Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Regina Hero ne, tak to by on nikdy neudělal, to on by si nestěžoval na mě nidky. To on sám odsuzuje u svych kamaradů.
@saracenka30 já mu to řekla, že mě to štve hodně a stejně nic, o vikendu jsme se kvuli tomu hodně chytli. Byl na pivu v pátek a v sobotu jsme sli na akci, tam měl taky pivo a za mý přítomnosti si už domlouval další pivo, to mě vytočilo totálně, od tý doby se s ním nebavím, nevařím, rezignuju. Jak říkám, už dolíza, ale už je to fakt ve mně, jsem hodně naštvaná
@saracenka30 http://www.imfdb.org/…/BreeGun.jpg Bree ze Zoufalých manželek ![]()
A jak často tam tedy chodí? Pokud vyrazí občas, tak na tom nevidim nic špatného.
@saracenka30 píše:
@Ve-ru Prosím Tě a kdo je to na té profilovce?
To je Bree ze Zoufalych manzelek, ne?
Ještě že toto nemusím řešit. My jsme s přítelem vždycky chodili spolu na pivko, i když jsme šli s kamarádama. Měli jsme si co říct jak doma, tak u pivka
no a od té doby co máme malého, tak přítel nechodí vůbec. A když už, tak jdeme spolu všichni tři na zahrádku, ale uvidíme jak to bude až zavřou zahrádky… a ty nemáš kamarádky se kterýma by si šla ty?? Zkus taky vyrazit a vyčistit hlavu, třeba pak na to budeš koukat jinak ![]()
@zuzukobylka mě by to nevadilo 2× do týdne. Ale teď to bylo, pátek, sobota, včera odpoledne za kamarádem a dnes odpoledne za kamarádem (hrajou PC hry jak prdlý)a večer s ním na pivo. zítra a pozítří má odpolední tak se neuvidíme.
@Iwis mám samozřejmě, ale mě to stačí jen jednou dvakrát týdně s nima! Jemu ne.
Zakladatelko hlavně si neber k srdci co ti píšou holku, ze si za to můžeš ty. Neni to tak. Prostě chlap na tebe peče, ohlidni se po lepším, pomalu a jistě. Tohle normální není a takovej chlap je na nic.
K dotazu zakladatelky: teď bydlím v regionu, kde se lepší práce nejlíp shání přes kamarády z hospody. A pokud někdo chodí „na jedno“ s ředitelem menší firmy, tak je to skoro tutovka, že si v práci polepší.
A jinak samozřejmě si pokecat, ulevit si od každodeních starostí… atd.
@Anonymní píše:
@zuzukobylka mě by to nevadilo 2× do týdne. Ale teď to bylo, pátek, sobota, včera odpoledne za kamarádem a dnes odpoledne za kamarádem (hrajou PC hry jak prdlý)a večer s ním na pivo. zítra a pozítří má odpolední tak se neuvidíme.
No tak pokud je to vyjimecne, tak bych to zkousla. Navic pokud si da dve a jde domu a neleje tam do rana.
Se jim nedivim, taky bych chodila
klidně každej večer na jedno, je to fajn zvyk, docela jim závidim ![]()
@123l píše:
Zakladatelko hlavně si neber k srdci co ti píšou holku, ze si za to můžeš ty. Neni to tak. Prostě chlap na tebe peče, ohlidni se po lepším, pomalu a jistě. Tohle normální není a takovej chlap je na nic.
Tady si zase někdo zapřeháněl ![]()
@Iwis To mě ani nenapadlo
Ale jinak jsem mírumilovná