Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se za OT, ale dnes bude asi v hospodách narváno: http://www.bernard.cz/…/index.shtml
@Anonymní píše:
@zuzukobylka mě by to nevadilo 2× do týdne. Ale teď to bylo, pátek, sobota, včera odpoledne za kamarádem a dnes odpoledne za kamarádem (hrajou PC hry jak prdlý)a večer s ním na pivo. zítra a pozítří má odpolední tak se neuvidíme.
A co si s nim zkusit promluvit a navrhnout kompromis 2× týdně, to si myslim, že je fér pro obě strany. Akorát zas nevim, jestli se třeba nenaštve, že mu něco diktuješ…Každopádně kdyby chodil tem muj tolik dní po sobě, tak by mi to asi taky začlo vadit.
@Paoloska píše:
Omlouvám se za OT, ale dnes bude asi v hospodách narváno: http://www.bernard.cz/…/index.shtml
Sakra, tady u nás to žádnou hospůdku nenašlo
Jinak k zakladatelce - já nevím, já taky moc ráda vypadnu do hospůdky nebo kavárny jen tak posedět s kámoškama. Jaksi si s nima odpočinu a pokecám o takových těch ženských věcech - mýho moc nebere, když s ním řeším kosmetiku, oblečení a porod
Naopak mě zas nebere celý večer rozebírat co zkazila Sparta na hřišti
Takže občas jdeme spolu, občas každý zvlášť. Zkus se domluvit s kámoškou a jít s ní posedět. Nebo jdi večer na zahrádku na ty dvě pivka s ním. Je jasný, že pokud je v tahu celý týden, tak tě to štve, to by štvalo každou. Zkus s ním promluvit
@Jura007
no tak to mi manžel říká pořád že do hospody chodí proto aby udržoval kontakty a hledal nové a už se občas hodily ![]()
Jako na rozvod bych ani nepomyslela, ale prostě se to poslední dobou stupňuej, tak jsem chtěla vědět, jestli chodí všichni chlapi a tak. Chceme rodinu, tak se bojím, abysme nebyli furt sami atd. Manžela mám ráda moc a on mě taky, ale potřebuje asi častěji tlachat o nesmyslech.
@Anonymní píše:
Jako na rozvod bych ani nepomyslela, ale prostě se to poslední dobou stupňuej, tak jsem chtěla vědět, jestli chodí všichni chlapi a tak. Chceme rodinu, tak se bojím, abysme nebyli furt sami atd. Manžela mám ráda moc a on mě taky, ale potřebuje asi častěji tlachat o nesmyslech.
No, ty nesmysly - na rovinu, podle tebe chlapi tlachají o nesmyslech, podle chlapů zase ženy tlachají o nesmyslech. Takhle se přece nedá uvažovat, ne? Já se přiznám, že ženské tlachání taky nesnesu. Vždy jsem měla víc kamarádů než kamarádek a také pracuji převážně v mužském kolektivu a díky své profesi komunikuji hlavně s muži. Pokud se to chození na pivo nepřehání, tak to snad nevadí, ne? Ideální bude si s ním o tom v klidu promluvit, ať ví, co tě opravdu trápí. Ale opravdu v klidu a bez výčitek. Hele, zatím ještě nemáte děti a tak má víc spádů, až budou děti, bude mít doma i víc zábavy a nebude ho to táhnout tolik za zábavou jinam.
@Ve-ru píše:
Protože je nebaví každý den poslouchat „hloupé babské řeči“V hospodě si pokecá s kamarádama o věcech, o kterých s tebou ne - PC, auta, hry, sport, apod. Nevidím na tom nic špatného, nicméně, kdyby tam přítel lezl každý den, tak s ním udělám krátký proces
tak můj chlap šel před týdnem do hospody a ožral se, a jeste prohrál v automatech vsechny prachy na živobytí
, neudelal to už dobrých 3 roky ![]()
@Anonymní píše:
tak můj chlap šel před týdnem do hospody a ožral se, a jeste prohrál v automatech vsechny prachy na živobytí![]()
, neudelal to už dobrých 3 roky
Fórek? ![]()
@Anonymní píše:
tak můj chlap šel před týdnem do hospody a ožral se, a jeste prohrál v automatech vsechny prachy na živobytí![]()
, neudelal to už dobrých 3 roky
Už 3 roky??? No, ten je ale šikovný
Dost srandy a raději… no comment ![]()
Tak to můžu být ještě ráda, že ten můj nechlastá tvrdý a nehraje automaty! Už se umoudřil a napsal, že za mnou přijde dom, pujdeme na procházku a v osm by šel na dvě. To mi nevadí, ale kdyby to tak šlo pořád.
@Anonymní píše: …Když jdu s ním, tak co vypije tři nebo čtyři piva, s kamaradáma tam tlachají o naprostých nesmyslech. Prý po práci si zaslouží oddech. …Co mám dělat? Už mě to nebaví.Je to relax. Rekl bych hodne podobny, jako kdyz se slezou holky. Ruku na srdce, na tech holcicich pokecech taky mnoho myslenek hodnych Nobelovy ceny nepada.
@Anonymní píše: …všiml si toho, že jsem divná, tak píše furt hezký sms, snaží se dolízat, ale odsekávala jsem mu do telefonu, tak šel zase pryč. Budu drsá dál…zkusím to no.Hm, takze on se zacina nejakym zpusobem snazit, ale protoze to neni presne ta cesta, kterou si zakladatelka preje, tak to jeste vyhrotime…
@123l píše:
Zakladatelko hlavně si neber k srdci co ti píšou holku, ze si za to můžeš ty. Neni to tak. Prostě chlap na tebe peče, ohlidni se po lepším, pomalu a jistě. Tohle normální není a takovej chlap je na nic.
A tohle mi pripada jako z jine planety. Ani Mars, ani Venuse, ale nejspis Mimoza.
Nevím, proč tam choděj rádi. Můj tam jde 3-5× za rok, vždy jen na nějakou oslavu, jinak ho to neba ![]()
Tak jsem si při čtení vaší diskuse vzpoměla jak se říká že holky si vybírají chlapa podle táty a kluci partnerku podle mámy
přitom můj táta byl v hospodě denně a můj mužskej tam zas nechodí vůbec
Dokonce si nekoupí pivo ani domu a táta zas bez něj nemohl existovat.
Ovšem je zajímavý jak máma věčně brblala že je tatka furt v luftě, když pak už nebyla tak táta byl mnohem víc doma, tak si zas myslím že si to spíš dělala sama.
Já jsem léta vařila v hospodě a ty jejich řeči poslouchala. Děs běs, baby u sámošky hadr. Nikdy jsem nepochopila co je na tom tak zajímavýho.
Jo a táta se tam většinou hádal o politice. ![]()