Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ze zkušenosti - ukončila bych vztah. I když jsem měla růžové brýle, nedávala najevo, že mi to vadí, neustálé čekání na den D a hodinu H, která nakonec byla H+něco (hodina až dvě).
Tenkrát vztah ukončil on, ale mi se později hodně ulevilo. Do dneška jsem za to vděčná.
Z toho co píšeš, usuzuju, že spolu nebydlíte. To totiž udělá hodně. Pokud je vám míň (že to na společné bydlení není), tak vidět se 1 den v týdnu o víkendu považuju za normální. Navíc zápas nemá celý víkend, ale jen pár hodin, takže se reálně můžete vidět i 2 dny. Spíš mi přijde, že ty nemáš žádný koníček, takže chceš veškerý svůj volný čas vyplňovat s ním a nedokážeš pochopit, že on ten koníček má. Najdi si svůj koníček, budeš spokojenější a nebudeš vyžadovat tolik. A uvidíte sami, jestli budete chtít hledat kompromis kdy se vidět, anebo to zanikne.
Prostě je sportovec, a co? Tak si také najdi nějakého koníčka a trpně nečekej. To má jako kvůli tobě přestat sportovat?
nevím na jaké úrovni hraje, ale být přítelkyní sportovce chce hodně tolerance. Ideální je sportovkyně nebo bývalá sportovkyně, protože ty mají pochopení.
Co je to videt se malo? Kdyz mate tak super vztah, proc neuvazujete o sestehovani? A je problem jit s nim na ten zapas ho povzbudit? A chtit po nekom bud ja nebo… a jeste delat slzave sceny… byt chlapem, tak mam asi hodne rychle jasno. Nesnasim citove vydirani.
Kto chce hľadá spôsoby, kto nechce hľadá dôvody. A on očividne nechce. Je nedospelí a nevyzráli a neví co je v živote duležitejší, priority sú nekde inde…chceš takhle žít??? a pokiaľ spolu nebývate, nežijete v jednej domácnosti, tak aký má význam udržiavať vztah. Čo keby si otehotnela, zustaneš porad sama, protože on ide na basket??? čo za vekovú kategóriu ste…
Sportovci to tak holt maji. Pokud spolu nebydlite, tak vidime se jen o vikendu je v pohode. A to se nemuzes nekdy pridat?? ![]()
Když jsme s přítelem ještě nebydleli, tak jsem byla ráda, že se vídáme tak jednou týdně. Má náročnou práci a střídají se mu krátké a dlouhé týdny. Občas jsme na víkend vyrazili někam ven, ale nebylo to moc často. Zkrátka mi muselo stačit jednou týdně na 2-3 hodinky. Nijak to náš vztah nezabilo, naopak jsem aspoň měla čas i na své zájmy. Po pár letech jsme se sestěhovali, tak ho mám doma aspoň každý den, i když práci má náročnou, tak si aspoň u večeře pokecáme a když má ty dny volnější, tak něco malého podniknem. Zkus si také najít nějakého fajn koníčka.
Ahoj, s přítelem jsme spolu už přes rok, máme krásný vztah a všechno. Jenže na začátku září začal hrát basket a bere mu to spoustu času…Vidíme se jen o vikendech. Nicméně vidíme se hrozne málo a leze mu to všeho a hlavně do našeho vztahu..Začíná se chovat už i jinak jak toho má hodně, zachvilku uz něj asi bude blázen.. Když mu něco co mi říkal, že např. když by si měl vybrat tak si vybere mě, tak teď mi tvrdí, že to ale myslel jinak a takhle.. Volali jsme si o tom a ja plakala, ze me to trápí.. On řekl že mu to není jedno ale když bohužel zrovna o vikendu má zápas, ze s tím nemůže nic udělat.. Vše se to jakoby toci kolem něj, jestli se uvidíme a jak to bude atd.. Řekla jsem mu, že si myslím že jestli jsem pro něj nejdůležitější já, tak byl me přece si vybrat me a ne sport, kdyz vidí jak je to mezi nama špatný… Co mám dělat? Jsem z toho opravdu moc špatná
Předem děkuju za názory a rady..