Problém s policií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80057
26.11.21 17:02
@Monchichik píše:
@inkakřivák no ale zbytek balíku by asi nechala, ne? :mrgreen: a asi jich neposlala dost, to by jedna koza nezvládla všechno sežrat :mrgreen:

No to ne. Ale pochop, koza sežrala adresy, heslo dotyčná zapomela, jak ona chudera mohla posla zboží nebo něco dělat? No tak co už. Peníze si nechala a zboží taky.
Stejně je to vymyšlené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
26.11.21 17:04

Prosím, to vysvtlení takhle podej na PČR a pak nám prosím napiš, jak se tvářili a jak to dopadlo. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
To mě fakt zajímá. :mrgreen:
Tak s chutí do toho a půl je hotovo. :mrgreen: Hele a klidně tam vezmi ten balík, možná ho PČR pak předá poškozené. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
26.11.21 17:05

Autorka je celkove „darecek“ podle diskusi - cca 24 let, 2 deti - 6 a 2 roky, nedodelana skola, min mezi detmi prispevek na bydleni a resila, jak s brigadami, alespon drive bydleni Cheb… Vse podle informaci z diskusi tady…

Zaverem, preji hodne stesti a pevne nervy poskozenym!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24817
26.11.21 17:08

:zed: lhářko a zlodějko,
je to má problematika, takže ti to řeknu přesně…
existují systémy, které propojí v ČR čísla účtů, takže pokud ti poslali lidi více jak 10tisíc a tys nedodala zboží, jedná se o podvod podle § 209 trestního zákoníku, dále dle výše škody..
z tvého účtu, ze kterého není problém cestou OSZ podle ust. § 8/2 trestního řádu získat výpis, bude přesně vidět, kolik lidí a o kolik jsi okradla..

půjdeš podat vysvětlení podle § 158/6 trestního řádu, pak budeš zřejmě obviněna..
mezitím bys měla řešit náhradu škody, abys u soudu dostala co nejmenší trest.

Z lidí jako ty je mi blivno :poblion:
a furt si myslíte, že vám to bude procházet, co?
pohádku Ovčí babičky o nachystaných balících si nech pro Večerníčka, jsi trapná ulhaná zlodějka.

Příspěvek upraven 26.11.21 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
26.11.21 17:10

@Messi1234 v nektere/ych diskusi/ch pises, co vse planujes kupovat synum k Jezisku, takze urcite alespon VRATIT PENIZE vc uroku nebude problem, ze?

Prala bych si, aby jsi byla troll, ale pochybuju, ze by nekoho bavilo udrzovat 3 roky trolli profil… Takze akorat mam zase o nejaky ideal o lidstvu mene… Doyfam, ze kdyz Ti nezaplati za brigadu (jiste priznanou), tak si take jenom reknes „ale, co uz…“… Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.11.21 17:26
@Janiky2 píše:
@Messi1234 v nektere/ych diskusi/ch pises, co vse planujes kupovat synum k Jezisku, takze urcite alespon VRATIT PENIZE vc uroku nebude problem, ze?Prala bych si, aby jsi byla troll, ale pochybuju, ze by nekoho bavilo udrzovat 3 roky trolli profil… Takze akorat mam zase o nejaky ideal o lidstvu mene… Doyfam, ze kdyz Ti nezaplati za brigadu (jiste priznanou), tak si take jenom reknes „ale, co uz…“… Nebo ne?

Jinde psala že si přivydelava k rodicaku a taky že by chtěla třetí dítě a příspěvky na bydlení. Tak to přivydělávají je jasný.. třetí dítě jojo… 300 tiš rozložených do 3 let a sociální a zdravotní poresene. Jen ty hloupi lidi už se tak snadno nenechají odrbat.

• Citovat
  • Upravit
6866
26.11.21 17:28

Tak jestli je to pár stovek tak se omluv a peníze vrať. Nevyprávěj pohádky, že jsi měla balíky přichystané. Opravdu by mě zajímalo za kolik to bude. Pochlubíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.11.21 17:28

@ludmilaadamkova A z dětiček vyroste stejný dáreček jako z matinky. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.11.21 17:45
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

Promiň, ale v tomto případě, dobře Ti tak. A máš pravdu, teď už nic.. Neprodleně vrať všechny peníze za,, zapomenuté,, balíky, na účty, ze kterých Ti přišly. To hlavně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.11.21 17:47
@Lucy75 píše: :zed: lhářko a zlodějko,
je to má problematika, takže ti to řeknu přesně…
existují systémy, které propojí v ČR čísla účtů, takže pokud ti poslali lidi více jak 10tisíc a tys nedodala zboží, jedná se o podvod podle § 209 trestního zákoníku, dále dle výše škody..
z tvého účtu, ze kterého není problém cestou OSZ podle ust. § 8/2 trestního řádu získat výpis, bude přesně vidět, kolik lidí a o kolik jsi okradla..

půjdeš podat vysvětlení podle § 158/6 trestního řádu, pak budeš zřejmě obviněna..
mezitím bys měla řešit náhradu škody, abys u soudu dostala co nejmenší trest.

Z lidí jako ty je mi blivno :poblion:
a furt si myslíte, že vám to bude procházet, co?
pohádku Ovčí babičky o nachystaných balících si nech pro Večerníčka, jsi trapná ulhaná zlodějka.

Příspěvek upraven 26.11.21 v 17:11
.. a prý, co mě čeká. :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.11.21 17:52
@kopretina90 píše:
Jinak všimli jste si „prosím anonymně“? Koukám, že slečna kromě balíků, které zapomněla poslat, zapomněla zaškrtnout i anonymní políčko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No a právě proto uz nejspíš nereaguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.11.21 17:55
@Popeladym píše: .. a prý, co mě čeká. :roll:

Doufám, že z toho nevybruslí stylem ty ty ty a hotovo. Když si vzpomenu na sebe, jak jsem si z vinted z prvních brigád objednával boty v limited edition, jak jsem se na ně těšil, kolik to pro mě bylo strašných peněz, jak jsem byl rád, že jsem je sehnal, tak fakt doufám, že bude potrestaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
26.11.21 18:08

Jasne, stane se :hug: zlodejum se tohle stava, ze zapomenou :hug: a jak to vysvetlit na policii? No, asi bych zacla tim, ze jsi vedome vsechny poskozeny okradla, ze okamzite vsechno napravis a penize vratis i s omluvou a snazila bych se policajty nezdrzovat trapnyma vymluvama. Doufam, ze dostanes co si zaslouzis :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
26.11.21 18:15

Doufám, že tě zavřou ty krá. vo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
26.11.21 18:23

Tak to bys měla mít doma nachystané ty balíky k odeslání, když si je údajně měla doma. Zapomenuté heslo se dá snadno obnovit. Peníze jsi mohla zaslat zpět. Doufám, že to neskončí jen podmínkou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová