Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím, prosím po klávesnici se mi prošla kočka
a najednou mám ve všech oknech místo klasického bleděmodrého pozadí nastavenou barvu tmavě hnědou
Uměl by někdo poradit jak vše vrátit do původní podoby? Předem velké díky ![]()
PS: kočka, už je za trest na hanbě ![]()
Start-ovládací panely-vzhled a motivy- změnit pozadí obrazovky ![]()
@abc123 píše:
Prosím, prosím po klávesnici se mi prošla kočkaa najednou mám ve všech oknech místo klasického bleděmodrého pozadí nastavenou barvu tmavě hnědou
Uměl by někdo poradit jak vše vrátit do původní podoby? Předem velké díky
PS: kočka, už je za trest na hanbě
Pravym tlacitkem klik na plochu (mimo ikonky), personalizace, pozadi plochy (ja to mam v anglictine, takze nazvy mohou byt drobet odlisne, ale podstata je stejna)… ![]()
Napis, jestli se povedlo… ![]()
@Maky.C píše:
Start-ovládací panely-vzhled a motivy- změnit pozadí obrazovky
Děkuji za radu, včera, už jsem neměla čas odepsat, už jsem tu děsnou hnědou odstranila, ale stejně to ještě není ono:-(
@pelikan21 píše:
Pravym tlacitkem klik na plochu (mimo ikonky), personalizace, pozadi plochy (ja to mam v anglictine, takze nazvy mohou byt drobet odlisne, ale podstata je stejna)…Napis, jestli se povedlo…
I tobě moc děkuji za radu, dostala jsem se do ovládacích panelů, změnit pozadí plochy a tam jsem si vybrala jinou vyhovující barvu. Sice to pořád není ono, ale alespoň tak. Hledala jsem někde možnost nastavit „výchozí nastavení“ ale nenašla. Obdivuji kolik žen se vyzná v pc. Já fakt raději tu vařečku
![]()
@abc123 píše:
I tobě moc děkuji za radu, dostala jsem se do ovládacích panelů, změnit pozadí plochy a tam jsem si vybrala jinou vyhovující barvu. Sice to pořád není ono, ale alespoň tak. Hledala jsem někde možnost nastavit „výchozí nastavení“ ale nenašla. Obdivuji kolik žen se vyzná v pc. Já fakt raději tu vařečku![]()
vubec neni zac..
![]()