Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mamule42 píše:
Snad si nemyslíš že ji zavřouUrčitě tam vystřihne hereckou etudu jak se stará o 2 děti pracuje, studuje, vždyť je to přece matka supermanka, a to jak tvrdí že jde o jednoho nebo 2 lidí se přece může stát. A soudce zamáčkne slzu, a dá ji max. podmínku, a pokud nevznikla škoda nad 5000 tisíc, teda pokud to říkám správně tak to bude jenom přestupek, takový mají největší kliku. A navíc to bylo spáchané ještě před nouzovým stavem. Takže to vidím tak že se oklepe, a žádné svědomí ji tížit nebude, možná vrátí peníze a bude plakat jak jsou k ní lidí zlí.
Uz je částka 10 000 Kč. Vláda částku změnila, kvůli tomu, že je v kriminálech bylo moc vězňů.
Příspěvek upraven 28.11.21 v 13:14
@topazio Pecka.
Takze vlastne krast neni zas tak spatny napad.
Proc jsou u nas ty tresty tak mirne!? Pak se muzeme divit, ze to je cim dal horsi. ![]()
Asi vas zajímá jak jsem dopadla
no vzhledem k tomu ze nešlo ani o 500, tak jsem jen řekla ze jsem toho měla plno a proste jsem zapomela a víte co? V pcr byli mic mily a samy řekli, ze se to stane, ze to potrebovali jen zapsat a jeste jsme si tam popovídali ![]()
@Messi1234 píše:
Asi vas zajímá jak jsem dopadlano vzhledem k tomu ze nešlo ani o 500, tak jsem jen řekla ze jsem toho měla plno a proste jsem zapomela a víte co? V pcr byli mic mily a samy řekli, ze se to stane, ze to potrebovali jen zapsat a jeste jsme si tam popovídali
Jo, určitě ![]()
Příspěvek upraven 01.12.21 v 20:10
@Messi1234 píše:
@wezet hloupost by měla nadnášet
Tebe děvenko. Ty tvoje pohádky ti tu nikdo nevěří.
@wezet píše:
Umět lítat jsem si vždycky přála
Sprostá zlodějka se tu směje. Radši ať už nic neprodává.
@Messi1234 píše:
Asi vas zajímá jak jsem dopadlano vzhledem k tomu ze nešlo ani o 500, tak jsem jen řekla ze jsem toho měla plno a proste jsem zapomela a víte co? V pcr byli mic mily a samy řekli, ze se to stane, ze to potrebovali jen zapsat a jeste jsme si tam popovídali
Jojo a lidi v celým kanclu zatleskali. To víš že jo. ![]()
@topazio a mam brečet? Každý by si měl sáhnout do svědomí, jestli je opravdu tak perfektní, na což si hraje. Ja vam davam gratulki, že se vam nikdy nic stejného ani podobného nestalo. Klíčenku zašlu poštou. Bože, jeste ze si tuhle stránku zruším, byt mezi vykojenyma a vyockovanyma mozkama fakt nepotřebuji ![]()
@Messi1234 píše:Čus.
@topazio a mam brečet? Každý by si měl sáhnout do svědomí, jestli je opravdu tak perfektní, na což si hraje. Ja vam davam gratulki, že se vam nikdy nic stejného ani podobného nestalo. Klíčenku zašlu poštou. Bože, jeste ze si tuhle stránku zruším, byt mezi vykojenyma a vyockovanyma mozkama fakt nepotřebuji
@Messi1234 píše:
@topazio a mam brečet? Každý by si měl sáhnout do svědomí, jestli je opravdu tak perfektní, na což si hraje. Ja vam davam gratulki, že se vam nikdy nic stejného ani podobného nestalo. Klíčenku zašlu poštou. Bože, jeste ze si tuhle stránku zruším, byt mezi vykojenyma a vyockovanyma mozkama fakt nepotřebuji
Máš poslat balík nebo vrátit peníze.
@Messi1234 píše:
@wezet hloupost by měla nadnášet
To by sis místo podvodů na vinted mohla přivydělávat jako výletní vzducholoď
.
@Messi1234 píše:
Hlavně abys nezapomněla… ![]()
@Messi1234 píše:Ne nestalo.