Problém se sousedy, prý ruším noční klid

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34393
20.4.17 12:14

@ivulinak83 Noční klid je od 22hod do 6hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
20.4.17 12:18

@ivulinak83 Víc zmateně to nešlo napsat :mavam: Kde řešíš ty hovory? Já taky vidím syna do školky a vždy upozorňujiže na chodbě v baráku bude klid že ostatní z baráku můžou ještě spát. K tomu mám ještě mladší dceru.

• Citovat
  • Upravit
ivulinak83
20.4.17 12:18
@arinecka píše:
@ivulinak83 Noční klid je od 22hod do 6hod.

Děkuji za info. Hlavne ze mají čokla a ten tam řve skoro pokaždé když někdo jde kolem jejich dveří :cert:

• Citovat
  • Upravit
3007
20.4.17 12:19
@ivulinak83 píše: Čus holky. Od kolika do kolika je noční klid? Dnes mi psal soused sms zda bych mohla ráno řešit hovory se svými detmi( mám tři, jedno vezu do školky, druhé do školky a maličká ma rok) v bytě a nebudit jeho manželku s dcerou pravidelně mezi 7-8hod ráno, ze tak brzy nevstavaji 8o. Ty brdo cumim na tu zprávu jak tele na nový vrata :nevim:

zpravidla od 22h-06h, takže mezi sedmou a osmou, kdy vezu děti do školky, by mi mohl políbit p.del a odepsala bych mu, ať chodí dřív spát, že v sedm bude dávno vyspaný. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
20.4.17 12:22
@Soňa Zacharová píše:
@ivulinak83 Víc zmateně to nešlo napsat :mavam: Kde řešíš ty hovory? Já taky vidím syna do školky a vždy upozorňujiže na chodbě v baráku bude klid že ostatní z baráku můžou ještě spát. K tomu mám ještě mladší dceru.

Pardon, jsem vytocena. Obouvame si na schodech boty ne v bytě, takže se motame cca 5 minut na chodbě.

• Citovat
  • Upravit
849
20.4.17 12:24

Já vedu do školky v 6,20 - malý taky neprojde chodbou potichu, pořád něco mluví, ale, že by si někdo stěžoval, tož to nevím. Já taky někdy slyším v noci návštěvy nebo příchody některých sousedů po „akci“, ale že bych si stěžovala? Pán nebo paní mají asi nějaký psychický problém!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
20.4.17 12:25

Sousedka vodi syna do školy před sedmou a to jejich rvani na chodbě mi pěkně leze na nervy. Sice neporusuji noční klid, ale trochu ohleduplnosti by neuškodilo, zvlášť když v paneláku jde slyšet vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivulinak83
20.4.17 12:25
@freeport píše:
zpravidla od 22h-06h, takže mezi sedmou a osmou, kdy vezu děti do školky, by mi mohl políbit p.del a odepsala bych mu, ať chodí dřív spát, že v sedm bude dávno vyspaný. :mavam:

On není skoro doma, jezdí asi kamiónem… nevím, je mi to jedno co dělá, je tu tak dva dny v týdnu jinak je paní na mateřský s malou doma

• Citovat
  • Upravit
849
20.4.17 12:27

Nevím, ale děti jsou děti a pokud vyloženě neječí, tak je to snad lidské a v sedm hodin úplně normální!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.4.17 12:28
@ivulinak83 píše:
Pardon, jsem vytocena. Obouvame si na schodech boty ne v bytě, takže se motame cca 5 minut na chodbě.

aha, tak to by mi taky vadilo, kdyby se hlasité rozhovory odehrávaly na chodbě. Od malinka učím kluka, že ráno, když ho vedu do školky, se na chodbě nemluví, aby nerušil ostatní. Takže by to od tebe chtělo trochu ohleduplnosti ;)

• Citovat
  • Upravit
3007
20.4.17 12:28
@ivulinak83 píše:
On není skoro doma, jezdí asi kamiónem… nevím, je mi to jedno co dělá, je tu tak dva dny v týdnu jinak je paní na mateřský s malou doma

a jo, já jsem to špatně přečetla. no, je to těžký, děti brebentní a pusu nezavřou. noční klid nerušíš, jde jen o toleranci mezi sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
20.4.17 12:29

@ivulinak83 Tak to máme stejný já vždy se snažím šeptat a děti krotit ono je to tu chvilku nezabije :mavam:

• Citovat
  • Upravit
ivulinak83
20.4.17 12:29
@Kikkinka píše:
Sousedka vodi syna do školy před sedmou a to jejich rvani na chodbě mi pěkně leze na nervy. Sice neporusuji noční klid, ale trochu ohleduplnosti by neuškodilo, zvlášť když v paneláku jde slyšet vše

Děti mám vychovane dobře a že si povídáme mezi sebou co a jak bude odpoledne není rušení. Já jim nebudu nadávat za to že se bavíme! Jsme komunikativni rodina, ale rozhodně ne hlučná. Kdyby tam řvali jak paviani tak jim dám ještě přes papuli :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
20.4.17 12:32

Pod námi bydlí rodina s dvěma dětmi. A každé ráno v půl sedmé triskaji supliky a v sedm debatuji na chodbě o volbě bot. Někdy bych je nakopala, zvlášť když mimino cele noci nespi. Jak uz tu někdo psal - je to o ohleduplnosti a ne o tom, ze v šest konci noční klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
20.4.17 12:33

Jo, jo jednou sousedka taky něco zmínila, že malý si asi doma hraje s autama, že to jde slyšet. Tak jsem jí řekla, že byli asi oba na noční, protože jejich pes celou noc prokvičel, proštěkal atd. Od té doby neřekla ani Ň! Na d námi mají zase malého kluka, pořád ječí a hlavně večer, ale že bych si šla stěžovat? On z toho taky vyroste! Jeho tatínek si tam zase někdy vodil slečny a jedna byla až moc hlasitá, tak mu můj manžel řekl, že ať nezávidíme (máme 2 děti), tak ať si aspoň zavřou okno. No a teď už opravdu nezávidíme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný