Proč lidé chtějí děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18228
16.7.20 22:32
@david74 píše:
To se nedivím, že byste chtěla zastavit čas. Až vyroste, tak už roztomilý nebude a pravděpodobně se s Vámi neshodne vůbec na ničem a budete pro něj jen automatem na peníze, jinak by se u Vás dlouho neukázal a žil si podle svého.

A proto ho musíš včas strčit do reklamy na pribiňáka a udělat si automat na peníze z něj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
16.7.20 22:33

Já nevím, někdy mě štvou, jsem po nich tlustší, jaksi neforemna (o prsou ani nemluvím), padám na hubu (co chodím do práce tak víc), nebaví mě dělat jim jídlo, prat špinavý fusekle, učit se s nima a říkám si, jak bude super až jim bude aspoň 15 (to mám ještě osm let) a budou snad už samostatní.
Ale když pak na ně koukám, tak je bezmezně miluju, obětovala bych pro ně život. On u většiny přijde takový ten vnitřní pocit, že dítě chceš. Člověk asi chce někoho mít i pro tu budoucnost, rodiče časem odejdou, když nebudeš mít děti, zůstaneš na světě sama. A to nechce nikdo, tedy skoro nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.7.20 22:35
@Netopýr1 píše:
Já nevím, někdy mě štvou, jsem po nich tlustší, jaksi neforemna (o prsou ani nemluvím), padám na hubu (co chodím do práce tak víc), nebaví mě dělat jim jídlo, prat špinavý fusekle, učit se s nima a říkám si, jak bude super až jim bude aspoň 15 (to mám ještě osm let) a budou snad už samostatní.
Ale když pak na ně koukám, tak je bezmezně miluju, obětovala bych pro ně život. On u většiny přijde takový ten vnitřní pocit, že dítě chceš. Člověk asi chce někoho mít i pro tu budoucnost, rodiče časem odejdou, když nebudeš mít děti, zůstaneš na světě sama. A to nechce nikdo, tedy skoro nikdo.

Proč sama? Copak neexistují přátelé? A co partner, ten taky hned umře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
16.7.20 22:37
@david74 píše:
Proč sama? Copak neexistují přátelé? A co partner, ten taky hned umře?

Ten dost často nevykydá tu myčku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
16.7.20 22:39

@david74 ale jdi ty, pesimisto. Samozřejmě vždycky je riziko. Ale i s tím se musí počítat, když člověk chce mít děti. Jako třeba i s tím, že nemusí být 100% zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.7.20 22:39
@Ba-stet píše:
Ten dost často nevykydá tu myčku :cert:

Tak to je ale Vaše chyba, když od partnera něco takového očekáváte a vybrala jste si partnera, který to nedělá či nesplňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
16.7.20 22:40
@david74 píše:
Proč sama? Copak neexistují přátelé? A co partner, ten taky hned umře?

Mně například zbyla babička z tátovy strany a dědeček z maminčiny strany a nebýt děti, tak nemají nikoho, díky dětem mají vnoučata. Jak jsou staří, tak jsou rádi, že sotva dojdou někam na procházku a nákupy nebo jiné věci, návštěvy u doktorů, to všechno zařizují jejich děti, tedy moje rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.7.20 22:41
@andelka83 píše:
@david74 ale jdi ty, pesimisto. Samozřejmě vždycky je riziko. Ale i s tím se musí počítat, když člověk chce mít děti. Jako třeba i s tím, že nemusí být 100% zdravé.

Ano, ale riziko ze všech největší je opravdu to, že odrostlé dítě až na pár světlých okamžiků v životě nebude šťastné a bude si přát, aby se bývalo vůbec nenarodilo. Většina lidí je takových. Tak proč přidávat další nešťastné lidi?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
@Ba-stet píše:
Už se plazí, ale jen přenáší psí chlupy z jednoho kouta do druhého. Dnes se plazila u veterináře a nějaké nové chlupy domů ještě donesla :D

Musíš ji občas vyprášit z okna. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
@david74 píše:
Tak to je ale Vaše chyba, když od partnera něco takového očekáváte a vybrala jste si partnera, který to nedělá či nesplňuje.

Poposedni si :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
16.7.20 22:42
@david74 píše:

Ty kráso, umíš si představit ty inzeráty? Prý přitažlivá usměvavá třicítka hledá muže, který má zaměstnání na dobu neurčitou, pravidelně vyklízí myčku, ponožky dává nesrolované do pračky a pokládá prkénko na hajzlíku. Značka: Vstříc společnému podzimu života!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.7.20 22:44

Na účtu bylo relativně dost peněz, bylo potřeba je utratit a zajistit, aby tam minimálně dalších 18-20 let nebyl takovy zůstatek. Na to jsou děti super.
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
16.7.20 22:44
@david74 píše:
Ano, ale riziko ze všech největší je opravdu to, že odrostlé dítě až na pár světlých okamžiků v životě nebude šťastné a bude si přát, aby se bývalo vůbec nenarodilo. Většina lidí je takových. Tak proč přidávat další nešťastné lidi?!

Za celý svůj dospělý život jsem nepotkala ani jednoho člověka, který by říkal, že se nechtěl narodit. Co to je za kec. Asi máte psychické problémy, jestli máte takový pocit a to je na návštěvu psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8495
16.7.20 22:49
@david74 píše:
Ano, ale riziko ze všech největší je opravdu to, že odrostlé dítě až na pár světlých okamžiků v životě nebude šťastné a bude si přát, aby se bývalo vůbec nenarodilo. Většina lidí je takových. Tak proč přidávat další nešťastné lidi?!

To neni pravda. A Vas je mi lito, opravdu z duse :,( Ja jsem na svete moc rada a co vim, lide kolem me take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
16.7.20 22:49
@david74 píše:

Už to nehul prosím tě. Co to meleš za nesmysly? Jestli takové lidi znáš, máš v rodině nebo okolí, tak tě lituji. Ale většina lidí to takhle teda nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová