Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám k tomuto taky sklony, obzvlášť co jsem na mateřské. Jak už zaznělo, zaměstnat ruce a hlavu, to spolehlivě zabírá. Pokud by to přesáhlo únosnou mez (omezovalo tě to jakkoliv v běžném žití), tak vřele doporučuju psychologa.
Podle mě bys měla za někým zajít, za nějakým psychologem. Nekaž si jedno z nejhezčích období ve svém životě, vždyť máš doma chlapečka a už jen kvůli němu si o tom popovídej s odborníkem. Tohle totiž v pořádku není. Z toho bych se sesypala.
A co děláš ty aby byl svět lepší???
Třídíš odpad? pořádáš sbírky pro děti?
koupila si třeba ted kozu do afriky jak běží ted ta kampan?
Nebo co kromě brečení tedy děláš?? ![]()
jestli chceš říct že nic, tak pak tohle nechápu a přijde mi to naprosto zbytečné
Příspěvek upraven 09.12.13 v 20:43
Možná jsem to uplně nepochopila-ale pokud te tyto veci trapi od porodu, mozna bych s nekym promluvila, mas byt stastná, a deti z mamky vycítí nepohodu.. A opravdu s tím nic nezmůžeš, co se kolem děje, nebo se zapoj do nějaké té reknu to blbe nenapada me lepsi výraz charity proti týrání dětí, třeba se ti alespoň trochu uleví
@fixa08 čekání se vyplatilo, už jsme svoji
hele a to si jedna zastydlá puberťačka tady myslela že tam mám MacGyvera
![]()
Jako ono je dobré koukat kolem sebe, vědět, co se děje, sama v práci bohužel musím vídat nemilé osudy milých dětí, ty se mě dotýkají velmi, zneužívané, týrané…taky na to večer třeba myslím, ale prostě bohužel se to stává, a mohu-li přispět, přispěji čímkoliv, ale večer kvůli tomu brečet…ne, ba naopak, v těchto chvílích si uvědomím, jak se máme dobře. Navíc máme fakt hroznou hoňku, makáme, a náročnou holčičku, takže kde já bych vzala čas si ještě připousštět a brečet kvůli neštětsí druhých. Sami máme starostí až až.
Pokud můžeš, snaž se pomoci, a užívej si svoji rodinu, která tě potřebuje.
Jsem taky cíťa…ale tímhle se akorát trápíš, svět nespasíš…najdi si něco, v čem budeš mít pocit, že jsi užitečná a pomáháš (útulek pro psy/kočky…dětský domov…chudá sousedka s děckem…můžeš jim třeba uštrikovat zimní svetr…ušít oblečky na psy…vyrobit panenky z látky pro malé děti…„něco“…bude ti líp… ![]()
@K-Black
MacGyvera
??? Tak to padám, to slyšet moje ségra, tak asi omdlí
!!
Jinak gratuluji, takového manžela jen tak nějaká nemá
!
@Almira-Alm píše:
Vypni Novu, zavři Blesk a věnuj se synovi
Jo tak to sedí
Když mám pocit, že se potřebuju trochu pomučit, pustím si tévé nova a to je depka raz dva.
@Mirka Dušínová Joo tak to já TV Nova nezapla už několik let (co nebydlím u našich) tak jsem v pohodě ale jako dítě (naši na Novu koukali na zprávy) jsem měla právě hrozné deprese z toho co se děje a zpráv se fakt moc bála ![]()
Děkuji všem za čas a že jste si to přečetli… Já vím že se tímhle jen ničím, jen to prostě nejde, připadám si sama jako blázen, protože vím že až takhle abych kvůli tomu skoro každý večer brečela, to není normální ale nejde to… Mám to všechno před očima a přeju si aby to nebyla pravda… Přemýšlela jsem i nad tím, kdyby takovýhle lidi byli víc potrestaný a ve vězení je čekala opravdu celoživotní mučírna, třeba by si to rozmysleli, protože by se báli kde můžou skončit ale nevím… Proč ty děti raději nedají do babyboxu nebo já nevím kam… Přála bych si aby se tohle nedělo ale to bych asi chtěla moc… Nechci působit jako přecitlivělá to nejsem, možná kdyby jste mě někde potkali asi by vás ani trochu nenapadlo že můžu být někdo kdo se tímto zabívá… Vím o čem tu píšu a vím že to není nic příjemného když člověk cítí tu bezmoc… ale to je jedno prostě jsem se potřebovala svěřit… ale s těma věcma na charitu o tom už přemýšlím delší dobu jen nevím jak to chodí a jestli to putuje opravdu těm dětičkám… Děkuji za pochopení a přeju krásné brzké svátky ![]()