Problém s policií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148704
3.12.21 11:49
@Fiducia píše:
@Capricorn61 popravdě jsem to viděla taky poprvé :mrgreen:
@inkakřivák hele, co kdo považuje za umění mě celkem nechává chladnou. Viděla jsem horší díla :roll:
Klobouk dolů, že někdo dokáže vytvarovat tak realistickou a ještě v takovém měřítku. Já bych si teda houno ani přirození na denní nošení nevzala, to máš pravdu :lol: Ale nijak mě to nepohoršuje. Vždyť to takhle fakt vypadá :mrgreen:

Mě se to taky nelíbí :D když vybírám dorty pro někoho kdo slaví v rodině, tak tam je na výběr třeba dort nočník a v něm exkrement, ošklivý je to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 11:53
@Anna766 píše:
Mě se to taky nelíbí :D když vybírám dorty pro někoho kdo slaví v rodině, tak tam je na výběr třeba dort nočník a v něm exkrement, ošklivý je to :D

8o 8o 8o
A to je pro jakou věkovou skupinu dort? :lol: U všech možných mi to přijde takové, ehm…

• Citovat
  • Upravit
4215
3.12.21 11:59

Teda holky, já byla před 10 lety v Museé D'Orsay v Paříži, protože miluju Impressionismus, tak tam byl obraz a na něm vymalovaná p. ča, normálně pohled do roztaženýho rozkroku. No, pověste si to v obýváku :nevim: V tom šoku si ani nepamatuju, kdo to maloval :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 12:00
@PapeJ píše:
Teda holky, já byla před 10 lety v Museé D'Orsay v Paříži, protože miluju Impressionismus, tak tam byl obraz a na něm vymalovaná p. ča, normálně pohled do roztaženýho rozkroku. No, pověste si to v obýváku :nevim: V tom šoku si ani nepamatuju, kdo to maloval :mrgreen:

Ale na rozdíl od ostatních kousků si tohle pamatuješ, nechalo to dojem. Takže to účel splnilo. :P

• Citovat
  • Upravit
4215
3.12.21 12:10
@Parninas píše:
Ale na rozdíl od ostatních kousků si tohle pamatuješ, nechalo to dojem. Takže to účel splnilo. :P

Hele, našla jsem ten obraz. Nevím, tedy jestli mi ho nesmažou, tak na chvíli…
No a to vejde do menší místnosti a proti tobě tenhle obraz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
3.12.21 12:10
@PapeJ píše:
No a to vejde do menší místnosti a proti tobě tenhle obraz :mrgreen:

Ale ten rám je nádhernej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
3.12.21 12:12
@PapeJ píše:
Teda holky, já byla před 10 lety v Museé D'Orsay v Paříži, protože miluju Impressionismus, tak tam byl obraz a na něm vymalovaná p. ča, normálně pohled do roztaženýho rozkroku. No, pověste si to v obýváku :nevim: V tom šoku si ani nepamatuju, kdo to maloval :mrgreen:

Gustav Courbet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 12:12
@Anna766 píše:
A viděla jsi jak krásné mají oči? A ty řasy…

Ja mam kravicky moc rada. 😊 🐄 Jsou to opravdu damy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
3.12.21 12:13
@Anna766 píše:
Gustav Courbet

Jojo, už jsem ho našla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 12:14
@PapeJ píše:

Kdo by mazal umeni!? 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
3.12.21 12:16
@Capricorn61 píše:
Kdo by mazal umeni!? 😂

To je fakt, v Paříži za to platíš nehorázný peníze, aby ses na „to“ mohla podívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
3.12.21 12:17
@Capricorn61 píše:
Kdo by mazal umeni!? 😂

Shodou okolností jsem nedavno o něm četla článek, jak od toho obrazu vyhodili maminku, která tam kojila dítě, to mě zaujalo, kojící dítě tfuj škandál, roztažený klín umění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 12:18
@PapeJ píše:

Za mě dobrý náhodou. :mrgreen: Tohle není ten typ umění do obýváků, takže naprosto v pohodě. Mnohem lepší než to rádoby vulgární umění od Ringa. To bych si raději dala detail téhle dámy nad postel než cokoliv od něj.

• Citovat
  • Upravit
4215
3.12.21 12:20
@Parninas píše:
Za mě dobrý náhodou. :mrgreen: Tohle není ten typ umění do obýváků, takže naprosto v pohodě. Mnohem lepší než to rádoby vulgární umění od Ringa. To bych si raději dala detail téhle dámy nad postel než cokoliv od něj.

Když já jsem spíš na krajinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148704
3.12.21 12:22
@PapeJ píše:
Když já jsem spíš na krajinky :mrgreen:

Tuhletu Courbetovu „krajinku“ bych navrhla maximálně tak do čekárny gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová