Problém s tchýní a jménem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148638
3.9.24 08:15
@liggy píše: Více

Se Šourkem jsem chodila na základku. Jméno i příjmení měl po otci. Myslím že v tomto případě je jedno jestli má k tomu příjmení jmeno František nebo Damián.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.24 08:21
@Jahudka82 píše: Více

Jo, to je pravda, to často slyším používat - spolup. či=kamarádi z hospody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
3.9.24 08:30
@Paní Bubáková píše: Více

Jojo to je taky hezký výraz. Ono je to tak ale se spoustou staročeských slov - mr.dat = hýbat se, Ko.kot - kohout, všichni známe Babičku, co od rána šu. kala po světnici, to používám ze srandy často :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.24 08:32

@Velryba černá

A já pořád nechápu asi tu tvoji větu.. :nevim: nicméně mě na názoru ostatních vůbec nezáleží..tím pádem mi je úplně jedno co se vrací ;).. jelikož tomu nedávám vůbec žádnou váhu. Jestli mi rozumíš. A to jsem psala i v té obnovené diskuzi, že mne NEZAJÍMÁ názor na jméno, o tom ani potom.. Nýbrž jak jsem se ptala, pouze ZKUŠENOST rodičů kteří to zažili, rodičů co mají vlastní názor a pojmenují si vlastní dítě podle SVÉHO. JAK se s tím časem rodina smířila - TO byl můj dotaz. A to že polovina jednodušších diskutujících tam pořád řešila jen „jaké to jemno teda je :think:, a něco se signalama“ bylo prostě úplně mimo chápání už :lol: někteří mají prostě snad lobotomii

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
3.9.24 08:33
@Anonymní píše: Více

Mně je úplně jedno, jak pojmenujete svoje dítě. :lol: Že nechápeš, mne absolutně nepřekvapuje.

• Citovat
  • Upravit
462
3.9.24 08:35

Lidi jsou zvědavý, odjakživa…co na tom nechápeš…po lobotomii ses tak možná ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.24 08:42

Nicméně se stačí podívat dál na diskuzi zde :lol: kde od Kazmíra, kde tady na rozdíl ode mne.. ten názor na jméno chtěla dotyčná slyšet, se začalo řešit příjmení :lol: hlavně to příjmení. Prostě nic jiného v hlavě tu nemají a z příjmením a jmen psů to skončilo u spolužáka Šourka :nevim: Tak nevím, zda diskutujícími leže mléko na mozek a mateřská s ena nich podepsala, nebo jestli jsou jen zapšklé a jiné jméno než má jejich nejlepší, nejchytřejší, nejkrásněji ratolest je divné, hrozné, to by v životě nedali a pak z nich vypadne že mají Bořivoje :lol: :potlesk: Bravo.. ať se Kazmír libí nebo ne je to pouze rodičů volba! A pokud někdo napíše že je hnusný, tak by se nad sebou měl zamyslet 8o stačila by věta já bych to nedala a co vás k tomu vedlo, když už jste tak znuděné všechny.. ale cizímu člověku který se těší na své dítě a vše kolem toho, hned zkazit náladu jen proto že Vám se nelíbí je teda otřesný chování. A kdoví, třeba za deset let bude Kazmír každý druhý :palec: paní s Kazmírem dávám :palec: že nejde s davem jako ovce.

• Citovat
  • Upravit
17141
3.9.24 08:43
@liggy píše: Více

A to já měla v práci kolegyni před důchodem, pak do něj ještě za mého působení odešla, normálně Ivana a té jsme jinak než Ivanko neřekly - byla moc hodná a měly jsme ji rády;) takže nám to přišlo úplně v poho;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neznámá 19
3.9.24 08:46

,

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
3.9.24 08:47

@Neznámá 19 škoda, že zrovna mne konkrétní jméno vůbec nezajímalo. :lol:

• Citovat
  • Upravit
148638
3.9.24 08:54

O spolužákovi Šourkovi tu píšu já, která se tu zrovna celou dobu zakladatelky spíš zastávám, to sis v tom svém spravedlivém rozhořčení asi nevšimla.
A tobě jsem psala už v tvě diskuzi, že si zvyknou a zvykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neznámá 19
3.9.24 08:58

@Velryba černá

Tak proč se do takové diskuze vůbec pleteš? Jelikož jste tam řešili jenom to jméno.. o které vůbec nešlo, a tvůj komentář byl úplně mimo tím pádem :nevim: jak předtím tak teď. Nicméně nejsi tady žádaná výjimka.. vás s mlíkem na mozku je prostě víc tady.

@Lutern další lobotom..to že jsou zvědaví lidi bych asi chápala, ale pokud mluví úplně mimo mísu „já o koze ty o voze“ (jako teď ty) je prostě děsně :lol:

• Citovat
  • Upravit
Neznámá 19
3.9.24 09:15

@Anna766

Dala jsem za příklad Šourka i psa, že se pak celá ta diskuze prostě stočí jiným směrem vlastně..

• Citovat
  • Upravit
148638
3.9.24 09:50
@Neznámá 19 píše: Více

Jako každá diskuze. Těžko budeš psát x stran jen o Kazmírovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15220
3.9.24 09:50

Já bych řekla, ze tahle diskuze je nějaká provokace, protože nikdo soudný jmeno Kazmír dítěte nedá. Za prve varianta Kazmír ani neexistuje, za druhé význam jména je kazit mír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová