Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Colmosby píše: Více
ok, přesvědčil jsi mě, že ty opravdu nejsi to, s kým bych tu chtěla něco probírat
![]()
no a to právě by měl probrat s ní, jinak je to útěk a schovávání před problémy… nezralost… O mě beze mě… abych se nemohla bránit, vysvětlit svůj názor, pocit na věc…
@daonna píše: Více
Takze kdyz mas problem s tchyni, tak to na nej rovnou vybalis a pohadate se do krve. Ty jsi dobrej darecek.
@Pidulka1991 píše: Více
precti si posledni dva komentare znova a pomalu, pripadne si nekomu rekni at ti to vysvetli.
Nechápu co do toho taháš tchyni, proč by se měla hádat do krve. A ano souhlasím s tím, že problemy ve vztahu patří do vztahu, nikoliv třetím osobám, které znají jen keden pohled a mají tedy jen jeden úhel pohledu.
@Pidulka1991 píše: Více
Chapes velice malo. Zacni nahore na strane 11, precti si vsechny komentare, pripadne si nakresli graf a pokud porad nebudes nic chapat, tak se na to proste vyser.
@Colmosby píše: VíceŘekni mi, kdo ti šlápl na kuří oko, vždyť si tady zbytečně agresivní. Jestli někoho trapí, že partner misto toho, aby řešil vztah s parnetkou to řeši s kamoškou a ty jí tepeš, jak malé děcko.
A ty všechno probíráš jen s manželem? Nezajímá tě občas na některé věci i názor dalších lidí? Tak, aby si do toho dostala trochu nadhledu a tak.
Třeba mě trápí koupě auta. Proberu to s manželem, s bráchou, mámou, kamarádem, kamarádkou a znovu s manželem a dáme dohromady nějaký ten plán. Ale ti lidi navíc do toho přinesou nápady co by jsme jen s manželem neměli.
proPidulka 1991: Colmosbi má velmi omezené mantinely uvažování, doporučuji se s ním nepouštět do vysvětlování ![]()
@Ruxas píše: Více
Ne to určitě ne, pokud se jedná o jiné než interní osobní věci, naopak ho podporuji v tom, abychom zjistili informace z víc míst a pak si z toho udělali svůj názor. Tady se jednalo spíš o to „O mě beze mě“ a naše společné osobní problémy a komunikace…
a řešení takových problémů jen s „kamarádkou“ a ne doma, spolu, mezi těmi, kterých se to týká.
Aha, už chápu, takže ani tak nejde o sdílení problémů s kamarádkou, ale o stížnosti kamarádce na manželku a vztah a jaká je to hrůza a trpí a doma dělá že je spokojený a problémy nemá.
To by mi asi vadilo nezávisle na tom jestli si ztěžuje kamarádce, kamarádovi, mámě, nebo dědovi. ![]()
Tak nemusíš zrovna řešit, ale na pohodu si s někým pokecat