Problém s vrácením peněz na MMB

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Liz
2064
21.10.14 10:24
@lyrica píše:
Myslím, že už neuvidíš ani triko, ani peníze. Tohle je vždy riskantní. Nebyla bych příště,,naivní,, ( nemyslím to zle ). :kytka:

to bych na mmb nemohla koupit nikdy nic :nevim: Nakupuju tam už dva roky, většinou nové věci a nikdy žádný problém nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
21.10.14 10:25
@Liz píše:
@BAZÁREK ANGIE @anairda paní tam dnes dala kupu nových věcí, tak že nemocná asi nebude. Není to dlouho, ale říkám si, že čím dřív to budu řešit, tím možná líp.

Jako prodejce s ŽL má určitě podmínky prodeje a na reklamaci má ze zákona 30 dnů, ne? Psala jsi jí vzkaz přímo přes MMB stránky? Tam je jistota, že si to přečte a nemůže se třeba vymlouvat, že jí to nepřišlo :think:. Hodnocení má jaké, písni sem její ID :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.10.14 10:26

@Liz já tam taky nakupuju, ale s rizikem, jaké tohle nakupování přináší počítám. Zatím jsem měla vždycky štěstí..zatím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
21.10.14 10:26
@lyrica píše:
@BAZÁREK ANGIE jen bych jí přála, aby jsi měla pravdu ty a ne já :kytka:

Tak to je jasné :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
21.10.14 10:28

Možná bych zkusila požádat třeba nějakou kamarádku, aby odepsala na její jiné zboží, například co se týče rozměrů a tak. A když odepíše, tak budeš vědět, že prdí jen na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119

@Liz v tom případě bych jí napsala, že podle zákona máš nárok na vrácení peněz - vrátila jsi to včas - do těch 14dnů? A že pokud ti peníze nevrátí, obrátíš se na adminy + ČOI. Vůbec bych se s ní nepárala… Ale pozor, mám dojem, že ona má na vrácení peněz 30 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
@Liz píše:
@BAZÁREK ANGIE @anairda paní tam dnes dala kupu nových věcí, tak že nemocná asi nebude. Není to dlouho, ale říkám si, že čím dřív to budu řešit, tím možná líp.

Hm, tak nevím no, já teda prodávám jinde, ale kdyby byla takováhle situace, tak prostě prvotně řeším problém-základ je komunikace, než že bych dávala do nabídky nové věci. :nevim: Ono stokrát máš štěstí a jednou naletíš, jak píše @lyrica je to vždy risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
@BAZÁREK ANGIE píše:
Jako prodejce s ŽL má určitě podmínky prodeje a na reklamaci má ze zákona 30 dnů, ne? Psala jsi jí vzkaz přímo přes MMB stránky? Tam je jistota, že si to přečte a nemůže se třeba vymlouvat, že jí to nepřišlo :think:. Hodnocení má jaké, písni sem její ID :srdce:

hodnoceních má ke dvoum stům a negativní tam má asi 4, některé také s penězmi, ale vždy to z ní lidé nějak vydolovali. Její ID sem zatím dávat nebudu, až kdyby byl problém dýl. Také věřím, že to z ní dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.10.14 10:31
@lyrica píše:
Možná bych zkusila požádat třeba nějakou kamarádku, aby odepsala na její jiné zboží, například co se týče rozměrů a tak. A když odepíše, tak budeš vědět, že prdí jen na tebe.
říká si, že je to zbytečné, protože si myslím, že je víc než jasné, že prdí jen na mě :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
21.10.14 10:31
@Liz píše:
hodnoceních má ke dvoum stům a negativní tam má asi 4, některé také s penězmi, ale vždy to z ní lidé nějak vydolovali. Její ID sem zatím dávat nebudu, až kdyby byl problém dýl. Také věřím, že to z ní dostanu.

Tak to bude dle mého v pohodě :kytka:. Zboží můžeš vrátit v té 14-denní lhůtě, na vrácení platby má 30 dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.10.14 10:33
@ynax píše:
@Liz v tom případě bych jí napsala, že podle zákona máš nárok na vrácení peněz - vrátila jsi to včas - do těch 14dnů? A že pokud ti peníze nevrátí, obrátíš se na adminy + ČOI. Vůbec bych se s ní nepárala… Ale pozor, mám dojem, že ona má na vrácení peněz 30 dní

vrátila jsem triko hned jak mi přišlo, zkusím jí nejdřív napsat, že jesti se mnou nebude komunikovat, tak se obrátim na adminy a napíšu negativ, to je dobrý nápad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
21.10.14 10:40
@Liz píše:
vrátila jsem triko hned jak mi přišlo, zkusím jí nejdřív napsat, že jesti se mnou nebude komunikovat, tak se obrátim na adminy a napíšu negativ, to je dobrý nápad ;)

Správný postup, a napiš jí přes vzkazy, aby neřekla, že jí to nepřišlo :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
21.10.14 10:41
@BAZÁREK ANGIE píše:
Správný postup, a napiš jí přes vzkazy, aby neřekla, že jí to nepřišlo :think:.

připadá mi, že emailem je to lepší, nebo ne? Chtěla bych to mít v jedné konverzaci, kdybych to pak posílala třeba těm adminům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
21.10.14 10:48

@Liz asi se od takové paní nedá mnoho očekávat… Peníze bych oplakala… A případně ji tam zveřejnila na nějakou černou listinu. Možná nebudeš sama, komu se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kili22
21.10.14 10:55

@Liz napiš do vzkazů. Mohla by mít pak výmluvu že na mailu dloho nebyla, nebo to přehlédla. Takhle budeš mít jistotu, že to přečetla, když uvidíš že se tam přihlašuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák