Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fiducia píše:
Já posílám již tradiční klíčenku
No, predpokladam, ze 🍆 by ji udelal radost, ale nevim, zda by se ji libilo nosit svuj portret🔶️ 😂
@Fiducia to je humus. Předpokládám to má být veselé nebo vtipné. Ovšem pro zakladatelku jako symbol jo.
@inkakřivák řekla bych, že jsou celkem realistické. O estetičnosti předlohy se dá s úspěchem pochybovat ![]()
Jinak je to vtípek ![]()
@Fiducia No mam dost 😂 😂 😂 Takove krasne klicenky jsem jeste nevidela. ![]()
@Fiducia Jo jsou realistické. Ale neřekla bych, že je to povyšuje na umění. Houno taky bývá velmi realistické a na krk si ho nepovesis.
Anebo jsem pitomá a je to výrobek z fotoshopu?
@inkakřivák píše:
@Fiducia to je humus. Předpokládám to má být veselé nebo vtipné. Ovšem pro zakladatelku jako symbol jo.
Proč humus?
Zaprvé je to vtípek a za druhé i kdyby nebyl, tak mě to nechává naprosto chladnou. Lidi nakupují nebo vyrábí všemožné pičičinky ve tvaru penisů a lidem to přijde moc vtipné, tak nevím proč by mě měl protipól nějak stresovat.
@Parninas Pro mě je to humus. Věc názoru a pohledu. Nestresuje mě to, nelíbí se mi to. A nepřipadají mi tyto věci vtipné. Je to stejné jako třeba svíčky ve tvaru údu nebo dort. Jen trapné. Nebo jako polštářky s nápisem Home sweet home
@inkakřivák píše:
@Parninas Pro mě je to humus. Věc názoru a pohledu. Nestresuje mentor, nelíbí se mi to. A nepřipadají mi tyto věci vtipné. Je to stejné jako třeba svíčky ve tvaru údu nebo dort. Jen trapné. Nebo jako polštářky s nápisem Home sweet home
Však v pohodě. ![]()
Mě to přijde jako dobrá recese a klidně bych si to jako klíčenku dala. Každý máme něco, co nám přijde vtipné.
@inkakřivák Takhle - jako haha klicenku pro kamaradku bych to nekoupila, ale tady do teto diskuze to tak sedi, ze mi to vtipne prijde.
Ale jinak s tebou souhlasim, no asi jsem z takovych veci taky vyrostla. ![]()
@Capricorn61 popravdě jsem to viděla taky poprvé ![]()
@inkakřivák hele, co kdo považuje za umění mě celkem nechává chladnou. Viděla jsem horší díla ![]()
Klobouk dolů, že někdo dokáže vytvarovat tak realistickou a ještě v takovém měřítku. Já bych si teda houno ani přirození na denní nošení nevzala, to máš pravdu
Ale nijak mě to nepohoršuje. Vždyť to takhle fakt vypadá ![]()
@Fiducia píše:
@Capricorn61 popravdě jsem to viděla taky poprvé
@inkakřivák hele, co kdo považuje za umění mě celkem nechává chladnou. Viděla jsem horší díla
**Klobouk dolů, že někdo dokáže vytvarovat tak realistickou a ještě v takovém měřítku. **Já bych si teda houno ani přirození na denní nošení nevzala, to máš pravduAle nijak mě to nepohoršuje. Vždyť to takhle fakt vypadá
Muzeme to vyzkouset. Myslim, ze plastelinu najde doma kazda. 😂 A vyhodu maji ty, ktere maji 1o barev. ![]()
Jinak umeni je dneska i par skvrn na platne.
Takze zas ten, kdo vytvoril klicenky si s tim dal aspon nejakou praci ![]()
@Capricorn61 píše:
Muzeme to vyzkouset. Myslim, ze plastelinu najde doma kazda. 😂 A vyhodu maji ty, ktere maji 1o barev.
Jinak umeni je dneska i par skvrn na platne.Takze zas ten, kdo vytvoril klicenky si s tim dal aspon nejakou praci
@Fiducia píše:Pochlubte se výsledky, holky
Jsem lina, tak popisu vysledek. Vzala bych stolete vykrajovatka na cukrovi, a vzala tam krasny tvar v podobe kosoctverce, vykrojila ho, a udelala uprostred carku. No na vic bych se nezmohla 😂
@Capricorn61 píše:
Jsem lina, tak popisu vysledek. Vzala bych stolete vykrajovatka na cukrovi, a vzala tam krasny tvar v podobe kosoctverce, vykrojila ho, a udelala uprostred carku. No na vic bych se nezmohla 😂
Aaa, minimalismus! ![]()
@Capricorn61 píše:
Prosim te, neurazej kravicky.Ty jsou chytre a uzitecne. A to u zakladatelky nevidim.
A viděla jsi jak krásné mají oči? A ty řasy…