Problém se sousedy, prý ruším noční klid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
20.4.17 13:27
@ivulinak83 píše:
Hele končím to tady. Jdu klepnout na sousedku, smeknu před ní klobouk. Pogratuluji ji ze ma spací dítě a od zítřka skáču z oken rovnou do auta abych náhodou neprobudila psa

Ty jsi ale sobeckej sprateček, doufám, že se k vám nastěhuje někdo tobě podobný.

Příspěvek upraven 20.04.17 v 13:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
20.4.17 13:27
@ivulinak83 píše:
Hlavně nechapu proc neotevrou dveře a neřeknou to do oči, ale vypisují smsky. To miluju tohle hrdinstvi

A jak víš, že u tebe před posláním té SMSky už třikrát nezvonili v době, kdy jsi nebyla doma? Nebo třeba mají pocit, že SMSka je méně rušivá, než když ti de facto cizí člověk z jičeho nic zazvoní u dveří (pro mě by třeba byla, nemám ráda cizí návštěvy ani „mezi dveřmi“, to radši tu SMSku). Fakt se celý svět neřídí tvými měřítky a tvým režimem.
Oni jsou možná „hrdinové“, ale ty se projevuješ jako uražená puberťačka, ne jako dospělá žena a matka tří dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.4.17 13:28
@ivulinak83 píše:
Mě štěkot psa nevadí kurna!!! Kde čtete ze mi to vadí!!! Nikdy jsem jim neřekla at pes je zticha! Je to zvíře, stejně tak jako děti jsou děti. Jen jsem napsala ze si stěžují na nás zatímco jejich pes stéká za dveřmi jak hovado

Jejich pes budí tebe nebo tvé dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
20.4.17 13:29
@ivulinak83 píše:
Mě štěkot psa nevadí kurna!!! Kde čtete ze mi to vadí!!! Nikdy jsem jim neřekla at pes je zticha! Je to zvíře, stejně tak jako děti jsou děti. Jen jsem napsala ze si stěžují na nás zatímco jejich pes stéká za dveřmi jak hovado

Nevadí, ale používáš ho jako argument, proč jim nehodláš ani trošku vyjít vstříc :pocitac: To je fakt na úrovni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
20.4.17 13:34

psí vytí

Zažil jsem psí celodenní vytí z bytu pod námi a byl to děs běs. Vadilo mi to dost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
20.4.17 13:36
@ivulinak83 píše:

Tys nepsala, že si „na vás stěžují“, tys psala, že tě požádali, jestli byste mohli ráno být tišší. To je taky dost rozdíl, nezdá se ti? Každou žádost hned považuješ za stěžování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.4.17 13:37
@Kassy píše:
A jak víš, že u tebe před posláním té SMSky už třikrát nezvonili v době, kdy jsi nebyla doma? Nebo třeba mají pocit, že SMSka je méně rušivá, než když ti de facto cizí člověk z jičeho nic zazvoní u dveří (pro mě by třeba byla, nemám ráda cizí návštěvy ani „mezi dveřmi“, to radši tu SMSku). Fakt se celý svět neřídí tvými měřítky a tvým režimem.
Oni jsou možná „hrdinové“, ale ty se projevuješ jako uražená puberťačka, ne jako dospělá žena a matka tří dětí.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.4.17 13:38

Všem co vadí dětský křik a pláč totiž ještě nezažili co je to mít opravdu problémové sousedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.4.17 13:40
@Nimie píše:
Joo, oblíbený komentář, že tě nikdo nezná. Tak se prezentuj tak, jak je to popravdě :nevim: zatím tu všichni vidíme neohleduplnou hrdinku, která si myslí, že když ona má nějaký režim, tak být ve všem po jejím. A že máš tři děti a stejně nemáš ani špetku empatie vůči mamince na mateřské, to je fakt gol.

Asi jí závidí, že její dítě ještě v sedm ráno spí a ona taky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
20.4.17 13:41
@elle21 píše:
Všem co vadí dětský křik a pláč totiž ještě nezažili co je to mít opravdu problémové sousedy :mrgreen:

Má to různé stupně. Takové dunění z reprobeden (filmy + hudba) dokáže také pěkně zkazit večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
20.4.17 13:41

@ivulinak83 Proč? :nevim: Realita paneláků. Mě sem tam budí telefonické hovory od sousedů, hrající televize… Třešničkou na dortu jsou sousedi, co nechávají jejich dítě lítat po chodbě věžáku a vyřvávat sousedům za dveřmi :roll: Jo, v deset dopoledne, jenže představ si tu hrůzu - já taky nevstávám v šest, osm ani v těch deset :think: Sem tam dělám noční šichty, což prostě pro většinu obyvatelstva je nepředstavitelné, protože „každý přece dělá od osmi do čtyř a nebo se fláká“ :nevim: Takže proč by se oni na společné chodbě měli v deset ráno krotit, že… :think:
Mimochodem jo. Když sousedům přijde návštěva s jedním (!) dítětem, je to HODNĚ slyšet. Podstatně víc, než když si tam pustí televizi. :nevim:

Kdybys chtěla být jo objektivní, domluv se se sousedem a někdy k němu zaběhni si poslechnout, jak moc je to slyšet. Třeba se budeš divit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.4.17 13:43
@Heinich píše:
Má to různé stupně. Takové dunění z reprobeden (filmy + hudba) dokáže také pěkně zkazit večer..

a nebo poblité schody, které pak musí někdo uklidit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
20.4.17 13:44
@elle21 píše:
Všem co vadí dětský křik a pláč totiž ještě nezažili co je to mít opravdu problémové sousedy :mrgreen:

Vyhrožování zabitím od sousedů nic nemění na tom, že rozjívený harant řvoucí po chodbě paneláku za podpory rodičů je z jejich strany sprosťárna na pár facek. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.4.17 13:50

@ivulinak83 To je vůl ten soused, proč ti píše? Normálně snad vypravuješ děti. Dneska je fakt strašná doba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.4.17 13:52
@Marcam píše:
@ivulinak83 To je vůl ten soused, proč ti píše? Normálně snad vypravuješ děti. Dneska je fakt strašná doba. :nevim:

Proč na chodbě? To je jak u… :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný