Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ivulinak83
Nikdo nechce, aby jste jim nadávala, ale myslím, že 5 minut ticha než odejdete z bytu ven, nikoho nezabije. Co jste čekala, že Vás všichni polituji, jak máte hrozne sousedy? Berte to i z druhé strany ![]()
Ono jde o to, že na chodbách domu je i to běžné mluvení velmi obtěžující a nevím, proč by celý dům měl vědět o vašem programu. Já děti obouvám v chodbě a na chodbě a na schodech si řekneme maximálně „potichounku, paní sousedka může ještě odpočívat“ a když mi děti chtějí něco nadšeně říct, řeknu jim „dole mi to řekneš“.
Sama vím, jak je hrozně slyšet cokoliv z chodby, tak nevím, proč by se měly rozhovory „odpoledne tě vyzvednu z družiny a půjdeme tam a tam“ odehrávat zrovna na chodbě.
A přístup „jejich pes štěká, tak mě ani nehne jim vyhovět“ ti zrovna dobrou vizitku nedělá.
@Kikkinka píše:
@ivulinak83
Nikdo nechce, aby jste jim nadávala, ale myslím, že 5 minut ticha než odejdete z bytu ven, nikoho nezabije. Co jste čekala, že Vás všichni polituji, jak máte hrozne sousedy? Berte to i z druhé strany
paní je úplně mimo… já taky nesnáším když mě sousedi buzerují za nějaké věci, ale schválně být hlasitý na chodbě a ještě se rozčilovat když ji na to slušně upozorní, to je vrchol fakt.. svoje malé dítě učím ať je na chodbě potichu, sama mluvím potichu, tohle fakt nechápu
@ivulinak83 píše:
Až si ztlumi psa a začnou ho vodit na vodítku aby nestartoval každýmu po noze pak udělám dětem bojovku bobříka mlčení. A já to dodrzim.
Již několikrát je nájemníci upozorňovali at vidí psa na vodítku a nic. Prý nekousne, jen vyhrozuje.
To me je ale upřímně burt.
Ale tohle není jenom o nich, bydlíte v paneláku. Obouvat se na chodbě v 6-7 ráno s hlučnýma děckama, to bychom si taky stěžovali, protože pracujeme přes noc. Všichni prostě nejedou podle tvého režimu a chodba není váš byt. Absolutně nechápu, proč není možné se obout doma a pak projít a ne tam 5 minut kvičet. A psem to fakt nepodmiňuj, nebo snad vychovanost svých tří dětí chceš srovnávat s jedním psíkem? ![]()
@Doe_Jane
Kdyby byla buzerace oprávněná, tak by mě to samozřejmě naštvalo, ale dělat naschvály, to ne. Váš pes štěká, tak moje děti můžou křičet na celý barák
taky se snažíme být co nejvíc potichu, i když naši sousedi to mají naopak ![]()
@zrcadlo píše:
Ono jde o to, že na chodbách domu je i to běžné mluvení velmi obtěžující a nevím, proč by celý dům měl vědět o vašem programu. Já děti obouvám v chodbě a na chodbě a na schodech si řekneme maximálně „potichounku, paní sousedka může ještě odpočívat“ a když mi děti chtějí něco nadšeně říct, řeknu jim „dole mi to řekneš“.
Sama vím, jak je hrozně slyšet cokoliv z chodby, tak nevím, proč by se měly rozhovory „odpoledne tě vyzvednu z družiny a půjdeme tam a tam“ odehrávat zrovna na chodbě.
A přístup „jejich pes štěká, tak mě ani nehne jim vyhovět“ ti zrovna dobrou vizitku nedělá.
@ivulinak83 píše:
moje děti o víkendu vstávají v 11 hodin. Ja nejsem ten rejpal co chodi a buzeruje. Opravdu je mi ukradené co si kdo dělá v domě. Nejsem kelisova na vejminku. A i když me vzbudí něco jiného než moje děti je mi to burt. Zavřu oko a spím dal.
Tak to si zatleskej, poplácej se po ramenou a řekni si, jak jsi hustá, fakt
hrozně by mě zajímalo, jak bys reagovala, kdybys byla na mateřské, věčně nevyspalá z dětí a pozdě v noci nebo přes noc by ti děcka a tebe někdo budil ještě dodatečně. Určitě bys s klidem zavřela oko a spala dál ![]()
@Nimie píše:
Ale tohle není jenom o nich, bydlíte v paneláku. Obouvat se na chodbě v 6-7 ráno s hlučnýma děckama, to bychom si taky stěžovali, protože pracujeme přes noc. Všichni prostě nejedou podle tvého režimu a chodba není váš byt. Absolutně nechápu, proč není možné se obout doma a pak projít a ne tam 5 minut kvičet. A psem to fakt nepodmiňuj, nebo snad vychovanost svých tří dětí chceš srovnávat s jedním psíkem?
Nebydlím v paneláku! A mezi 6-7 jsem ještě doma. Děti na chodbě nervou! Občas něco prohodí- potichu. Boty do bytu netahám jsem tak naučena od mala. Máme botnik na chodbě.
@ivulinak83 hele je to panelák, na té chodbě se všechno rozlejhá. Zase musíš pochopit ty je, třeba chodí do práce, a potřebují se vyspat po noční
Já bydlela taky v paneláku, chodila jsem na noční směny a bylo to neštěstí. Nestačilo by jim říct že na chodbě at šeptají že si to řeknete venku? Máš školní a školkové dítě, na co si dělat nepřátelé v baráku
To že máš děti nikoho nezajímá
@Nimie píše:
Tak to si zatleskej, poplácej se po ramenou a řekni si, jak jsi hustá, fakt![]()
hrozně by mě zajímalo, jak bys reagovala, kdybys byla na mateřské, věčně nevyspalá z dětí a pozdě v noci nebo přes noc by ti děcka a tebe někdo budil ještě dodatečně. Určitě bys s klidem zavřela oko a spala dál
Vůbec neznás tu rodinu která si stěžuje, stejně tak jako neznás me. Buď tak laskavá a takové komenty si nech pro sebe. Na oplátku poplacam tebe jak jsi mi vytrela zrak fakt. Jdu se z toho zhroutit.
@Kikkinka píše:
@ivulinak83
Nikdo nechce, aby jste jim nadávala, ale myslím, že 5 minut ticha než odejdete z bytu ven, nikoho nezabije. Co jste čekala, že Vás všichni polituji, jak máte hrozne sousedy? Berte to i z druhé strany
Přesně tak, každej se nebude rozplývat že má tři děti a že je matka ![]()
@ivulinak83 píše:
Hlavně nechapu proc neotevrou dveře a neřeknou to do oči, ale vypisují smsky. To miluju tohle hrdinstvi
ty možná jsi hrdinka, ale bez slušnosti a empatie…tak co je lepší? ![]()
Lidi si prostě neuvědomují, že v paneláku jde všechno slyšet a na chodbě je ozvěna, já slyším o půlnoci sousedy jak se dohadují slovo od slova, druhým zas zavíjí pes celý den, když odejdou, silnice pod okny, že když otevřu okno neslyším televizi, to je realita.
@Malaga píše:
ty možná jsi hrdinka, ale bez slušnosti a empatie…tak co je lepší?
Jak víš že jsem bez slušnosti a empatie? Ty me znas osobně? ![]()
@ivulinak83 píše:
Nebydlím v paneláku! A mezi 6-7 jsem ještě doma. Děti na chodbě nervou! Občas něco prohodí- potichu. Boty do bytu netahám jsem tak naučena od mala. Máme botnik na chodbě.
A kde bydlíš? To sdílíte vilu se sousedama nebo jak? K tomu zbylému se vyjadřovat nebudu, jednak to většinou porušuje řád a jednak je to neohleduplnost. Chodba váš prostor prostě není.