Problém s policií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5593
26.11.21 15:36
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

Blbější vymluvy jsem hodně dlouho neslyšela.
Jsi prachsprostá zlodějka :poblion: a doufám, že si to pěkně vyžereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.11.21 15:39

A nepočítej rozhodně s tím, že to nebudeš muset vracet. Žádný…„co už ted“. Teď budeš solit jak mourovatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
26.11.21 15:40

Jak už bylo napsáno výše. Policie tě obeslala na základě podání trestních oznámení, nebo možná i jen jednoho trestního oznámení. Počítám ale, že jich bude více.
Skutková podstata je v tomto případě doložená na základě výpisů z účtů poškozených a tebou nedodaných zásilek. Policie tedy řeší trestní oznámení na základě podezření na trestný čin podvodu ( v současné době možná ještě ve stádiu pokusu ). V případě, že vše vysvětlíš a budeš mít snahu peníze poškozeným vrátit, to postoupí dál, nebo zastaví, pokud se dohodnete. Ale běžná praxe je po doložení skutkové podstaty postoupit věc dál k soudu. Doporučuji si s sebou vzít advokáta, tím se na právech nijak nezkrátíš a poradí ti jak postupovat s ohledem na co nejmenší následky. Samozřejmě za určitou cenu. Doporučuji si příště dát pozor na to, aby se ti to už nikdy nestalo, protože by to už nemuselo skončit podmínečným trestem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
26.11.21 15:46

Já bych doporučila s tímto „podnikáním“ skoncovat raději nadobro. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.11.21 15:50
@lucad77 píše:
Já bych doporučila s tímto „podnikáním“ skoncovat raději nadobro. :zed:

Myslíš jako se zlodějnama, nebo s obchodováním na vinted /nevím jak se to píše 8o /?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
26.11.21 15:52

Partner je policajt a vzkazuje, ze zalezi na vysce skody-jestli to bude jeste prestupek nebo uz trestny cin a ze jim mas rict pravdu a ne takhle blbou lez. Ze co nenavidi na te praci nejvic (a o to neprijemneji to pak s lidma resi), kdyz se z nej snazi lidi delat vola.
A ztratila vinted je blbost-vidim na uctu prichozi penize, tak je proste vratim zpet odkud prisly :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
26.11.21 15:53

Úplně nevím, jestli je to stejný případ, ale ve městě jsme měli ženskou, která šla sedět na tři roky ze stejnýho důvodu. Okrádala lidi přes internet o peníze. Byla v tom vyšší částka, cca 100.000Kč. Ale podrobnosti neznám. Ono asi záleží do jaký částky se vejdeš. Protože ať chceš, nebo nechceš, ty lidi si okradla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.11.21 15:55

Jsi zlodějka a podvodnice, ještě k tomu dost hloupa. Takovi jako ty by měli jako trest dostat pár facek a alespoň 160 hodin veřejne prospěšných prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
26.11.21 15:55

:mrgreen: ten důvod ten je fakt pecka, to řekni na policajtech, takhle blbou výmluvu snad neslyší často. No u tebe platí to staré známé, kdo lže, ten krade. Jsi obyčejná ulhaná zlodějka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
26.11.21 15:56
@prokr píše:
Myslíš jako se zlodějnama, nebo s obchodováním na vinted /nevím jak se to píše 8o /?

Nejlépe s obojím. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3785
26.11.21 15:58

Zlodějko zasraná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33607
26.11.21 16:00
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma.Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení.Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

Jasně, to ti tak věřím, balíky zapomeneš doma, nepamatuješ si přihlášení, jistě jsi zapomněla i email že? Tam se dá poslat heslo, když ho zapomeneš ;) Takže jsi vědomě okrádala, a teď na tebe došlo, a máš strach že? No, oprávněně, krást se nemá, to nevíš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
26.11.21 16:02
@kopretina90 píše: Úplně nevím, jestli je to stejný případ, ale ve městě jsme měli ženskou, která šla sedět na tři roky ze stejnýho důvodu. Okrádala lidi přes internet o peníze. Byla v tom vyšší částka, cca 100.000Kč. Ale podrobnosti neznám. Ono asi záleží do jaký částky se vejdeš. Protože ať chceš, nebo nechceš, ty lidi si okradla.

Znám v okolí také takový případ. Okrádala lidi, nechala si platit za věci, které nikdy neodeslala (ani je neměla) nebo třeba nabízela k prodeji rotoped, který měla půjčený od kamarádky atd. Dostala podmínku. Ale madam byla nepoučitelná a pokračovala dál, trochu jinak a méně, ale pokračovala. Tak šla natvrdo do basy. Máma od tří dětí, která se vůbec neměla špatně. Asi se nudila. Jak je na tom teď nevím, už tam nebydlím a nemám přehled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.11.21 16:03
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

Ty máš dost. Přihlášení se dá přeci znovu získat. Ty ale jenom lžeš. Čísla účtů zákazníků máš v internetovém bankovnictví. Peníze si mohla vrátit. Doufám, že dostaneš od policie přes prsty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
26.11.21 16:04
@Sadman píše:
Zlodějko zasraná!

Vím, že bych neměla, ale musím se hrozně smát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek