Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jeee počkej za par let, si treba budes rikat jak bys brala jeste par cm navic.. Ja mela ve 13ti letech asi 164cm.. Kazdej mi rikal kam porostu, z rodiny jsem byla nejvyssi
jen tata byl vyssi
jinak strejda, deda, babicka, starsi bratranec, vsichni mensi ![]()
Podle doktorky jsem vyrust tak na 175, no mam 166 a myslim, ze uz teda nevyrostu
a tech aspon 170 bych docela i brala ![]()
V tech 13ti jsem byla vyssi nez kluci, a na tridnim srazu po 10ti letech jsem si pripadala jak trpaslik..
Ja mam 182cm a jsem stastna a min bych nechtela mit. 168 je naprosto normalni a prumerna vyska. Hlavne kazdy roste jinak.Muj syn bude mit letos 5 let a vysku ma na 6-7,takze asi tak
![]()
Já mám 178 cm a jsem naprosto spokojená, nezabývej se blbostmi ![]()
Tak to mě překvapilo. Já jsem kolem 15.roku dosáhla své dosavadní výšky 168cm a celoživotně jsem považována za malou, všichni byli větší, ale mně se právě líbí být malá. Tak me překvapuje, že ty si pripadas velká;) kolem mě mají ženy kolem 175 cm a muži 180 a víc.
Akorát výška
já mám 173 a ještě bych dva, tři cm navíc brala
moje ségra má jen 154 a zase brečí jak je malá, nejmenší ze třídy a vadí ji to.
Taky si myslím, že 168 není moc, navíc už nejspíš moc nevyrosteš, já třeba od 15 už roštu jenom jako Fík, do šířky. Jestli tě to hodně trápí, zkus nějaký sport, kde naopak je vyšší výška výhodou, třeba volejbal. Všichni tady chápeme, že v pubertě je to těžké, a stejně tak víme že to časem přejde. Že si připadáš nehezká, to je taky normální, a určitě taky zbytečné. Zkus se víc soustředit na to opravdu hezké, co na tobě je. Určitě něco najdeš - máš hezké oči, vlasy, děláš nějaký sport nebo koníček, jsi zářivá osobnost, hodná a přátelská. Nebo si zadej do googlu celebrity bez make-upu, to teprve něco uvidíš
a jestli umíš trochu anglicky, najdi si na YT blogerku Pampered Wolf, v jednom videu vysvětluje, proč laik nikdy nebude vypadat jako krásky z instáče, je to docela poučné pokoukání (i pro rachejtli mýho věku
)
Joa nemusíš se peskovat, že řešíš blbiny, je to věc, která tě trápí, tak je fajn to vyřešit jednou provždy a jít dál
puberta přejde, bude líp
@7.straka moc moc dekuju,máte ve všem pravdu. Děkuji moc si toho vážím:)
Já mám od 12 let 175 cm. Vždy jsem byla z holek ve třídě nejvyšší a až na střední jsem se propadla na 3. místo, což mě dost štvalo
Teď mi přijde, že jsem trpaslík, protože spousta lidí kolem je vyšších ![]()
Co já bych za to dala… mám 160. Nikam nedosáhnu, v davu jsem první, koho převálcují. ![]()
To bude dobry. U holek se zastavuje rust driv, kluci se teprve vytahnou. Ja jsem mela v 11ti 179 cm, coz bylo horsi. A na fotkach ze zakladky je to stejne jak ted u syna. Banda velkych holek a trpaslici kluci. Nedelej si s tim hlavu, 168 neni zadna traga.