Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mooch píše: ..a proč myslíte, že to píše jako anonym?
Mě takovéhle věci vždy rozesmějí, když se teda stanou někomu jinému ![]()
Jé
tak to je dobrý a pak že si chlap neumí poradit
ten můj kdyby hlídal malou tak by to dopadlo tak že by ji dal dolů tchýni ta ví líp jak on kde má malá jaké oblečení ![]()
Poradil jsi? poradil…
Taky už jsem 2× vyrobil kraťasy z tepláků, protože to bylo prostě akutně nutné ![]()
Já bych za to toho svýho přizabila
smála bych se až bych to vstřebala ![]()
@dalimil píše:
Poradil jsi? poradil…
Taky už jsem 2× vyrobil kraťasy z tepláků, protože to bylo prostě akutně nutné
Jo to už jsem praktikovala i já ![]()
K tematu - proc ji neoblikl rovnou body? ze se mu chtelo pridelavat praci strihanim..nastvana bych nebyla vzdyt jde o kus hadru..ale ani bych se moc nesmala - asi mam jiny smysl pro humor ![]()
Nahodou sikovnej…mam pochopeni…loni jsem pristoupila k jednomu peknymu bodycku stejne..potrebovala sem tricko..a nuzky a body bylo nejjednodussi reseni! ![]()
Ježiš, některé komentáře tady nepochopím
Přece je to jen kus hadru které bude mimču stejně hned malé, a nakonec to vtipné je
![]()
Zakladatelko, ten si umí poradit
![]()
@dalimil píše:
Poradil jsi? poradil…
Taky už jsem 2× vyrobil kraťasy z tepláků, protože to bylo prostě akutně nutné
a co ohrnout u tepláků nohavice?
![]()
@nokie píše:
Ahoj, pisu uplne mimo misu ale potrebovala bych poradit..stalo se vam ze po nekolika dnech sexu jste meli skoro rozedrene prirozeni?? Co se s tim da delat, abych byla zase ready… Diky moc
Založ si na to novou diskuzi ![]()
Holky, tohle je fakt k smíchu, teda já bych se smála. Mám doma filosofa, neumíte si představit, co dokáže ten ![]()
@kate02 píše:
a co ohrnout u tepláků nohavice?![]()
![]()
![]()
ne ne ne, chtěl jsem kraťasy. udělal jsem kraťasy. Ohrnuté nohavice jsou zlo…
![]()
Ti chlapi jsou vážně jinej živočišnej druh
… U nás tatínek pečlivě oblékl na noc overálek, nestříhal, leč zapomněl dát plínku…