Problém s policií

79
26.11.21 15:07

Problém s policií

Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
26.11.21 15:13

To ze jsi “zapomnela” neznamena, ze jsi ty lidi neokradla. Co te ceka nevim, kazdopadne je dobre, ze to ti lidi jen tak nenechali byt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
26.11.21 15:14

Nevěřím ti ani to ahoj na začátku, ale pro ty okradené ti poradím.
Vrať peníze na účet že kterého přišly. Nebo jsi „zapomněla“ i přihlášení do banky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
26.11.21 15:16

To jsou zase kecy. Tak vrať peníze na účty, ze kterých přišly a máš po problému. teda teď už asi ne,,, ale šlo to řešit krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
26.11.21 15:18
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma.Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

A on byl nejaky problem je poslat pozdeji? Nebo je sezral pes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.11.21 15:19
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

Co by. Řekneš, že jsi „zapomněla“. Poškozené doloží, že se s tebou komunikovat snažily, ale tys to ignorovala.

Podle toho, jaká je škoda, bude nebo nebude soud.
Když bude soud. Dostaneš podmínku a příkaz vše vrátit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
26.11.21 15:20
@asha píše:
A on byl nejaky problem je poslat pozdeji? Nebo je sezral pes?
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.11.21 15:22

Zavřou tě do hladomorny a pak pošlou do dolů odpracovat škodu.

A teda na policii nelži takhle hloupě, protože jestli ti toho nenakradla za víc jak 10000, tak to je furt přestupek, ale křivá výpověd už neprojde.

Takže dej dohromady seznam lidí které si okradla a částky co jim dlužíš a začni s nimi alepsoň komunikovat, ideálně jim vrať jejich peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
26.11.21 15:24

No, ta historka ti dost pokulhává, prostě jsi je okradla a ne asi jednou. Otázka za kolik to bylo peněz. Jak můžeš několikrát zapomenout poslat balík? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35868
26.11.21 15:27

Hele pro policajty si vymysli něco trochu lepšího. Tohle ti fakt nesezerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.11.21 15:27

Ty jo, děsný tohle, člověk vobčas nechtěně (zapomene, že jo) nezaplatí ZP a SP a hned po něm nějací vopičáci, kteří nemají žádnej soušl lajf, chtějí vše komplet včetně úroků a dokonce s takovou prkotinou votravuje exekutor. Nechápu a držím palečky, kočko!

• Citovat
  • Upravit
53518
26.11.21 15:28
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

Měla jsi peníze vrátit na účty, ze kterých ti je poslali. Na to jsi Vined nepotřebovala. Holt budeš muset na policii, málo peněz to asi nebylo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
26.11.21 15:30
@Messi1234 píše:

To je blbý o ně zakopávat třeba půl roku co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.11.21 15:31

No vrať ty prachy. Nic jiného dělat nejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.11.21 15:33
@Messi1234 píše:

Prostě ti doma seděj v předsíni balíky a nenapadne tě to odeslat??? Ty jo, připravím si balíky s adresou a prostě o to pár měsíců zakopávám a netuším, proč mě někdo otravuje.
Smažu si appku, tak si ji obnovím, ne?
Jsi prostě obyčejný zloděj.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová