Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1. Neřešíš to vůbec moc.
2. Já osobně bych nedala ani roční dítě na hlídání (pouze pokud by nebylo jiné možnosti).
3. Nechápu, proč si myslí, že si ji necháváte pro sebe? Jako návštěva 1 týdně na těmi samými je u mě fakt často a dlouho bych to nedávala. Mám ráda svůj klid, střídat návštěvy a ne pořád jezdit jen k jedněm.
4. Proč chce tchýně tak strašně vnouče hlídat, když ho pak nechává řvát v postýlce.
Já sama nechám malou brečet max 10 minut a to když už fakt něco potřebuji udělat nebo když už nevím co s ní. Jo možná si ji rozmazluji, ale jsem ráda, když je spokojená a to je, když je poblíž mě nebo partnera.
Já bych jim to v klidu řekla, že je to pro tebe moc časté a i s tím hlídáním, že ti vadí, když prcka chtějí hlídat a pak se mu ve výsledku nevěnují a tebe to jako mamku mrzí, když víš, že prcek bůh ví jak dlouho brečel.
@rachele píše:
4. Proč chce tchýně tak strašně vnouče hlídat, když ho pak nechává řvát v postýlce.
Protože ho chce vychovávat podle sebe. Chce se realizovat. Jde jí o sebe, ne o dítě.
@vendulka72 Babička není matka miminka, takže by měla nechat výchovu na rodičích a nedělat činnosti, které rodičům vadí. Měla by spíš rozmazlovat. Což bych od ní i tedy čekala, pokud ho chce tak strašně často vídat. Měla bych za to, že se na něj těší, až ho bude moc chovat, rozmazlovat a dovolovat mu věci, co rodině nedovolí…Třeba mám špatný názor ![]()