Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Messi1234 No tak holt jsi poučená no. Příště se na nějaké obchody vykašli, když nemáš čas si pamatovat co a kde máš posílat. ![]()
@Messi1234 píše:
Ach jo, samej právník koukámúčet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily
a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví?
asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek
Bože, to je civilizace
Ty zlodějko!! ![]()
Přestaň tu urážet slušné lidi.
Chudáci tvoje děti, mají matku zlodějku. S prominutím fujj. ![]()
Příspěvek upraven 26.11.21 v 21:34
Kočičko tady je to buřt ale oni se na ty samé otázky budou ptát policisté doporučuji být stejně tak milá jako zde a sprdnouz je že toho máš hodně a přesně takto jim to vysvětlit a samozřejmě jim udělit že nejsi očkovaná a nikdo tě nedonutí očkovat jako jsi nadnesla zde
budou mít určitě o hodně více pochopení než blbé krávy na emiminu ![]()
Když nemáš internetové bankovnictví tak to chodí výpis z účtu poštou případně sama můžeš zvednout zadek a dojít do banky a nechat si ho vyjet.
Vždy existují možnosti třeba i kontaktovat vinted a situaci řešit ale oni ti to policisté vysvětlím a jestli ti tady někdo přijde nepříjemný fakt teda nevím co budeš dělat na té policii oni nějak policajti nemají rádi když z nich někdo dělá blbce.
Příspěvek upraven 26.11.21 v 21:35
@Messi1234 píše:
Ach jo, samej právník koukámúčet jsem si zamkla, jelikož vám asi nic neříká ochrana soukromí.. Ano, byla to chyba, nemělo to být myšleno, ze je chci okrást, jednalo se o 2 lidi, balíku jsem samozřejmě posilala více, ale jelikož studuju, pracuji, hlidam sourozence a jeste do toho sve děti a domácnost, tak ano i tohle se stane. Nejsem zlodejka, vzdy jsem mela vse v poradku, nikdy jsem si nenechala nic navic.. Ale ano, blba souhra náhod, ja totiz ani nevím jaky jsem tam dala mail, jelikoz k takovym vecem nedavam svuj pravy, kvuli notifikacim abych tam nemela otravne reklamy, ale to by nekdo musel nejdriv pouzivat mozek a ujasnit si detaily
a ano vy chytrolini, mohla jsem se podivat do vypisu a penize vratit, ale jak to ma delat nekdo kdo nema smart banku, neboli internetové bankovnictví?
asi nejak že? No tak vam gratuluji, ze jste napsali svuj nazor, dostanete tleskanky a piskutek
Bože, to je civilizace
Když už něco prodáváš, tak máš mít email v pořádku. Pro prodej můžeš mít jiný. A jdi někam s výmluvami. Ty neumíš použít mozek. A urážky si nech pro svoji rodinu.
Příspěvek upraven 26.11.21 v 21:45
@Matt 02 píše:bože ty jsi dobrá degeška
. Založíš dotaz, kde každá věta jen ukazuje to, že ti jde jen o sebe, vůbec se nestydíš, vůbec ti není trapně, nezajímají tě ty lidi, co přišli o prachy, přijde ti to snad normální, jak kdyby nic. Lžeš i tady, máš trapný výmluvy. Ono kdyby si napsala, byla jsem v hajzlu s penězi, udělala jsem chybu, mrzí mě to. Nevíte jak teď postupovat, abych to co nejvíce napravila? Tak to sice není na pochvalu, ale furt lepší, než to co předvádíš ty. Jrště tady útočis na lidi, kterým tvé chování přijde nepochopitelné. K tomu nemusíme být právníci, abychom věděli, že to cos udělala je hnus a zasloužíš si trest.
@ludmilaadamkova píše:
Kočičko tady je to buřt ale oni se na ty samé otázky budou ptát policisté doporučuji být stejně tak milá jako zde a sprdnouz je že toho máš hodně a přesně takto jim to vysvětlit a samozřejmě jim udělit že nejsi očkovaná a nikdo tě nedonutí očkovat jako jsi nadnesla zdebudou mít určitě o hodně více pochopení než blbé krávy na emiminu
Když nemáš internetové bankovnictví tak to chodí výpis z účtu poštou případně sama můžeš zvednout zadek a dojít do banky a nechat si ho vyjet.
Vždy existují možnosti třeba i kontaktovat vinted a situaci řešit ale oni ti to policisté vysvětlím a jestli ti tady někdo přijde nepříjemný fakt teda nevím co budeš dělat na té policii oni nějak policajti nemají rádi když z nich někdo dělá blbce.Příspěvek upraven 26.11.21 v 21:35
Ona nemá čas jít do banky nebo kontaktovat vinted, má toho přece hodně
.
Za další: prodáváš věci a nemáš internetové bankovnictví? ![]()
Ty už radši nic neprodávej. Lidi jako ty by neměli mít ani volební právo. A výmluvy si opravdu schovej pro svoji rodinu.
@Myšák24 dekuji za jeden z normálních komentářů, ano vim jiste ze uz nikdy vic ![]()
@Messi1234 píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Teď mě tady ukamenujete a právem, ale prosím o radu. Párkrát se mi stalo ze si na vintedu odeme někdo něco objednal, zaplatil a já to nedodala. NE SCHVÁLNĚ! proste jsem baliky mela připravené ale vzdy jsem je zapomněla doma. Jedna slecna se mi i ozvala pres fb a samozrejme mo to hned docvaklo, ze jsem ji zpet neodeslala ani penize a hned jsem tak zjednala nápravu a jeste s omluvou. Zbytek jsem ale resit nemohla protoze jsem si vymazala vinted diky aktualizaci mobilu a nepamatovala si přihlášení. Nedavno u nas byla pčr, ze se mam dostavit na podání vysvětlení. Ja bych samozřejmě vše ráda napravila ale nevim jak a co me ceka po podani vysvětlení?děkuji holky, fakt me to mrzi a stve ale co uz ted..
Co je to párkrát? Ono by se taky mohlo jednat o to, že by někdo mohl chtít vidět živnostenský list, zdanění zisků, odvedené sociální a zdravotní pojištění…
@Messi1234 Ochrana soukromí? Ty jsi dobrá. Vždyť tu nemáš nic osobního. A mimochodem do vyhledávače stačí zadat tvůj nick a vyjedou mi tvoje diskuze.
@Messi1234 píše:
@Myšák24 dekuji za jeden z normálních komentářů, ano vim jiste ze uz nikdy vic
Jasně, teď po tobě jde policie. Když není internetové bankovnictví, tak existuje výpis z účtu, kde jsou čísla účtů taky.
@topazio píše:
Za další: prodáváš věci a nemáš internetové bankovnictví?
Ty už radši nic neprodávej. Lidi jako ty by neměli mít ani volební právo. A výmluvy si opravdu schovej pro svoji rodinu.
Že ji přišla platba od zákazníka zjistila pravděpodobně telepaticky ![]()
@ludmilaadamkova píše: Že ji přišla platba od zákazníka zjistila pravděpodobně telepaticky
Jak to napsal Matt, je to nějaká degeška. ![]()
@Messi1234 hlavne nezapomeň napsat adminum, at tuhle diskuzi smažou. Nedostala si odpovědi jake chceš, tak kopes kolem sebe, ale jsi jen ubohá zlodějka, neboj na každou… se vaří voda. ![]()