Problém s policií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
26.11.21 21:55

@Messi1234 Prozradím Ti tajemství, i na přepážce v bance Ti za poplatek vyjedou výpis z účtu. ;)
A nebo ho některé banky posílají i mailem zadarmo na mail.
Takže ono to jde, ale to by člověk nesměl být nepoctivý.

Za blbost se platí a přeji pěkne vysvětlování na policajtech, když už jsi neměla ani všech pět pohromadě, abys ty peníze nebo balíky poslala hned, jak tě kontaktovala policie.
Btw, jak můžeš bez online bankovnictví něco prodávat, když pak teda nevidíš, jestli kupující poslal peníze. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
26.11.21 22:24

Můžeš mi vysvětlit jak jsi poznala že ti přišli peníze na účet. To jsi běhala pokaždé do banky se zeptat. Určitě ti chodili na účet i peníze buď výplata nebo cokoliv jiného. A když jsi měla ty balíky nachystaný a na nich adresy tak proč jsi je neposlala. Když máš čas vypisovat tady a řešit panenku pro syna tak jsi místo toho měla věnovat čas řešení situace, a ne dělat mrtvýho brouka. Pokud tě kontaktovala policie, tak to jsi na to prděla dost dlouho. Takže tyhle kecy si nech pro kanára.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
26.11.21 22:27

Už sis raději tady zamkla profil, no to je fofr, seš moc viditelná co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
26.11.21 22:32

Mam toho hodne, nemam cas, ale budu davat inzeraty, ze neco prodavam… :roll: :potlesk:

Bud chci prodat, a cas si najdu, nebo nic neprodavam. :zed:

A tady plati muj oblibeny citat perfektne - kdo chce, hleda zpusob, kdo nechce, hleda vymluvu. :think:

A ciste svedomi zakladatelka taky nema, kdyz s chladnou hlavou zije dal, kdyz ji netrapi, ze ji na ucet prijdou penize od nekoho neznameho a neresi to. Jo, aha, vlastne ona nema internetbanking, smart, do banky nema cas zajit, natoz do schranky, maily nekontroluje, protoze si je nepamatuje (ja mam asi 4 maily a pamatuji si vsechna jmena i hesla :nevim: ), a vlastne celkove nekontroluje stav penez na ucte a pohyby na ucte… :potlesk: A moje otazka zni - jak muze mit ucet, kdyz se o nej takhle nezajima? :mrgreen:

Zakladatelko, chapu, ze se snazis obhajovat. :hug: Vis, ty to vidis ted ze sveho pohledu jinak, ale ja jako clovek, ktery si to po tobe precte te vidi jako male dite, ktere se vymlouva vymluvami, ktere mu davaji v jeho detskem svete perfektni smysl, ale dospely jasne pozna, ze keca. :lol:

A nerozciluje me to, me si krasne pobavila. :lol: Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80057
27.11.21 06:50
@Messi1234 píše:
@Myšák24 možná by bylo lepší precist si i muj druhy příspěvek, ono kdyz toho ma clovek vic a nevi kam driv skocit tak se bohuzel stane i tohle.

Ani to není vysvětlení, co se stalo se zabalenými balíky. Takže ve výsledku jsi tam kde předtím. Lhářka a zlodějka. Na to ani nemusím být právník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.11.21 07:28
@Messi1234 píše:
Ach jo, samej právník koukám :pocitac: účet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily 8o a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví? :roll: asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek :? Bože, to je civilizace :palec:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: SuperMilka… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.11.21 09:57

Mně to jako nácvik na podání vysvětlení na PČR přijde dokonalý. Budeš úplně první, která jim to vysvětlí tím, že jako na potvoru se jí všechno smazalo a ztratila
se hesla. To ještě neslyšeli, úplně je to ohromí. Rozhodně bych použila i to, že maj nechat na pokoji normální lidi (myšleno tebe) a jít otravovat neočkovaný. Dikci a arogantní projev máš v malíčku, to nemůže nevyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.11.21 10:04

Stejně je kouzelné, jak se ti zloději absolutně nestydí, že? Bez špetky pokory. A ještě se cítí pronásledováni jako novodobí disidenti. O ohánění se soukromím a svými právy nemluvě.

• Citovat
  • Upravit
14751
27.11.21 10:14
@ontarova.stara píše:
Stejně je kouzelné, jak se ti zloději absolutně nestydí, že? Bez špetky pokory. A ještě se cítí pronásledováni jako novodobí disidenti. O ohánění se soukromím a svými právy nemluvě.

Kdo se stydí nekrade

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.11.21 10:28
@Prof. Farnsworth píše:
Kdo se stydí nekrade

Stydlivý člověk s ryzím charakterem se dokáže překonat, potlačit svou stydlivost a vybičovat se k potřebnému úkonu, což může být i případ zakladatelky… :think: :nevim: 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
27.11.21 10:57
@ontarova.stara píše:

Normalni stav. :zed: V obchode, kdyz jsme chytaly zlodeje, tak jsme ocekavaly reakci treba pardon, ze tam necha ty veci a cim jak nejrychleji vypadne. Ale ne… Oni budto delali, ze fakt nic neudelali. Pritom celou dobu je clovek pozoroval, mel je na kamere, ale oni meli vlastni pravdu. :lol: Druha reakce byla, ze byli dotceni, ze co si to dovolujeme je rusit v kradezi a jeste byli drzi, arogantni nekdy i agresivni. 8o Poznavate v tom vzorci chovani zakladatelku? :think: :lol: Navic nekteri na to ani nemeli nervy, kdyz jsme za nima chodily tak, aby byly pod dohledem. :mrgreen: Proste jim vadilo, ze na nich porad mame oci. :mrgreen: Beznemu zakaznikovi, byt mu to bylo neprijemne, to bylo uplne jedno. :nevim: Ano, ted se tomu smeju, ale muzu rict, ze za kradeze by se opet mely sekat prsty… Kdyz uz nahodou se nam podarilo nekoho zadrzet a zavolat policii, ze tam nakradl syry za 15oo korun, stejnak mu udelali za rohem jen tytyty a zlodej prisel jeste ten den to zkusit podruhe. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.11.21 11:10

V jedné diskuzi psala, že má základní vzdělání. 24 let, 2 děti a chce další. :zed: Finančně jsou na tom prý výborně.
Tito lidé se nikdy nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65190
27.11.21 11:15
@topazio píše:
V jedné diskuzi psala, že má základní vzdělání. 24 let, 2 děti a chce další. :zed: Finančně jsou na tom prý výborně.
Tito lidé se nikdy nezmění.

Tak pokud okrada lidi, tak je na tom financne dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
27.11.21 11:33
@vokishka píše:
Tak pokud okrada lidi, tak je na tom financne dobře :mrgreen:

V jiné diskuzi psala, že bere příspěvek na bydlení. Peníze jí došly, tak okrádá lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
27.11.21 11:45
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení? :nevim: děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..

Co jsi nemohla řešit zbytek? Ty lidi tě určitě znovu kontaktovali. To jsou ale kecy. Na PČR půjdeš podat vysvětlení. Může to být kvalifikováno jako TČ podvodu. Dohledej ty komunikace, lidem vrať peníze s omluvou, na PČR pak řekneš, že si to uvědomuješ a že peníze jsi vrátila. Ty pindy jak jsi nemohla prosím tě vypusť, akorát ze sebe uděláš dementa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová