Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@ivulinak83 píše:
Nebydlím v paneláku! A mezi 6-7 jsem ještě doma. Děti na chodbě nervou! Občas něco prohodí- potichu. Boty do bytu netahám jsem tak naučena od mala. Máme botnik na chodbě.
A kde bydlíš? To sdílíte vilu se sousedama nebo jak? K tomu zbylému se vyjadřovat nebudu, jednak to většinou porušuje řád a jednak je to neohleduplnost. Chodba váš prostor prostě není.
@ivulinak83 píše:
Děti mám vychovane dobře a že si povídáme mezi sebou co a jak bude odpoledne není rušení. Já jim nebudu nadávat za to že se bavíme! Jsme komunikativni rodina, ale rozhodně ne hlučná. Kdyby tam řvali jak paviani tak jim dám ještě přes papuli
a to je problém jim to říct před odchodem z bytu nebo venku před barákem? Jsme taky komunikativní rodina, ale prostě v 7 ráno se na chodbě mluví minimálně.
@ivulinak83: Tak proč ti vadí štěkot psa? Zkus vzít na vědomí, že ne každý to má tak jako ty, někdo už prostě znovu nezabere, ale přitom není vyspaný. A jestli sousedce budíte dítě, tak to už asi tuplem nezavře oko a nespí dál. Opakuju otázku - fakt je takový problém obouvat se vevnitř a chodbou projít bez mluvení?
@ivulinak83 píše:
Jak víš že jsem bez slušnosti a empatie? Ty me znas osobně?
neznám
, usuzuji z tvého projevu zde. Nebo se v běžném životě chováš jinak? líp neb hůř? Díky, M.
Hele končím to tady. Jdu klepnout na sousedku, smeknu před ní klobouk. Pogratuluji ji ze ma spací dítě a od zítřka skáču z oken rovnou do auta abych náhodou neprobudila psa
@ivulinak83 píše:
Vůbec neznás tu rodinu která si stěžuje, stejně tak jako neznás me. Buď tak laskavá a takové komenty si nech pro sebe. Na oplátku poplacam tebe jak jsi mi vytrela zrak fakt. Jdu se z toho zhroutit.
ono stačí to tvoje vyjadřování tady ve stylu já já já a moje děti můžou v klidu obtěžovat okolí. Přeci už dávno nemají spát nebo po probuzení hned zase usnout. Vůbec si neuvědomuješ, že takhle to nemusí fungovat u všech, protože vidíš jen sebe.
@ivulinak83 píše:
Hele končím to tady. Jdu klepnout na sousedku, smeknu před ní klobouk. Pogratuluji ji ze ma spací dítě a od zítřka skáču z oken rovnou do auta abych náhodou neprobudila psa
a co třeba porstě jen na té chodbě nemluvit?
@ivulinak83 píše:
Vůbec neznás tu rodinu která si stěžuje, stejně tak jako neznás me. Buď tak laskavá a takové komenty si nech pro sebe. Na oplátku poplacam tebe jak jsi mi vytrela zrak fakt. Jdu se z toho zhroutit.
Joo, oblíbený komentář, že tě nikdo nezná. Tak se prezentuj tak, jak je to popravdě
zatím tu všichni vidíme neohleduplnou hrdinku, která si myslí, že když ona má nějaký režim, tak být ve všem po jejím. A že máš tři děti a stejně nemáš ani špetku empatie vůči mamince na mateřské, to je fakt gol.
@lucenka píše:
a co třeba porstě jen na té chodbě nemluvit?
jako, že by dětem přelepila pro jistotu ústa izolepou co ![]()
Já jen ještě dodám že když jsme byli malé děti, bydlely jsme taky v paneláku. Jsme 4 děti a napamatuji si že bysme dělaly rachot po chodbě. Když jsme se vypravovaly tak máma zavelela že u obouvání bude naprostý klid, někteří spí. Nikdy bysme si nedovolily na chodbě pípnout. Jinak bysme dostaly po hubě že bysme koukaly
Je to tedy drsnější ale mě tahle doba přijde, že některé matky si myslí že když mají děti, bude se jim podřizovat celý panelák
To je každou chvilku nějaká diskuse že si sousedi stěžujou že děti dupou, křičí ale jsou špatní ti sousedi
@Kassy píše:
@ivulinak83: Tak proč ti vadí štěkot psa? Zkus vzít na vědomí, že ne každý to má tak jako ty, někdo už prostě znovu nezabere, ale přitom není vyspaný. A jestli sousedce budíte dítě, tak to už asi tuplem nezavře oko a nespí dál. Opakuju otázku - fakt je takový problém obouvat se vevnitř a chodbou projít bez mluvení?
Mě štěkot psa nevadí kurna!!! Kde čtete ze mi to vadí!!! Nikdy jsem jim neřekla at pes je zticha! Je to zvíře, stejně tak jako děti jsou děti. Jen jsem napsala ze si stěžují na nás zatímco jejich pes stéká za dveřmi jak hovado
@Malaga píše:
neznám, usuzuji z tvého projevu zde. Nebo se v běžném životě chováš jinak? líp neb hůř? Díky, M.
@ivulinak83 píše:
Dá se předpokládat, že nerušíte jen tu rodinu, která si stěžuje, ale i jiné rodiny. Ale ty si zkrátka nestěžují. O to víc bych se snažila brát ohled i na ně. Jak vidno, ty ale na svých zvycích nic měnit nechceš, dokud ten čokl stěžujících se sousedů nebude na špagátě a potichu. Takže dotaz zněl jasně…noční klid bývá od 22:00 do 6:00, pokud není upraveno domovním řádem ještě jinak a ten zbytek je o empatii, slušnosti a toleranci ![]()
@ivulinak83 píše:
Mě štěkot psa nevadí kurna!!! Kde čtete ze mi to vadí!!! Nikdy jsem jim neřekla at pes je zticha! Je to zvíře, stejně tak jako děti jsou děti. Jen jsem napsala ze si stěžují na nás zatímco jejich pes stéká za dveřmi jak hovado
No ty kráso
ty bys fakt měla jít spát…
@ivulinak83 píše:
Až si ztlumi psa a začnou ho vodit na vodítku aby nestartoval každýmu po noze pak udělám dětem bojovku bobříka mlčení. A já to dodrzim.
Již několikrát je nájemníci upozorňovali at vidí psa na vodítku a nic. Prý nekousne, jen vyhrozuje.
To me je ale upřímně burt.