Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fiducia píše:
@Capricorn61 popravdě jsem to viděla taky poprvé
@inkakřivák hele, co kdo považuje za umění mě celkem nechává chladnou. Viděla jsem horší díla
Klobouk dolů, že někdo dokáže vytvarovat tak realistickou a ještě v takovém měřítku. Já bych si teda houno ani přirození na denní nošení nevzala, to máš pravduAle nijak mě to nepohoršuje. Vždyť to takhle fakt vypadá
Mě se to taky nelíbí
když vybírám dorty pro někoho kdo slaví v rodině, tak tam je na výběr třeba dort nočník a v něm exkrement, ošklivý je to ![]()
@Anna766 píše:
Mě se to taky nelíbíkdyž vybírám dorty pro někoho kdo slaví v rodině, tak tam je na výběr třeba dort nočník a v něm exkrement, ošklivý je to
![]()
A to je pro jakou věkovou skupinu dort?
U všech možných mi to přijde takové, ehm…
Teda holky, já byla před 10 lety v Museé D'Orsay v Paříži, protože miluju Impressionismus, tak tam byl obraz a na něm vymalovaná p. ča, normálně pohled do roztaženýho rozkroku. No, pověste si to v obýváku
V tom šoku si ani nepamatuju, kdo to maloval ![]()
@PapeJ píše:
Teda holky, já byla před 10 lety v Museé D'Orsay v Paříži, protože miluju Impressionismus, tak tam byl obraz a na něm vymalovaná p. ča, normálně pohled do roztaženýho rozkroku. No, pověste si to v obývákuV tom šoku si ani nepamatuju, kdo to maloval
Ale na rozdíl od ostatních kousků si tohle pamatuješ, nechalo to dojem. Takže to účel splnilo. ![]()
@Parninas píše:
Ale na rozdíl od ostatních kousků si tohle pamatuješ, nechalo to dojem. Takže to účel splnilo.
Hele, našla jsem ten obraz. Nevím, tedy jestli mi ho nesmažou, tak na chvíli…
No a to vejde do menší místnosti a proti tobě tenhle obraz ![]()
@PapeJ píše:
No a to vejde do menší místnosti a proti tobě tenhle obraz
Ale ten rám je nádhernej ![]()
@PapeJ píše:
Teda holky, já byla před 10 lety v Museé D'Orsay v Paříži, protože miluju Impressionismus, tak tam byl obraz a na něm vymalovaná p. ča, normálně pohled do roztaženýho rozkroku. No, pověste si to v obývákuV tom šoku si ani nepamatuju, kdo to maloval
Gustav Courbet
@Anna766 píše:
A viděla jsi jak krásné mají oči? A ty řasy…
Ja mam kravicky moc rada. 😊 🐄 Jsou to opravdu damy. ![]()
@PapeJ píše:
Kdo by mazal umeni!? 😂
@Capricorn61 píše:
Kdo by mazal umeni!? 😂
To je fakt, v Paříži za to platíš nehorázný peníze, aby ses na „to“ mohla podívat ![]()
@Capricorn61 píše:
Kdo by mazal umeni!? 😂
Shodou okolností jsem nedavno o něm četla článek, jak od toho obrazu vyhodili maminku, která tam kojila dítě, to mě zaujalo, kojící dítě tfuj škandál, roztažený klín umění.
@PapeJ píše:
Za mě dobrý náhodou.
Tohle není ten typ umění do obýváků, takže naprosto v pohodě. Mnohem lepší než to rádoby vulgární umění od Ringa. To bych si raději dala detail téhle dámy nad postel než cokoliv od něj.
@Parninas píše:
Za mě dobrý náhodou.Tohle není ten typ umění do obýváků, takže naprosto v pohodě. Mnohem lepší než to rádoby vulgární umění od Ringa. To bych si raději dala detail téhle dámy nad postel než cokoliv od něj.
Když já jsem spíš na krajinky ![]()
@PapeJ píše:
Když já jsem spíš na krajinky
Tuhletu Courbetovu „krajinku“ bych navrhla maximálně tak do čekárny gynekologa.