Nevím jak změnit barvu pozadí u pc:-(

746
20.8.13 11:05

Nevím jak změnit barvu pozadí u pc:-(

Prosím, prosím po klávesnici se mi prošla kočka :cert: a najednou mám ve všech oknech místo klasického bleděmodrého pozadí nastavenou barvu tmavě hnědou :cert: Uměl by někdo poradit jak vše vrátit do původní podoby? Předem velké díky :)

PS: kočka, už je za trest na hanbě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
549
20.8.13 11:14

Start-ovládací panely-vzhled a motivy- změnit pozadí obrazovky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
20.8.13 11:23
@abc123 píše:
Prosím, prosím po klávesnici se mi prošla kočka :cert: a najednou mám ve všech oknech místo klasického bleděmodrého pozadí nastavenou barvu tmavě hnědou :cert: Uměl by někdo poradit jak vše vrátit do původní podoby? Předem velké díky :)PS: kočka, už je za trest na hanbě :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
20.8.13 11:35

Pravym tlacitkem klik na plochu (mimo ikonky), personalizace, pozadi plochy (ja to mam v anglictine, takze nazvy mohou byt drobet odlisne, ale podstata je stejna)… ;)

Napis, jestli se povedlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
20.8.13 21:29

@abc123 Nastavit to v operačním systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.8.13 08:20
@Maky.C píše:
Start-ovládací panely-vzhled a motivy- změnit pozadí obrazovky :mavam:

Děkuji za radu, včera, už jsem neměla čas odepsat, už jsem tu děsnou hnědou odstranila, ale stejně to ještě není ono:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.8.13 08:26
@pelikan21 píše:
Pravym tlacitkem klik na plochu (mimo ikonky), personalizace, pozadi plochy (ja to mam v anglictine, takze nazvy mohou byt drobet odlisne, ale podstata je stejna)… ;)Napis, jestli se povedlo… ;)

I tobě moc děkuji za radu, dostala jsem se do ovládacích panelů, změnit pozadí plochy a tam jsem si vybrala jinou vyhovující barvu. Sice to pořád není ono, ale alespoň tak. Hledala jsem někde možnost nastavit „výchozí nastavení“ ale nenašla. Obdivuji kolik žen se vyzná v pc. Já fakt raději tu vařečku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
21.8.13 08:38
@abc123 píše:
I tobě moc děkuji za radu, dostala jsem se do ovládacích panelů, změnit pozadí plochy a tam jsem si vybrala jinou vyhovující barvu. Sice to pořád není ono, ale alespoň tak. Hledala jsem někde možnost nastavit „výchozí nastavení“ ale nenašla. Obdivuji kolik žen se vyzná v pc. Já fakt raději tu vařečku :D :D

vubec neni zac.. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová