Problém se sousedy, prý ruším noční klid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
20.4.17 12:58

@ivulinak83
Nikdo nechce, aby jste jim nadávala, ale myslím, že 5 minut ticha než odejdete z bytu ven, nikoho nezabije. Co jste čekala, že Vás všichni polituji, jak máte hrozne sousedy? Berte to i z druhé strany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
20.4.17 13:00

Ono jde o to, že na chodbách domu je i to běžné mluvení velmi obtěžující a nevím, proč by celý dům měl vědět o vašem programu. Já děti obouvám v chodbě a na chodbě a na schodech si řekneme maximálně „potichounku, paní sousedka může ještě odpočívat“ a když mi děti chtějí něco nadšeně říct, řeknu jim „dole mi to řekneš“.
Sama vím, jak je hrozně slyšet cokoliv z chodby, tak nevím, proč by se měly rozhovory „odpoledne tě vyzvednu z družiny a půjdeme tam a tam“ odehrávat zrovna na chodbě.
A přístup „jejich pes štěká, tak mě ani nehne jim vyhovět“ ti zrovna dobrou vizitku nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.4.17 13:00
@Kikkinka píše:
@ivulinak83
Nikdo nechce, aby jste jim nadávala, ale myslím, že 5 minut ticha než odejdete z bytu ven, nikoho nezabije. Co jste čekala, že Vás všichni polituji, jak máte hrozne sousedy? Berte to i z druhé strany :roll:

paní je úplně mimo… já taky nesnáším když mě sousedi buzerují za nějaké věci, ale schválně být hlasitý na chodbě a ještě se rozčilovat když ji na to slušně upozorní, to je vrchol fakt.. svoje malé dítě učím ať je na chodbě potichu, sama mluvím potichu, tohle fakt nechápu

• Citovat
  • Upravit
32028
20.4.17 13:04
@ivulinak83 píše:
Až si ztlumi psa a začnou ho vodit na vodítku aby nestartoval každýmu po noze pak udělám dětem bojovku bobříka mlčení. A já to dodrzim.
Již několikrát je nájemníci upozorňovali at vidí psa na vodítku a nic. Prý nekousne, jen vyhrozuje.
To me je ale upřímně burt.

Ale tohle není jenom o nich, bydlíte v paneláku. Obouvat se na chodbě v 6-7 ráno s hlučnýma děckama, to bychom si taky stěžovali, protože pracujeme přes noc. Všichni prostě nejedou podle tvého režimu a chodba není váš byt. Absolutně nechápu, proč není možné se obout doma a pak projít a ne tam 5 minut kvičet. A psem to fakt nepodmiňuj, nebo snad vychovanost svých tří dětí chceš srovnávat s jedním psíkem? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
20.4.17 13:04

@Doe_Jane
Kdyby byla buzerace oprávněná, tak by mě to samozřejmě naštvalo, ale dělat naschvály, to ne. Váš pes štěká, tak moje děti můžou křičet na celý barák :zed: taky se snažíme být co nejvíc potichu, i když naši sousedi to mají naopak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.4.17 13:05
@zrcadlo píše:
Ono jde o to, že na chodbách domu je i to běžné mluvení velmi obtěžující a nevím, proč by celý dům měl vědět o vašem programu. Já děti obouvám v chodbě a na chodbě a na schodech si řekneme maximálně „potichounku, paní sousedka může ještě odpočívat“ a když mi děti chtějí něco nadšeně říct, řeknu jim „dole mi to řekneš“.
Sama vím, jak je hrozně slyšet cokoliv z chodby, tak nevím, proč by se měly rozhovory „odpoledne tě vyzvednu z družiny a půjdeme tam a tam“ odehrávat zrovna na chodbě.
A přístup „jejich pes štěká, tak mě ani nehne jim vyhovět“ ti zrovna dobrou vizitku nedělá.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
20.4.17 13:07
@ivulinak83 píše:
moje děti o víkendu vstávají v 11 hodin. Ja nejsem ten rejpal co chodi a buzeruje. Opravdu je mi ukradené co si kdo dělá v domě. Nejsem kelisova na vejminku. A i když me vzbudí něco jiného než moje děti je mi to burt. Zavřu oko a spím dal.

Tak to si zatleskej, poplácej se po ramenou a řekni si, jak jsi hustá, fakt :roll: :zed: hrozně by mě zajímalo, jak bys reagovala, kdybys byla na mateřské, věčně nevyspalá z dětí a pozdě v noci nebo přes noc by ti děcka a tebe někdo budil ještě dodatečně. Určitě bys s klidem zavřela oko a spala dál :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
20.4.17 13:08
@Nimie píše:
Ale tohle není jenom o nich, bydlíte v paneláku. Obouvat se na chodbě v 6-7 ráno s hlučnýma děckama, to bychom si taky stěžovali, protože pracujeme přes noc. Všichni prostě nejedou podle tvého režimu a chodba není váš byt. Absolutně nechápu, proč není možné se obout doma a pak projít a ne tam 5 minut kvičet. A psem to fakt nepodmiňuj, nebo snad vychovanost svých tří dětí chceš srovnávat s jedním psíkem? :roll:

Nebydlím v paneláku! A mezi 6-7 jsem ještě doma. Děti na chodbě nervou! Občas něco prohodí- potichu. Boty do bytu netahám jsem tak naučena od mala. Máme botnik na chodbě.

• Citovat
  • Upravit
6859
20.4.17 13:09

@ivulinak83 hele je to panelák, na té chodbě se všechno rozlejhá. Zase musíš pochopit ty je, třeba chodí do práce, a potřebují se vyspat po noční :nevim: Já bydlela taky v paneláku, chodila jsem na noční směny a bylo to neštěstí. Nestačilo by jim říct že na chodbě at šeptají že si to řeknete venku? Máš školní a školkové dítě, na co si dělat nepřátelé v baráku :nevim: To že máš děti nikoho nezajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
20.4.17 13:11
@Nimie píše:
Tak to si zatleskej, poplácej se po ramenou a řekni si, jak jsi hustá, fakt :roll: :zed: hrozně by mě zajímalo, jak bys reagovala, kdybys byla na mateřské, věčně nevyspalá z dětí a pozdě v noci nebo přes noc by ti děcka a tebe někdo budil ještě dodatečně. Určitě bys s klidem zavřela oko a spala dál :pankac:

Vůbec neznás tu rodinu která si stěžuje, stejně tak jako neznás me. Buď tak laskavá a takové komenty si nech pro sebe. Na oplátku poplacam tebe jak jsi mi vytrela zrak fakt. Jdu se z toho zhroutit.

• Citovat
  • Upravit
6859
20.4.17 13:12
@Kikkinka píše:
@ivulinak83
Nikdo nechce, aby jste jim nadávala, ale myslím, že 5 minut ticha než odejdete z bytu ven, nikoho nezabije. Co jste čekala, že Vás všichni polituji, jak máte hrozne sousedy? Berte to i z druhé strany :roll:

Přesně tak, každej se nebude rozplývat že má tři děti a že je matka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
20.4.17 13:12
@ivulinak83 píše:
Hlavně nechapu proc neotevrou dveře a neřeknou to do oči, ale vypisují smsky. To miluju tohle hrdinstvi

ty možná jsi hrdinka, ale bez slušnosti a empatie…tak co je lepší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
20.4.17 13:14

Lidi si prostě neuvědomují, že v paneláku jde všechno slyšet a na chodbě je ozvěna, já slyším o půlnoci sousedy jak se dohadují slovo od slova, druhým zas zavíjí pes celý den, když odejdou, silnice pod okny, že když otevřu okno neslyším televizi, to je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
20.4.17 13:15
@Malaga píše:
ty možná jsi hrdinka, ale bez slušnosti a empatie…tak co je lepší? :think:

Jak víš že jsem bez slušnosti a empatie? Ty me znas osobně? :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
32028
20.4.17 13:16
@ivulinak83 píše:
Nebydlím v paneláku! A mezi 6-7 jsem ještě doma. Děti na chodbě nervou! Občas něco prohodí- potichu. Boty do bytu netahám jsem tak naučena od mala. Máme botnik na chodbě.

A kde bydlíš? To sdílíte vilu se sousedama nebo jak? K tomu zbylému se vyjadřovat nebudu, jednak to většinou porušuje řád a jednak je to neohleduplnost. Chodba váš prostor prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný