Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@liggy píše: Více
Se Šourkem jsem chodila na základku. Jméno i příjmení měl po otci. Myslím že v tomto případě je jedno jestli má k tomu příjmení jmeno František nebo Damián.
@Jahudka82 píše: Více
Jo, to je pravda, to často slyším používat - spolup. či=kamarádi z hospody ![]()
@Paní Bubáková píše: Více
Jojo to je taky hezký výraz. Ono je to tak ale se spoustou staročeských slov - mr.dat = hýbat se, Ko.kot - kohout, všichni známe Babičku, co od rána šu. kala po světnici, to používám ze srandy často ![]()
A já pořád nechápu asi tu tvoji větu..
nicméně mě na názoru ostatních vůbec nezáleží..tím pádem mi je úplně jedno co se vrací
.. jelikož tomu nedávám vůbec žádnou váhu. Jestli mi rozumíš. A to jsem psala i v té obnovené diskuzi, že mne NEZAJÍMÁ názor na jméno, o tom ani potom.. Nýbrž jak jsem se ptala, pouze ZKUŠENOST rodičů kteří to zažili, rodičů co mají vlastní názor a pojmenují si vlastní dítě podle SVÉHO. JAK se s tím časem rodina smířila - TO byl můj dotaz. A to že polovina jednodušších diskutujících tam pořád řešila jen „jaké to jemno teda je
, a něco se signalama“ bylo prostě úplně mimo chápání už
někteří mají prostě snad lobotomii
@Anonymní píše: Více
Mně je úplně jedno, jak pojmenujete svoje dítě.
Že nechápeš, mne absolutně nepřekvapuje.
Lidi jsou zvědavý, odjakživa…co na tom nechápeš…po lobotomii ses tak možná ty
Nicméně se stačí podívat dál na diskuzi zde
kde od Kazmíra, kde tady na rozdíl ode mne.. ten názor na jméno chtěla dotyčná slyšet, se začalo řešit příjmení
hlavně to příjmení. Prostě nic jiného v hlavě tu nemají a z příjmením a jmen psů to skončilo u spolužáka Šourka
Tak nevím, zda diskutujícími leže mléko na mozek a mateřská s ena nich podepsala, nebo jestli jsou jen zapšklé a jiné jméno než má jejich nejlepší, nejchytřejší, nejkrásněji ratolest je divné, hrozné, to by v životě nedali a pak z nich vypadne že mají Bořivoje
Bravo.. ať se Kazmír libí nebo ne je to pouze rodičů volba! A pokud někdo napíše že je hnusný, tak by se nad sebou měl zamyslet
stačila by věta já bych to nedala a co vás k tomu vedlo, když už jste tak znuděné všechny.. ale cizímu člověku který se těší na své dítě a vše kolem toho, hned zkazit náladu jen proto že Vám se nelíbí je teda otřesný chování. A kdoví, třeba za deset let bude Kazmír každý druhý
paní s Kazmírem dávám
že nejde s davem jako ovce.
@liggy píše: Více
A to já měla v práci kolegyni před důchodem, pak do něj ještě za mého působení odešla, normálně Ivana a té jsme jinak než Ivanko neřekly - byla moc hodná a měly jsme ji rády;) takže nám to přišlo úplně v poho;)
O spolužákovi Šourkovi tu píšu já, která se tu zrovna celou dobu zakladatelky spíš zastávám, to sis v tom svém spravedlivém rozhořčení asi nevšimla.
A tobě jsem psala už v tvě diskuzi, že si zvyknou a zvykly.
Tak proč se do takové diskuze vůbec pleteš? Jelikož jste tam řešili jenom to jméno.. o které vůbec nešlo, a tvůj komentář byl úplně mimo tím pádem
jak předtím tak teď. Nicméně nejsi tady žádaná výjimka.. vás s mlíkem na mozku je prostě víc tady.
@Lutern další lobotom..to že jsou zvědaví lidi bych asi chápala, ale pokud mluví úplně mimo mísu „já o koze ty o voze“ (jako teď ty) je prostě děsně ![]()
Dala jsem za příklad Šourka i psa, že se pak celá ta diskuze prostě stočí jiným směrem vlastně..
@Neznámá 19 píše: Více
Jako každá diskuze. Těžko budeš psát x stran jen o Kazmírovi.
Já bych řekla, ze tahle diskuze je nějaká provokace, protože nikdo soudný jmeno Kazmír dítěte nedá. Za prve varianta Kazmír ani neexistuje, za druhé význam jména je kazit mír.