Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@T.Petr píše:
Ale musím uznat Klopotková, že z tebe mám radost a dobrý pocit.![]()
![]()
![]()
Začala si diskuzi o tom, že traktorista má mezi nohama padlého vojáka a ukončila ji u literatury
![]()
Z určitého pohledu (dejme tomu andragogiky) je to skvělý pokrok
![]()
![]()
![]()
Brakové literatury.
@T.Petr píše:
Ale musím uznat Klopotková, že z tebe mám radost a dobrý pocit.![]()
![]()
![]()
Začala si diskuzi o tom, že traktorista má mezi nohama padlého vojáka a ukončila ji u literatury
![]()
Z určitého pohledu (dejme tomu andragogiky) je to skvělý pokrok
![]()
![]()
![]()
No Klopotková je prostě místní poklad. Aby tě ještě ve finiši nepřekvapila a nevybalila rozečteného Dostojevského
.
@T.Petr píše:
Aktuálně čtu,, Souostroví Gulag,, od Solženicyna. Jen pro silné povahy
Hmm, tak díky za tip, já jsem na drsnou literaturu zvyklá.
Akorát mně se ti Rusáci blbě čtou, ty klasiky od Dostojevského jsem louskala vždycky nekonečně dlouho, ono taky už toho času není co bývalo.
@T.Petr píše:
Solženicyn není Dostojevskij![]()
![]()
![]()
Ale pokud máš ráda drsnou literaturu, tak fakt doporučuji
![]()
![]()
Tak nejsu blbá, to vím. Píšu někde, že je to Dostojevskij? Ale je to taky Rus, ne? A píšu, že se mi ti Rusáci obecně blbě čtou, ten Dostojevskij byl jen příklad - jeden za všechny.
@T.Petr píše:
Ale třeba Dostojevskij napsal Zločin a trest a to se docela dá číst. Myslím, že je autor i Běsi a to má taky celkem spád
Jo, četla jsem Zločin a trest, Bratry Karamazovi a Idiota. Číst se to dá, ale mně to trvá dýl, některé věci jsou takové hlubší, pokud chápeš smysl toho, co ti chce říct a nejdeš jen po povrchu. Ale už tu plevelíme, omlouvám se Klopce a vracím se k Lanczové.
@T.Petr píše:
Aktuálně čtu,, Souostroví Gulag,, od Solženicyna. Jen pro silné povahy
Já jsem četla co se týče ruských gulagů pouze Krvavé jahody o Věře Sosnarové, Souostroví gulag si už dlouho plánuji přečíst.
@bigl píše:
Jo, četla jsem Zločin a trest, Bratry Karamazovi a Idiota. Číst se to dá, ale mně to trvá dýl, některé věci jsou takové hlubší, pokud chápeš smysl toho, co ti chce říct a nejdeš jen po povrchu. Ale už tu plevelíme, omlouvám se Klopce a vracím se k Lanczové.
Lanczová je oddechovka, četla jsi od ní něco?
@Klopotkova píše:
Lanczová je oddechovka, četla jsi od ní něco?
Za mě frčel Standa Rudolf.
@Klopotkova píše:
Já jsem četla co se týče ruských gulagů pouze Krvavé jahody o Věře Sosnarové, Souostroví gulag si už dlouho plánuji přečíst.
Krvavé jahody byly taky drsné, byla jsem i na její přednášce, ta byla skvělá.
@bigl píše:
Za mě frčel Standa Rudolf.
Od něj jsem taky dost knih přečetla - jako náctiletá. Líbilo se mi Zatmění srdce a To jsme prosím nebrali.
@T.Petr píše:
Myslíš třeba Manželky, milenky, zoufalky???
Ty jsou super, ale více mě oslovilo Milenky a hříšníci a nejradši mám trilogii Blíženců nebo Lucky Luk 1 a 2.
@bigl píše:
Krvavé jahody byly taky drsné, byla jsem i na její přednášce, ta byla skvělá.
Na přednášku jsem se chystala, ale nevyšel mi termín, minulý rok v červenci její svědectví zpochybnil historik Adam Hradilek.
Teď čtu od Niny Špitálníkové Mezi dvěma Kimy na studiích v KLDR.
@Klopotkova píše:
Na přednášku jsem se chystala, ale nevyšel mi termín, minulý rok v červenci její svědectví zpochybnil historik Adam Hradilek.
Vím, ale já jí to věřím. Když jsem ji viděla plakat, když o tom mluvila, byla autentická a opravdová. Co by z toho měla, toto si vymýšlet? ![]()
@bigl píše:
Vím, ale já jí to věřím. Když jsem ji viděla plakat, když o tom mluvila, byla autentická a opravdová. Co by z toho měla, toto si vymýšlet?
Já jí taky věřím.