Problém s policií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
26.11.21 18:28
@Matt 02 píše:
Doufám, že z toho nevybruslí stylem ty ty ty a hotovo. Když si vzpomenu na sebe, jak jsem si z vinted z prvních brigád objednával boty v limited edition, jak jsem se na ně těšil, kolik to pro mě bylo strašných peněz, jak jsem byl rád, že jsem je sehnal, tak fakt doufám, že bude potrestaná.

Toto by procházet nemělo. Pak to tu má nějak vypadat. Zloději všech velikostí. Spolehající, že to projde. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
26.11.21 19:54
@lachtanice86 píše:
No a právě proto uz nejspíš nereaguje

A jeste si zamknula i profil 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.11.21 19:55
@Micaella22 píše:
V dnesni dobe lazdy telefon umi udelat print screen obrazovky a ty si vsechno muzes vyfotit a preci snadno najit ve fotkach. Přihlašovací udaje zapomenout? Staci mail a na nej ti poslou nove heslo Omg. Směšná vymluva. Proc si to balila vubec, kdyz si to nebyla schopna odeslat? Zabere to asi 5min casu zabehnout ma Zasilkovnu.

Nebalila… Buď v klidu. Jenom ukradla penize

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.11.21 20:30
@prokr píše:
Nebalila… Buď v klidu. Jenom ukradla penize

A na netu se zeptala, co jí hrozí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.11.21 21:19

Ach jo, samej právník koukám :pocitac: účet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily 8o a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví? :roll: asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek :? Bože, to je civilizace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
26.11.21 21:23

Ty máš sklerózou? Jak můžeš zapomenout odeslat balík nebo peníze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11203
26.11.21 21:23
@Messi1234 píše:
Ach jo, samej právník koukám :pocitac: účet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily 8o a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví? :roll: asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek :? Bože, to je civilizace :palec:

To víš že jo, všechny tady sprdni, jsou to sice slušný ženský, co nikomu nic nedluží, ale co by sis do nich nekopla…

A kde že jsou tedy ty neposlané balíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
26.11.21 21:24
@Messi1234 píše:
Ach jo, samej právník koukám :pocitac: účet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily 8o a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví? :roll: asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek :? Bože, to je civilizace :palec:

Rozčiluj se jak chceš, proč jsi tedy neodeslala nachystaný balík, když tě kupující kontaktovala? Tady se obhajovat nemusíš, to si nech pro policii. Zlodějka se rozčiluje nad civilizací, ha ha.

• Citovat
  • Upravit
79
26.11.21 21:24

@Myšák24 možná by bylo lepší precist si i muj druhy příspěvek, ono kdyz toho ma clovek vic a nevi kam driv skocit tak se bohuzel stane i tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.11.21 21:25

@Jolka86 ne jen se nad tim vsim pousmivam :) rozčiluje to vas vsechny ne mě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
26.11.21 21:27
@Messi1234 píše:
@Jolka86 ne jen se nad tim vsim pousmivam :) rozčiluje to vas vsechny ne mě.. :)

Mě to nerozčiluje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.11.21 21:27

@jita22 by si chtěla vědět vid? No moudřejší ustoupí, tak dobrou noc :) jdete radši zase resit neočkovány, mimochodem taky se nechystam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
26.11.21 21:30
@Messi1234 píše:
@Jolka86 ne jen se nad tim vsim pousmivam :) rozčiluje to vas vsechny ne mě.. :)

Odpověz na základní otázku, proč jsi neodeslala nachystaný balík? Že by žádný nebyl? Ano, zloději a podvodníci mě silně rozčilují, většinou si za oběť vyberou slabšího člověka, který se sám nedokáže bránit.

• Citovat
  • Upravit
1208

@Messi1234

Jakou smart banku myslíš? To už sou dnes všechny. Promiň ale mě hned napadlo, že bys ty balíky měla vzít na policii a říct, že ti leží doma ale měly by být dostatečně okopaný. :mrgreen:

Promiň ale holka ti napíše i přes fb a ty si v pohodě. Kdybys v tom měla bordel tak to řešíš ale ty si evidentně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292

@Messi1234 dobře děláš :palec: jen se hezky vyspi :palec: ať jsi na výslechu fit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová