Proč lidé chtějí děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5949
16.7.20 22:04

My jsme teď na dovolené ve Slovinsku a dítě se tu řekne otrok. Tak třeba, aby měli otroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 22:05
@bertoldina píše:
Moje už umí nosit odpadky do koše a přinést mobil, heč 8)

Moje zatím odpadky jen vytváří (v mé less waste domácnosti :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.20 22:05
@JancaS84 píše:
Ale asi nemáte s mamkou úplně dobrej vztah když ti nedokáže říct proč si tě pořídila :nevim:
Dle mého nad tím Mamka ani buhvijak nepřemýšlela. Je to typ který věci bere jak přijdou no
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.7.20 22:07
@Anonymní píše:
Dle mého nad tím Mamka ani buhvijak nepřemýšlela. Je to typ který věci bere jak přijdou no

Podle me vetsina lidi nevi, proc ty deti chteli. Logiku to proste nedava.

Ale s detmi je to fajn… muj tata tedy rika, ze mam Stockholmsky syndrom, protoze mi deti jsou tyrani a ja si to jeste pochvaluju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18228
16.7.20 22:10
@Ba-stet píše:
Moje zatím odpadky jen vytváří (v mé less waste domácnosti :cert: )

Je potřeba začít s výchovou od mládí. Teď jsem to svoje naučila na dětský koutek v bezobalovém obchodě, brzo nafasuje baťůžek a bude nosit nákupy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.7.20 22:13

Škoda, že to moje nejmladší má teprve 2 měsíce :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 22:15
@bertoldina píše:
Je potřeba začít s výchovou od mládí. Teď jsem to svoje naučila na dětský koutek v bezobalovém obchodě, brzo nafasuje baťůžek a bude nosit nákupy :dance:

V bezobaláči řvala jak protržená a nákup jsem obstarávala jednou rukou :roll: Musím být přísnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 22:16
@TeeRezi píše: Škoda, že to moje nejmladší má teprve 2 měsíce :D:D

To si ještě počkáš. Moje je pětiměsíční a taky nehne prstem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
16.7.20 22:18
@Anonymní píše:
Ale vždyť jsou i ženy které děti nechtějí a nechybí jim to. Pak jsou jakoby narušené nebo nějak menecenne? (Fakt to nechci říct ve zlem, tak pardon jestli to tak vypadá)

Ne, to jsme samozřejmě nezmínila, všem hodiny netikaji že jo. Ale zakladatelka se ptala, proč si děti dělají, ne proč si nedělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.7.20 22:19
@Ba-stet píše:

Achjo. A to 30ti letý taky nic moc to se zase musí převychovat. Nemáme to lehký :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75653
16.7.20 22:20
@Ba-stet píše:
Přesně! Třeba děti mé kamrádky vyklízejí myčku a chodí s tříďákem. Já to všechno musím dělat sama :cert:

Vydrž, jenom, co se začne Desítka plazit, píchne Ti pro začátek aspoň s údržbou podlahových krytin. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.20 22:21
@Margery píše:
Protože děti jsou krásné a roztomilé a příroda to tak vymyslela, aby po nich (minimálně) ženy toužily :lol: i když, obě moje děti se vyskytly neplánovaně, takže jsem po nich začala „toužit“ za pochodu :lol:
Pardon, ale mě na dětech nic roztomileho nepřijde. Ani krásného. Třeba se to časem změní
  • Citovat
  • Upravit
18228
16.7.20 22:23
@Ba-stet píše:

Ještě máš čas to napravit https://www.svet-bydleni.cz/…nko-i-rodice

Edit.: Origoš odkaz https://www.betterthanpants.com/…-your-floors.

Příspěvek upraven 16.07.20 v 22:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 22:23
@sirikit píše:
Vydrž, jenom, co se začne Desítka plazit, píchne Ti pro začátek aspoň s údržbou podlahových krytin. :hug: :hug:

Už se plazí, ale jen přenáší psí chlupy z jednoho kouta do druhého. Dnes se plazila u veterináře a nějaké nové chlupy domů ještě donesla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.7.20 22:24
@Anonymní píše:
Pardon, ale mě na dětech nic roztomileho nepřijde. Ani krásného. Třeba se to časem změní

V 17 je to vlastne i v poradku. Vydrz a uvidis casem. Jinak to ber tak, ze jsi taky byla dite a asi o tobe nerikali, ze nejsi roztomila a krasna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová