Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
a ještě na ni udělali sbírku mezi sebou
No, to jsme ostudy, to jsme taky mohly tady, co? ![]()
@jita22 píše:
No, to jsme ostudy, to jsme taky mohly tady, co?
Takze! Uz bylo na case!
Epipi spolecne s keckami teto diskuze porada sbirku „Nekradu, jen jsem zapomnela“ pro zlodejku. Ma opravdu tezky zivot, protoze ma dve deti na krku, uvazuje o tretim, a financne taky na tom neni nejlip. Proto pojdme spolecne podporit tuto hrdinku, a sesbirat ji cas, aby zvladala peci o deti, domacnost a hlavne mela prave dostatek casu na odesilani baliku. A kdo ma moznosti, tak muze prispet kapkou zdraveho lidskeho rozumu. ![]()
Pro vice informaci a pochopeni teto slozite situace si muzete procist tuto diskuzi.
Prispivat muzete zde napsanim emotikonu nebo primym napsanim toho, co ji darujete.
Sbirka potrva do pristiho patku, kdy oznamime, kolik toho tato neboha uzivatelka obdrzela.
Vsem dekujeme za ucast. ![]()
@topazio píše:
Této 🔶 daruji 🎁leda tak velké 💩. 😂
Dekuji, kazdy prispevek do sbirky se pocita.
![]()
@jita22 píše:
A co ⏰a 💊 na 🙆?
Jste velmi originalni.
Ta sbirka dostava jiny rozmer. 😎 Myslim, ze tento dar je opravdu idealni. Doufam, ze posilas alespon karton 💊 ![]()
@Messi1234 píše:
@topazio a mam brečet? Každý by si měl sáhnout do svědomí, jestli je opravdu tak perfektní, na což si hraje. Ja vam davam gratulki, že se vam nikdy nic stejného ani podobného nestalo. Klíčenku zašlu poštou. Bože, jeste ze si tuhle stránku zruším, byt mezi vykojenyma a vyockovanyma mozkama fakt nepotřebuji
No teď jsi mě rozplakala. Co si tu jen pocneme bez tvé jiskřivé inteligence? Emimino už nikdy nebude, čím bývalo!
@inkakřivák píše:
No teď jsi mě rozplakala. Co si tu jen pocneme bez tvé jiskřivé inteligence? Emimino už nikdy nebude, čím bývalo!
Neplač, zdá se, že zase zapomněla…
@g.sandova píše:
Jseš normální kraaaaava
Prosim te, neurazej kravicky.
Ty jsou chytre a uzitecne. A to u zakladatelky nevidim. ![]()
@Capricorn61 Pošli mi adresu. Přispěju, když je ten adventní čas. Mám tady 5 víček od PET lahví. ![]()
@berusa.m píše:
@Capricorn61 Pošli mi adresu. Přispěju, když je ten adventní čas. Mám tady 5 víček od PET lahví.
Vicka nechej nemocnym detem a zakladatelce posli ty pet lahve
🤪
@Capricorn61 může si z nich vyrobit pantofle a prodávat na Vinted