Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Matt 02 píše:ten důvod ten je fakt pecka, to řekni na policajtech, takhle blbou výmluvu snad neslyší často. No u tebe platí to staré známé, kdo lže, ten krade. Jsi obyčejná ulhaná zlodějka.
Zapomněla úplně všechno. Přihlašovací email, heslo i bankovní účty zákazníků, balíky doma, ty se pak někam ztratily. Tomuto nikdo neuvěří.
Jinak mě teda pokud mi někdo napíše na vinted, tak mi k tomu ještě chodí email s upozorněním
neříkej, že tě nenaháněli a jen jsi „zapomněla,“ když to dotáhli až na policajty
A adresy na připravených balících sežrala koza! To jsou hrozné bestie, jedou po papírech.
@inkakřivák tvl já být policajt, tak jí zavřu už je za ty blbé výmluvy
to se mi snad jen zdá… ![]()
@topazio píše:
Zapomněla úplně všechno. Přihlašovací email, heslo i bankovní účty zákazníků, balíky doma, ty se pak někam ztratily. Tomuto nikdo neuvěří.
Všechno ne, prachy rozhodně nezapomněla utratit
.
@Monchichik píše:
@inkakřivák tvl já být policajt, tak jí zavřu už je za ty blbé výmluvy![]()
to se mi snad jen zdá…
Ale koza je můj nápad! Koza fakt miluje sežrat papíry.
@inkakřivák no ale zbytek balíku by asi nechala, ne?
a asi jich neposlala dost, to by jedna koza nezvládla všechno sežrat ![]()
@Monchichik píše:
@inkakřivák no ale zbytek balíku by asi nechala, ne?a asi jich neposlala dost, to by jedna koza nezvládla všechno sežrat
Jediná koza co tam byla je zakladatelka…
V dnesni dobe lazdy telefon umi udelat print screen obrazovky a ty si vsechno muzes vyfotit a preci snadno najit ve fotkach. Přihlašovací udaje zapomenout? Staci mail a na nej ti poslou nove heslo Omg. Směšná vymluva. Proc si to balila vubec, kdyz si to nebyla schopna odeslat? Zabere to asi 5min casu zabehnout ma Zasilkovnu.
Jinak všimli jste si „prosím anonymně“? Koukám, že slečna kromě balíků, které zapomněla poslat, zapomněla zaškrtnout i anonymní políčko
![]()
@kopretina90 píše:
Jinak všimli jste si „prosím anonymně“? Koukám, že slečna kromě balíků, které zapomněla poslat, zapomněla zaškrtnout i anonymní políčko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jojo, pobavilo.
Vona zapomene dojít i na tu policii.
Zapomněla jsi měsíc v kuse posílat zásilky
a pak úplně umělém jsi zapomněla heslo… Ale víš o tom že lze na email poslat přihlašovací údaje email jsi snad nezapomněla? A do internetového bankovnictví jsi taky zapomněla přihlašovací údaje?
Budeš muset vrátit všechny peníze a možná i uroky zaplatit soudní proces a dostaneš podmínku ![]()
Gratuluji a posílám klicenku
Hele, nesuďte. Komu z vás se aspoň jednou nestalo, že srazil na přechodu stařenku a za měsíc si teprve vzpomněl, že vlastně měl zastavit?
to máš hned.
@triss86 píše:
Hele, nesuďte. Komu z vás se aspoň jednou nestalo, že srazil na přechodu stařenku a za měsíc si teprve vzpomněl, že vlastně měl zastavit?to máš hned.
Ne, dobře. Zkusím se na to podívat i z tvojí strany.
Mám sestru, která je lehkomyslná stejně jako ty. Dohodnu se s ní, že přijde ve tři a bez omluvy dorazí v pět. Řekneš jí, že máš něco koupit a ona to nekoupí s tím, že na to neměla čas. Jde prostě o to, že ty si jednala (aspoň doufám) v dobrém úmyslu a chtěla si vážně něco prodat. Jenže tvoje lenost a bezstarostný styl života, který máš, tě nenaučila k žádné zodpovědnosti a tomu, že každý akce vyvolá reakci. Zřejmě si v životě nemusela nic řešit vážnějšího, jinak by si věděla, že tohle se prostě nedělá. Brala si to tak, že ti lidi prostě poslali peníze a ty si díky svojí bezodpovědnosti neřešila, že balík dostanou později. Tak si to odkládala, až si na to zapomněla úplně. Bohužel, tohle je daň za tvoje chování. Doufám, že příště si z toho vezmeš ponaučení a uvědomíš si, že ne všechno se na planetě točí kolem tebe. Nemyslím si, že půjdeš do vězení (pokud částka nepřevyšuje tu hodnotu, kdy je to už trestný čin). Ale starosti kolem toho mít budeš, a budeš muset vše vrátit.