Problém s policií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
3.12.21 08:22
@Fiducia píše:
Já posílám již tradiční klíčenku :pankac:

No, predpokladam, ze 🍆 by ji udelal radost, ale nevim, zda by se ji libilo nosit svuj portret🔶️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
3.12.21 08:29

@Fiducia to je humus. Předpokládám to má být veselé nebo vtipné. Ovšem pro zakladatelku jako symbol jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.12.21 08:37

@inkakřivák řekla bych, že jsou celkem realistické. O estetičnosti předlohy se dá s úspěchem pochybovat :oops:
Jinak je to vtípek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 08:40

@Fiducia No mam dost 😂 😂 😂 Takove krasne klicenky jsem jeste nevidela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80062
3.12.21 08:40

@Fiducia Jo jsou realistické. Ale neřekla bych, že je to povyšuje na umění. Houno taky bývá velmi realistické a na krk si ho nepovesis.
Anebo jsem pitomá a je to výrobek z fotoshopu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 08:41
@inkakřivák píše:
@Fiducia to je humus. Předpokládám to má být veselé nebo vtipné. Ovšem pro zakladatelku jako symbol jo.

Proč humus? :think: Zaprvé je to vtípek a za druhé i kdyby nebyl, tak mě to nechává naprosto chladnou. Lidi nakupují nebo vyrábí všemožné pičičinky ve tvaru penisů a lidem to přijde moc vtipné, tak nevím proč by mě měl protipól nějak stresovat.

• Citovat
  • Upravit
80062
3.12.21 08:43

@Parninas Pro mě je to humus. Věc názoru a pohledu. Nestresuje mě to, nelíbí se mi to. A nepřipadají mi tyto věci vtipné. Je to stejné jako třeba svíčky ve tvaru údu nebo dort. Jen trapné. Nebo jako polštářky s nápisem Home sweet home

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
3.12.21 08:45
@inkakřivák píše:
@Parninas Pro mě je to humus. Věc názoru a pohledu. Nestresuje mentor, nelíbí se mi to. A nepřipadají mi tyto věci vtipné. Je to stejné jako třeba svíčky ve tvaru údu nebo dort. Jen trapné. Nebo jako polštářky s nápisem Home sweet home

Však v pohodě. ;)
Mě to přijde jako dobrá recese a klidně bych si to jako klíčenku dala. Každý máme něco, co nám přijde vtipné.

• Citovat
  • Upravit
2577
3.12.21 08:51

@inkakřivák Takhle - jako haha klicenku pro kamaradku bych to nekoupila, ale tady do teto diskuze to tak sedi, ze mi to vtipne prijde. :mrgreen: Ale jinak s tebou souhlasim, no asi jsem z takovych veci taky vyrostla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.12.21 09:05

@Capricorn61 popravdě jsem to viděla taky poprvé :mrgreen:
@inkakřivák hele, co kdo považuje za umění mě celkem nechává chladnou. Viděla jsem horší díla :roll:
Klobouk dolů, že někdo dokáže vytvarovat tak realistickou a ještě v takovém měřítku. Já bych si teda houno ani přirození na denní nošení nevzala, to máš pravdu :lol: Ale nijak mě to nepohoršuje. Vždyť to takhle fakt vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 09:08
@Fiducia píše:
@Capricorn61 popravdě jsem to viděla taky poprvé :mrgreen:
@inkakřivák hele, co kdo považuje za umění mě celkem nechává chladnou. Viděla jsem horší díla :roll:
**Klobouk dolů, že někdo dokáže vytvarovat tak realistickou a ještě v takovém měřítku. **Já bych si teda houno ani přirození na denní nošení nevzala, to máš pravdu :lol: Ale nijak mě to nepohoršuje. Vždyť to takhle fakt vypadá :mrgreen:

Muzeme to vyzkouset. Myslim, ze plastelinu najde doma kazda. 😂 A vyhodu maji ty, ktere maji 1o barev. :mrgreen:
Jinak umeni je dneska i par skvrn na platne. :lol: Takze zas ten, kdo vytvoril klicenky si s tim dal aspon nejakou praci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.12.21 09:17
@Capricorn61 píše:
Muzeme to vyzkouset. Myslim, ze plastelinu najde doma kazda. 😂 A vyhodu maji ty, ktere maji 1o barev. :mrgreen:
Jinak umeni je dneska i par skvrn na platne. :lol: Takze zas ten, kdo vytvoril klicenky si s tim dal aspon nejakou praci ;)
:mrgreen: Pochlubte se výsledky, holky :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
3.12.21 09:35
@Fiducia píše: :mrgreen: Pochlubte se výsledky, holky :pankac:

Jsem lina, tak popisu vysledek. Vzala bych stolete vykrajovatka na cukrovi, a vzala tam krasny tvar v podobe kosoctverce, vykrojila ho, a udelala uprostred carku. No na vic bych se nezmohla 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
3.12.21 09:38
@Capricorn61 píše:
Jsem lina, tak popisu vysledek. Vzala bych stolete vykrajovatka na cukrovi, a vzala tam krasny tvar v podobe kosoctverce, vykrojila ho, a udelala uprostred carku. No na vic bych se nezmohla 😂

Aaa, minimalismus! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148701
3.12.21 11:46
@Capricorn61 píše:
Prosim te, neurazej kravicky. :? Ty jsou chytre a uzitecne. A to u zakladatelky nevidim. :mrgreen:

A viděla jsi jak krásné mají oči? A ty řasy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová