Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to vtipný přijde. Akorát, kdyby se to stalo u nás, tak bych moc radost neměla.
Jinak můj chlap taky dokáže divy. ![]()
Našemu tatínkovi se nepodařilo ve školce obléct dítě, tak ho přinesl domů nahaté
bylo mínus dvanáct, cesta trvá pět minut, prvně jsem byla naštvaná, ale teď už se tomu smějem
@Anonymní píše:
Našemu tatínkovi se nepodařilo ve školce obléct dítě, tak ho přinesl domů nahaté![]()
bylo mínus dvanáct, cesta trvá pět minut, prvně jsem byla naštvaná, ale teď už se tomu smějem
Tak ten je taky dost dobrej. Nicméně bych ho raději víc hlídala.
![]()
@Anonymní píše:
Našemu tatínkovi se nepodařilo ve školce obléct dítě, tak ho přinesl domů nahaté![]()
tak tady bych uz pochopeni nemela..pokud nekdo neumi oblict dite ( coz mi tedy prijde prinejmensim zvlatni) tak mu ma nechat to v cem bylo ve skolce na to bundu (to snsd umi..) a ne ho tahat v minus dvanacti nahateho po venku-neznam podrobnosti ale pomyslela bych si nejspis neco o neschopnosti toho chlapa..
Asi jsem bud blba nebo stara nebo bez smyslu pro humor, ale proc sakra strihal to bodyno??? to ji ho nemohl normalne oblict???
fakt vam to prijde vtipne? ![]()
@Anonymní píše:
smejete? a co je na tom vtipneho??? nedokazu si predstavit nic pod spojenim „nepodarilo se mu oblict dite ve skolce“, bohuzel…
Myslela jsem že tahle diskuze má název -pro zasmátí, tak proč tu zas nacházím takove pitomé komentáře
Komu se to nelíbí at se nesměje
@vaneska honzik to je sice fajn, ja jsem sem i proto vlezla, ze se zasmeju…ale zdejsi „prihody“ mi prijdou…rekneme ponekud k jinemu projevu, nez k zasmani ![]()
Me ty prihody prijdou vtipne - pokud nikdo neprijde k ujme na zdravi a jedna se jen o nejake hadry, at jsou sebenovejsi, tak nevidim duvod pro nejake zdeseni ![]()
Ustřihnout body by toho mého určitě nenapadlo, nevim proč jí nedal body
??
A nechat jít dítě v mrazu to už mi vtipné moc nepřijde, spíš bych přemýšlela jestli se chlap nezbláznil.
eimii v životě sem nic podobného neměla, podle mě je to výmluva ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
Ustřihnout body by toho mého určitě nenapadlo, nevim proč jí nedal body![]()
![]()
??
A nechat jít dítě v mrazu to už mi vtipné moc nepřijde, spíš bych přemýšlela jestli se chlap nezbláznil.eimii v životě sem nic podobného neměla, podle mě je to výmluva
Kamco, taky si myslim, ale rika se to ![]()
@Zuziky píše:
Asi jsem bud blba nebo stara nebo bez smyslu pro humor, ale proc sakra strihal to bodyno??? to ji ho nemohl normalne oblict???
fakt vam to prijde vtipne?
Chtěl TRIČKO ne bodynko, tak si ho vyrobil. Typické chlapské myšlení!! Že jsou líní hledat to by bylo na celou jinou diskuzi. ![]()