Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Uznávám že 50 lety chllap může být velice atraktivní ano není jich moc ale jsou.,Ale obávám se, že to muž tak jak jsi ho „chutně“ popsala to nebude. Mam živou fantazii tak jsem si to představila ( tvá slova obézní smrdí mu z pusy má cukrovku a nestojí mu ani pero) a prostě mi naskočilo slovo dědek. To ten tvůj sugestivní popis vzhledu tvého milence. Omlouvám se všem 50 letym a mnohdy atraktivním lidem.
Navíc jsem fakt měla za to že je to odlehčené téma kde se trolí protože mi to nějak úplně nedávalo smysl.
@ludmilaadamkova píše:
Nechápu co nutí mladou ženu sukat obezniho nemocného dědka který mu ani nestojí. Kurna když už si milence tak 35 plus mínus 190 cm 85 az 90 kg ve svalech s výdrží.![]()
![]()
Beru tuto diskuzi jako vtipnou vložku nebo je to opravdu mYsleno vážně.
Jedinou výjimku bych udělala u Brada Pitta který teda nevím jak to dělá ale je mu 56 a když jsem viděla jeho aktuální fotky tak fakt nechápu.
Dědek před padesátkou? Co jsem tak vypozorovala, tak taky nejsi už nejmladší, ale tak ať ti to vydrží ![]()
@Silverine247 píše:
Dědek před padesátkou? Co jsem tak vypozorovala, tak taky nejsi už nejmladší, ale tak ať ti to vydrží
Problém je ten, že jemu špatně stojí, od počátku naší sexuální známosti. Vždy mu ho musím tzv. nahodit, jinak se mu nepostaví.
On je obézní, 168/110 aktuálně, má cukrovku, smrdí mu z pusy, vysoký krevní tlak nemá.
Je to on mého srdce šampion. To ze mě mluví zavist. Jinak jsem to vysvětlila o příspěvek výš.
@Silverine247 píše:
Dědek před padesátkou? Co jsem tak vypozorovala, tak taky nejsi už nejmladší, ale tak ať ti to vydrží
Ty jsi nevidela fotku Ludmily z profilovky, ze? ![]()
Vetsinou pises rozumne, ale tady ses fakt uplne mimo. Myslim, ze zrovna ona si muze klidne vybirat.
@Chytrak píše:
Ty jsi nevidela fotku Ludmily z profilovky, ze?Vetsinou pises rozumne, ale tady ses fakt uplne mimo. Myslim, ze zrovna ona si muze klidne vybirat.
Jsem podobný typ, akorát nemám tak obličej do kulata, ta fotka je retuš. Nějaká minimální určitě. Nicméně je jedno, jak kdo vypadá, ale nazývat muže před 50tkou dědkem je mimo, ať je to krasavec nebo kreatura, chlap v 50ti dědek není.
@ludmilaadamkova píše:
Uznávám že 50 lety chllap může být velice atraktivní ano není jich moc ale jsou.,Ale obávám se, že to muž tak jak jsi ho „chutně“ popsala to nebude. Mam živou fantazii tak jsem si to představila ( tvá slova obézní smrdí mu z pusy má cukrovku a nestojí mu ani pero) a prostě mi naskočilo slovo dědek. To ten tvůj sugestivní popis vzhledu tvého milence. Omlouvám se všem 50 letym a mnohdy atraktivním lidem.Navíc jsem fakt měla za to že je to odlehčené téma kde se trolí protože mi to nějak úplně nedávalo smysl.
Bohužel se zde netrolí. Možná by to mohl být námět na knihu.
@Klopotkova
Pred casem si psala, ze Te chtel nechat, protože chtel normalni vztah ne?
Takze si to rozmyslel?
@Mora Čamuška píše:
@Klopotkova
Pred casem si psala, ze Te chtel nechat, protože chtel normalni vztah ne?Takze si to rozmyslel?
O žních se vyspal se svačinářkou od nich z družstva, on je traktorista, ona ho uháněla, je to mírně obézní dáma, věkově cca nastejno, ano, usadit se chtěl, ale to už je nějaký pátek a už ho ta představa přešla, svačinářka u něj párkrát byla a měl jí plné zuby, prý mluvila jen o jídle a vařila u něj a š. ukat nechtěla.
Za sebe prohlašuje, že jsem atraktivní, více než padesátiletý dědek.
Vrstevníci jsou rozděleni na ty co už mají nějaký zdravotní problém a ty co se bojí k doktorovi.
Dle popisu co dodala @Klopotkova - cukrovka, nadváha - ten chlap bude občas rád, že vůbec vstane z postele.
@Klopotkova je to pech. Člověk občas udělá k. okotinu z hlouposti, ale tvůj příběh má prostě hloubku.
@bigl píše:
JJ, to mám taky tak, někteří chlapi zrají jak víno - Brad, Roden, ale za mě i třeba Bartoška, když vidím Teorii tygra, tak z něho taky ucvrkávám, nebo i v Líbáš jako bůh byl frajer. To samé Abrhám nebo Polívka. Všecko to jsou chlapi, co mají neuvěřitelné charisma.
Když Polívka, tak Vladimír. Polívka st. má fialový nos a vadu řeči.
@ludmilaadamkova píše:
Uznávám že 50 lety chllap může být velice atraktivní ano není jich moc ale jsou.,Ale obávám se, že to muž tak jak jsi ho „chutně“ popsala to nebude. Mam živou fantazii tak jsem si to představila ( tvá slova obézní smrdí mu z pusy má cukrovku a nestojí mu ani pero) a prostě mi naskočilo slovo dědek. To ten tvůj sugestivní popis vzhledu tvého milence. Omlouvám se všem 50 letym a mnohdy atraktivním lidem.Navíc jsem fakt měla za to že je to odlehčené téma kde se trolí protože mi to nějak úplně nedávalo smysl.
A ještě ke všemu traktorista adorující komunistická léta. To prostě nevymyslíš. To by se vyjímalo v Bakalářích na ČT.
@bigl píše:
Supeer, to jsou historky.Už jsem od tebe četla i tu o klíčích ve vagíně a plno jiných, tuto čtu poprvé, tak snad to na ten záchod stihl
Koukam, ze jsem o mnohe prisla. O klicich ve frndě slysim poprvé…
Ja prvne zaregistrovala Klopotku v diskusi o kojeni v bance a tam reagovala prehnane hystericky na to, ze zadne dite nema…
Misto klicu at si strci do vaginy smrkovou śišku, ta sice nestudí, zato pěkně bobtná…
![]()
@Chytrak píše:
Ty jsi nevidela fotku Ludmily z profilovky, ze?Vetsinou pises rozumne, ale tady ses fakt uplne mimo. Myslim, ze zrovna ona si muze klidne vybirat.
Mě je úplně jedno, jak Ludmila vypadá. Nazývat chlapa před 50 dědkem je mimo, ať si může vybírat jak chce. ![]()
Stalo se to jednou, moč co vím, tak normálně udrží, je to asi pár týdnů, jsem mu ho opět honila, on na gauči nahý a rozvalený a řekl, že se asi udělá a že jestli není v gumě moč.