Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše:
@inkakřivák no ale zbytek balíku by asi nechala, ne?a asi jich neposlala dost, to by jedna koza nezvládla všechno sežrat
No to ne. Ale pochop, koza sežrala adresy, heslo dotyčná zapomela, jak ona chudera mohla posla zboží nebo něco dělat? No tak co už. Peníze si nechala a zboží taky.
Stejně je to vymyšlené.
Prosím, to vysvtlení takhle podej na PČR a pak nám prosím napiš, jak se tvářili a jak to dopadlo.
![]()
To mě fakt zajímá. ![]()
Tak s chutí do toho a půl je hotovo.
Hele a klidně tam vezmi ten balík, možná ho PČR pak předá poškozené.
![]()
Autorka je celkove „darecek“ podle diskusi - cca 24 let, 2 deti - 6 a 2 roky, nedodelana skola, min mezi detmi prispevek na bydleni a resila, jak s brigadami, alespon drive bydleni Cheb… Vse podle informaci z diskusi tady…
Zaverem, preji hodne stesti a pevne nervy poskozenym!!!
lhářko a zlodějko,
je to má problematika, takže ti to řeknu přesně…
existují systémy, které propojí v ČR čísla účtů, takže pokud ti poslali lidi více jak 10tisíc a tys nedodala zboží, jedná se o podvod podle § 209 trestního zákoníku, dále dle výše škody..
z tvého účtu, ze kterého není problém cestou OSZ podle ust. § 8/2 trestního řádu získat výpis, bude přesně vidět, kolik lidí a o kolik jsi okradla..
půjdeš podat vysvětlení podle § 158/6 trestního řádu, pak budeš zřejmě obviněna..
mezitím bys měla řešit náhradu škody, abys u soudu dostala co nejmenší trest.
Z lidí jako ty je mi blivno ![]()
a furt si myslíte, že vám to bude procházet, co?
pohádku Ovčí babičky o nachystaných balících si nech pro Večerníčka, jsi trapná ulhaná zlodějka.
Příspěvek upraven 26.11.21 v 17:11
@Messi1234 v nektere/ych diskusi/ch pises, co vse planujes kupovat synum k Jezisku, takze urcite alespon VRATIT PENIZE vc uroku nebude problem, ze?
Prala bych si, aby jsi byla troll, ale pochybuju, ze by nekoho bavilo udrzovat 3 roky trolli profil… Takze akorat mam zase o nejaky ideal o lidstvu mene… Doyfam, ze kdyz Ti nezaplati za brigadu (jiste priznanou), tak si take jenom reknes „ale, co uz…“… Nebo ne?
@Janiky2 píše:
@Messi1234 v nektere/ych diskusi/ch pises, co vse planujes kupovat synum k Jezisku, takze urcite alespon VRATIT PENIZE vc uroku nebude problem, ze?Prala bych si, aby jsi byla troll, ale pochybuju, ze by nekoho bavilo udrzovat 3 roky trolli profil… Takze akorat mam zase o nejaky ideal o lidstvu mene… Doyfam, ze kdyz Ti nezaplati za brigadu (jiste priznanou), tak si take jenom reknes „ale, co uz…“… Nebo ne?
Jinde psala že si přivydelava k rodicaku a taky že by chtěla třetí dítě a příspěvky na bydlení. Tak to přivydělávají je jasný.. třetí dítě jojo… 300 tiš rozložených do 3 let a sociální a zdravotní poresene. Jen ty hloupi lidi už se tak snadno nenechají odrbat.
Tak jestli je to pár stovek tak se omluv a peníze vrať. Nevyprávěj pohádky, že jsi měla balíky přichystané. Opravdu by mě zajímalo za kolik to bude. Pochlubíš se?
@ludmilaadamkova A z dětiček vyroste stejný dáreček jako z matinky. ![]()
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení?děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..
Promiň, ale v tomto případě, dobře Ti tak. A máš pravdu, teď už nic.. Neprodleně vrať všechny peníze za,, zapomenuté,, balíky, na účty, ze kterých Ti přišly. To hlavně.
@Lucy75 píše:.. a prý, co mě čeká.lhářko a zlodějko,
je to má problematika, takže ti to řeknu přesně…
existují systémy, které propojí v ČR čísla účtů, takže pokud ti poslali lidi více jak 10tisíc a tys nedodala zboží, jedná se o podvod podle § 209 trestního zákoníku, dále dle výše škody..
z tvého účtu, ze kterého není problém cestou OSZ podle ust. § 8/2 trestního řádu získat výpis, bude přesně vidět, kolik lidí a o kolik jsi okradla..půjdeš podat vysvětlení podle § 158/6 trestního řádu, pak budeš zřejmě obviněna..
mezitím bys měla řešit náhradu škody, abys u soudu dostala co nejmenší trest.Z lidí jako ty je mi blivno
Příspěvek upraven 26.11.21 v 17:11
a furt si myslíte, že vám to bude procházet, co?
pohádku Ovčí babičky o nachystaných balících si nech pro Večerníčka, jsi trapná ulhaná zlodějka.
@kopretina90 píše:
Jinak všimli jste si „prosím anonymně“? Koukám, že slečna kromě balíků, které zapomněla poslat, zapomněla zaškrtnout i anonymní políčko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No a právě proto uz nejspíš nereaguje
@Popeladym píše: .. a prý, co mě čeká.
Doufám, že z toho nevybruslí stylem ty ty ty a hotovo. Když si vzpomenu na sebe, jak jsem si z vinted z prvních brigád objednával boty v limited edition, jak jsem se na ně těšil, kolik to pro mě bylo strašných peněz, jak jsem byl rád, že jsem je sehnal, tak fakt doufám, že bude potrestaná.
Jasne, stane se
zlodejum se tohle stava, ze zapomenou
a jak to vysvetlit na policii? No, asi bych zacla tim, ze jsi vedome vsechny poskozeny okradla, ze okamzite vsechno napravis a penize vratis i s omluvou a snazila bych se policajty nezdrzovat trapnyma vymluvama. Doufam, ze dostanes co si zaslouzis ![]()
Tak to bys měla mít doma nachystané ty balíky k odeslání, když si je údajně měla doma. Zapomenuté heslo se dá snadno obnovit. Peníze jsi mohla zaslat zpět. Doufám, že to neskončí jen podmínkou.