Proč lidé chtějí děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
16.7.20 23:28
@sirikit píše:
A vydělával v reklamě na pribiňáka! :pankac: :pankac:

Tak to u nas vydelava jenom čokl :think: nekde jsem u roztahovani nohou udelala chybu :zed:

• Citovat
  • Upravit
327
16.7.20 23:29
@bertoldina píše:
Ty kráso, umíš si představit ty inzeráty? Prý přitažlivá usměvavá třicítka hledá muže, který má zaměstnání na dobu neurčitou, pravidelně vyklízí myčku, ponožky dává nesrolované do pračky a pokládá prkénko na hajzlíku. Značka: Vstříc společnému podzimu života!

Když něco vyžaduji, tak bych to měl(a) v tom inzerátu napsat, ne? Pokud to nepíšu, tak to pro mě není důležité a nebo to nevyžaduji vůbec. V opačném případě „kupujeme“ zajíce v pytli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.7.20 23:31
@david74 píše:
Ano, ale riziko ze všech největší je opravdu to, že odrostlé dítě až na pár světlých okamžiků v životě nebude šťastné a bude si přát, aby se bývalo vůbec nenarodilo. Většina lidí je takových. Tak proč přidávat další nešťastné lidi?!

Tyjo, to me nenapadlo, se pri plozeni zamyslet, jestli si me dítě bude jednou prat, aby se bylo nenarodilo :think: ty musis mit ale radostny zivot :lol:

• Citovat
  • Upravit
75743
16.7.20 23:32
@david74 píše:
Když něco vyžaduji, tak bych to měl(a) v tom inzerátu napsat, ne? Pokud to nepíšu, tak to pro mě není důležité a nebo to nevyžaduji vůbec. V opačném případě „kupujeme“ zajíce v pytli.

No jistěže!
Proto mi značně vadí omezený počet úhozů v seznamovacím inzerátu a fakt, že pokračovací seznamkové profily doposud nebyly zavedeny. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.7.20 23:34
@david74 píše:

Prosim te, na štěstí. cz v tom dotazniku domaci prace vubec nejsou. Nasla jsem rubriku sexualni, majetek, znameni…tvl, kam to narvu? :think:

• Citovat
  • Upravit
75743
16.7.20 23:38
@PaníKadrnožková píše:
Prosim te, na štěstí. cz v tom dotazniku domaci prace vubec nejsou. Nasla jsem rubriku sexualni, majetek, znameni…tvl, kam to narvu? :think:

Dělej to jako já: normálně si to sepiš v PDFku, já jsem aktuálně na osmdesátišesti normostranách a průběžně vepisuji další požadavky, a jak se zájemce čapne na sexy fotku v lákavě vycizelovaném profilu, narvi mu to do přílohy mailu mezi svoje momentky v plavkách.
Frajer PDF samozřejmě vůbec nerozklikne, ale pak se nemůže vymlouvat, že nevěděl. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.7.20 23:41

@sirikit tyjo, ty jsi vykutalena :potlesk: no jasne, ze to takhle udělám a jeste z nej vyrazim nejaky bianco slib a bude. To by bylo, aby z tech aliku ani na blbou kabelku nebylo :cert:

• Citovat
  • Upravit
327
16.7.20 23:42
@Zoe1 píše:
Za celý svůj dospělý život jsem nepotkala ani jednoho člověka, který by říkal, že se nechtěl narodit. Co to je za kec. Asi máte psychické problémy, jestli máte takový pocit a to je na návštěvu psychologa.

@Limi123 @andelka83
Pokud člověka nepotká nic zlého, tak na světě může být rád, ano. Ale pokud není člověk úplně slepý, tak vidí, co za bídu, utrpení a zlo ve světě je a jak se lidé chovají. Už i jen to stačí, aby člověk byl nešťastný.
Prostě neustálý boj kdo s koho a honění se za penězi, bez kterých skončíte na ulici a nikdo vám nezištně nepomůže. Spousta nemocí a bolestí, každodenní stres, aby se něco nepodělalo a ze dne na den - to že takové případy neznáte a nedokážete pochopit, že se to děje, je problém váš. Spousta lidí třeba udělala jen malou chybu a do konce života za ní platí, jsou v exekucích a spoustu lidí tahají po soudech. A může se to stát každému, věřte mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
16.7.20 23:44

@david74 to kazdopadne, nezapomeň si vzit prasek :hug:

• Citovat
  • Upravit
75743
16.7.20 23:45
@david74 píše:
@Limi123 @andelka83
Pokud člověka nepotká nic zlého, tak na světě může být rád, ano. Ale pokud není člověk úplně slepý, tak vidí, co za bídu, utrpení a zlo ve světě je a jak se lidé chovají. Už i jen to stačí, aby člověk byl nešťastný.
Prostě neustálý boj kdo s koho a honění se za penězi, bez kterých skončíte na ulici a nikdo vám nezištně nepomůže. Spousta nemocí a bolestí, každodenní stres, aby se něco nepodělalo a ze dne na den - to že takové případy neznáte a nedokážete pochopit, že se to děje, je problém váš. Spousta lidí třeba udělala jen malou chybu a do konce života za ní platí, jsou v exekucích a spoustu lidí tahají po soudech. A může se to stát každému, věřte mi.

Pocem ke mně, zlato, ty seš takovej optimistickej, neukňouranej človíček, já ti sem na dobrou noc toho jednorožce přece jenom dám.
Síla s tebou! :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.7.20 23:48
@sirikit píše:
Až si to takhle podáš, exploduje Ti mailová schránka. :palec: :dance: :pankac:

Ty typicky ženské ironické narážky, které jsou k ničemu, protože ani nejsou vtipné.
Tak snad pokud vím, že chci, aby partner třeba nekouřil, tak to tam napíšu, ne? Tak proč ohledně pomáhání v domácnosti by to mělo být jinak? No jasně, spousta ženských se bojí, že by je už tím tuplem nikdo nechtěl, když by ještě s tímto vytáhly. Nic to ale nemění na tom, že by měly, jinak nemají partnerovi potom najednou co vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.7.20 23:55
@Aneta.Berg píše:
Podle meho ta biologie funguje jinak. Lidi nechteji primarne deti. Lidi chteji sex. Muzi pro poteseni a zeny kdyz uznaji za vhodne. Otazka je, kdy zeny uznaji za vhodne mit s nekym sex. Kdyz je muz silny, umi lovit, ochrani me, zajisti obydli…Proto to priroda zardila tak, aby zena byla fyzicky slabsi, aby ji k muzi tahly tyto schopnosti, protoze z toho plyne do budoucna vyhoda, pro jeste slabsi dite, ktere bude mit vetsi sanci prezit. Kdyz uz zacala fungovat jakz takz civilizovana spolecnost tak byl sex cenna komodita - chces si uzit hochu? Tak usiluj o to, abys splnoval urcite parametry a mel jsi nejake schopnosti, jinak ti hold nikdo neda a budes z toho frustrovanej. Vsechno zmenila hormonalni antikoncepce a emancipace. Sex uz neni tolik „riskantni“, zeny k sobe pusti i „nuly“, ktere by materialni preziti sveho potomka bez podpory zeny nezvladli zajistit. Navic tyto „nuly“ nezene biologicky nic k tomu, aby na sobe pracovali, protoze ten biologicky motivator - sex, uz maji tak co by se snazili. A i to je duvod, proc muzi moc nestoji o svazky/snatky a k detem se musi spis tlacit.

Velmi správné myšlenky. Mladý chlap většinou děti nechce, chce sex. Děti jsou pro něj maximálně tak trestem za to, že ho měl. Ono to pak je něco jiného, když je chlap starší až starý a začne si uvědomovat, že už by to chtělo rodinu.
Jinak ale nemůžu úplně souhlasit, že sex je pro chlapa nějaká extra hodnota. Kdysi dávno to bylo jednoduché. Chlap prostě viděl samotnou ženu a nezajímala ho její vůle. Svolení nepotřeboval. Později už byly sňatky, ale stejně o tomto rozhodoval chlap. Prostě přišel domů, zakopl o partnerku a za 9 měsíců měli další, třeba už desáté dítě. No a v poslední době se ty ženské emancipovaly a pod ochranou zákonů mají právo si vybírat sexuální partnery, ale o nějak extra hodnotnou komoditu nejde. Sex je potřeba jen jednou za čas a má hodnotu cca 1 tisíc Kč za hodinu. U luxusních holek až 10 tisíc za sex, ale to je takový rozumný strop.
Každopádně nejdražší sex je ten manželský, to se ví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
17.7.20 00:01
@PaníKadrnožková píše:
Tyjo, to me nenapadlo, se pri plozeni zamyslet, jestli si me dítě bude jednou prat, aby se bylo nenarodilo :think: ty musis mit ale radostny zivot :lol:

Bohužel, spousta lidí je sobeckých a neřeší tuto otázku a neřeší ani přelidnění planety. Prostě plodí ze svých vlastních důvodů. Ale dítě opravdu s větší pravděpodobností šťastné nebude, protože bude mít spoustu nutných starostí. Nebo kde Vy furt vidíte ty šťastné lidi a co je má jako dělat v tomhle světě šťastné, pokud nepatří k bezstarostným jedincům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.7.20 00:02
@david74 píše:
Ty typicky ženské ironické narážky, které jsou k ničemu, protože ani nejsou vtipné.
Tak snad pokud vím, že chci, aby partner třeba nekouřil, tak to tam napíšu, ne? Tak proč ohledně pomáhání v domácnosti by to mělo být jinak? No jasně, spousta ženských se bojí, že by je už tím tuplem nikdo nechtěl, když by ještě s tímto vytáhly. Nic to ale nemění na tom, že by měly, jinak nemají partnerovi potom najednou co vyčítat.

Dejve, ne, BYLO to vtipný :P tys mel jen proste blbej den :hug:

• Citovat
  • Upravit
327
17.7.20 00:05
@sirikit píše:
Pocem ke mně, zlato, ty seš takovej optimistickej, neukňouranej človíček, já ti sem na dobrou noc toho jednorožce přece jenom dám.
Síla s tebou! :hug: :hug: :srdce:

Místo jednorožce mi můžeš poslat peníze na účet, to by rozhodně zvedlo náladu ;) Ale to už ne, nikomu totiž nezištně neumíte pomoct, avšak kecat, že jsou všichni na světě šťastní, na to vás užije. Sobecké. Sami sobě lžete a myslíte si, že jste díky tomu „cool“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová