvně jsem byla naštvaná, ale teď už se tomu smějem

• Citovat
  • Upravit
4.9.12 09:41

:-D :-D :-D Bych ho asi zastřelila kdyby ustřihl body :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.9.12 09:45
@Anonymní píše:
Našemu tatínkovi se nepodařilo ve školce obléct dítě, tak ho přinesl domů nahaté :oops: :cert: bylo mínus dvanáct, cesta trvá pět minut, prvně jsem byla naštvaná, ale teď už se tomu smějem

Tak ten je taky dost dobrej. Nicméně bych ho raději víc hlídala. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.9.12 09:45
@Anonymní píše:
Našemu tatínkovi se nepodařilo ve školce obléct dítě, tak ho přinesl domů nahaté :oops: :cert: bylo mínus dvanáct, cesta trvá pět minut, prvně jsem byla naštvaná, ale teď už se tomu smějem

tak tady bych uz pochopeni nemela..pokud nekdo neumi oblict dite ( coz mi tedy prijde prinejmensim zvlatni) tak mu ma nechat to v cem bylo ve skolce na to bundu (to snsd umi..) a ne ho tahat v minus dvanacti nahateho po venku-neznam podrobnosti ale pomyslela bych si nejspis neco o neschopnosti toho chlapa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.9.12 09:46

Asi jsem bud blba nebo stara nebo bez smyslu pro humor, ale proc sakra strihal to bodyno??? to ji ho nemohl normalne oblict???
fakt vam to prijde vtipne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.9.12 09:49
@Anonymní píše:

smejete? a co je na tom vtipneho??? nedokazu si predstavit nic pod spojenim „nepodarilo se mu oblict dite ve skolce“, bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.12 09:52

Zuziky

Myslela jsem že tahle diskuze má název -pro zasmátí, tak proč tu zas nacházím takove pitomé komentáře :nevim: Komu se to nelíbí at se nesměje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
4.9.12 09:57

@vaneska honzik to je sice fajn, ja jsem sem i proto vlezla, ze se zasmeju…ale zdejsi „prihody“ mi prijdou…rekneme ponekud k jinemu projevu, nez k zasmani :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.9.12 09:59

Holky, nektere mate PMS ne, jinak to neni mozny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
856
4.9.12 10:04

Me ty prihody prijdou vtipne - pokud nikdo neprijde k ujme na zdravi a jedna se jen o nejake hadry, at jsou sebenovejsi, tak nevidim duvod pro nejake zdeseni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.9.12 10:04

Ustřihnout body by toho mého určitě nenapadlo, nevim proč jí nedal body :think: :think: :think:??
A nechat jít dítě v mrazu to už mi vtipné moc nepřijde, spíš bych přemýšlela jestli se chlap nezbláznil.

eimii v životě sem nic podobného neměla, podle mě je to výmluva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
4.9.12 10:06
@Kamča.dalmatinka píše:
Ustřihnout body by toho mého určitě nenapadlo, nevim proč jí nedal body :think: :think: :think:??
A nechat jít dítě v mrazu to už mi vtipné moc nepřijde, spíš bych přemýšlela jestli se chlap nezbláznil.eimii v životě sem nic podobného neměla, podle mě je to výmluva :mrgreen:

Kamco, taky si myslim, ale rika se to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
4.9.12 10:08
@Zuziky píše:
Asi jsem bud blba nebo stara nebo bez smyslu pro humor, ale proc sakra strihal to bodyno??? to ji ho nemohl normalne oblict???
fakt vam to prijde vtipne? :think:

Chtěl TRIČKO ne bodynko, tak si ho vyrobil. Typické chlapské myšlení!! Že jsou líní hledat to by bylo na celou jinou diskuzi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová