Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Messi1234 píše:
Ach jo, samej právník koukámúčet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily
a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví?
asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek
Bože, to je civilizace
Jestli nemáš internetové bankovnictví, tak ti chodí výpis z účtu a také není problém v bance požádat o pohyby na účtu dříve než výpis přijde. Zase blbá výmluva, co tam máš dalšího??
@Messi1234 píše:
Ach jo, samej právník koukámúčet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily
a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví?
asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek
Bože, to je civilizace
Chudinko, máš toho tolik ![]()
Na Vinted chodím taky. Jsem ráda že jsem tam nenarazila na člověka jako ty. Není ti trapně, že budeš mít takovou ostudu? Už jen před těma policajtama ![]()
@Mandarinka Citronová píše:
Na Vinted chodím taky. Jsem ráda že jsem tam nenarazila na člověka jako ty. Není ti trapně, že budeš mít takovou ostudu? Už jen před těma policajtama
Stydět by se měli policajti… Obtěžovat chudáka holku, která jen zapomněla poslat pár desítek nebo set balíků…
![]()
@Mandarinka Citronová píše:
Na Vinted chodím taky. Jsem ráda že jsem tam nenarazila na člověka jako ty. Není ti trapně, že budeš mít takovou ostudu? Už jen před těma policajtama
Přesně. Já jsem tam loni koupila nádherný kabát, paní naprosto spolehlivá, vše perfektně zabalené, jsem ráda, že to nebyla tato čůza.
@Alriga píše:
Přesně. Já jsem tam loni koupila nádherný kabát, paní naprosto spolehlivá, vše perfektně zabalené, jsem ráda, že to nebyla tato čůza.
Tam se dá fakt udělat dobrý kauf, mám několik zkušeností, z obou stran, jako prodávající i kupující a vždy vše proběhlo v naprostém pořádku. Když to člověk čte, tak to snad bylo štěstí.
@Matt 02 píše:
Tam se dá fakt udělat dobrý kauf, mám několik zkušeností, z obou stran, jako prodávající i kupující a vždy vše proběhlo v naprostém pořádku. Když to člověk čte, tak to snad bylo štěstí.
Já jsem takto třeba na podobném webu koupila nádherný servis že 30.let. ![]()
@Messi1234 píše:
@jita22 by si chtěla vědět vid? No moudřejší ustoupí, tak dobrou nocjdete radši zase resit neočkovány, mimochodem taky se nechystam
Koukám že jsi hloupá z více stran.
Napiš až přijdeš z policie. Určitě tě chválit nebudou a tvoje výmluvy nespolknou. ![]()
@Alriga píše:
Já diky diskuzím zde jsem objevila značku Reima tak jsem přes vinted koupila zimní kabát jako nový a nádhernou bindicku od Mayoral pro malou a to samé. Vše skvělé. Oni teď chtějí na vintedu měnit systém a bude za to ručit s tím že nějaká část výdělku případne vintedu
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení?děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..
Doufám, že tě zavřou do kriminálu. Držím všem okradeným palce.
@topazio píše:
Zapomněla úplně všechno. Přihlašovací email, heslo i bankovní účty zákazníků, balíky doma, ty se pak někam ztratily. Tomuto nikdo neuvěří.
Nebagatelizuj to. Třeba trpí Alzheimrem. ![]()
Teď nám doma došlo, že je nouzový stav, takže trestní sazba bude dvojitá a natvrdo. Přeji krásné posezení. Pá pá. ![]()
@Kipa22 píše:
Teď nám doma došlo, že je nouzový stav, takže trestní sazba bude dvojitá a natvrdo. Přeji krásné posezení. Pá pá.
Snad si nemyslíš že ji zavřou
Určitě tam vystřihne hereckou etudu jak se stará o 2 děti pracuje, studuje, vždyť je to přece matka supermanka, a to jak tvrdí že jde o jednoho nebo 2 lidí se přece může stát. A soudce zamáčkne slzu, a dá ji max. podmínku, a pokud nevznikla škoda nad 5000 tisíc, teda pokud to říkám správně tak to bude jenom přestupek, takový mají největší kliku. A navíc to bylo spáchané ještě před nouzovým stavem. Takže to vidím tak že se oklepe, a žádné svědomí ji tížit nebude, možná vrátí peníze a bude plakat jak jsou k ní lidí zlí.
@mamule42 píše:
Snad si nemyslíš že ji zavřouUrčitě tam vystřihne hereckou etudu jak se stará o 2 děti pracuje, studuje, vždyť je to přece matka supermanka, a to jak tvrdí že jde o jednoho nebo 2 lidí se přece může stát. A soudce zamáčkne slzu, a dá ji max. podmínku, a pokud nevznikla škoda nad 5000 tisíc, teda pokud to říkám správně tak to bude jenom přestupek, takový mají největší kliku. A navíc to bylo spáchané ještě před nouzovým stavem. Takže to vidím tak že se oklepe, a žádné svědomí ji tížit nebude, možná vrátí peníze a bude plakat jak jsou k ní lidí zlí.
Tak ono jdeo to zda to opravdu byli jen 2 lidi a ebylo toho víc… ale to musí vědět ona sama. Jasně pokud to budou 2 lidi a bude to pár tisíc tak to ani nebude trstny čin jen přestupek a to ani neřeší soud ale obecní úřad a komise a nebude tedy mít ani podminku max pokutu.
u přestupního řízení hrozí tyto tresty :
napomenutí
pokuta
zákaz činnosti
propadnutí věci nebo náhradní hodnoty
zveřejnění rozhodnutí o přestupku