Proč lidé chtějí děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75730
16.7.20 22:54
@Ba-stet píše:
Zas aby nebyla moc nafrněná :think: Že je jako hvězda a na tu myčku už nehrábne…

8o Jako dítě přispívající do rodinného rozpočtu bude mít právě úlevy, což znamená jenom tu myčku, prach a zalejvání kytek. :andel:
Všechny ostatní děti, které šušeň domů nepřinesou, běžně nosí vody do třetího patra bez výtahu, pucujou vanu, WC, mění kočkolit a jenom, co dosáhnou na horní okenní rám, vybaveny lezením myjou okna. Jde jenom o to, jí to správně podat. 8)

Příspěvek upraven 16.07.20 v 22:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
16.7.20 22:56
@david74 píše:
Tak to je ale Vaše chyba, když od partnera něco takového očekáváte a vybrala jste si partnera, který to nedělá či nesplňuje.

Moc to žereš. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
16.7.20 22:56

To je proste zakon lasky :nevim: asi. Jednou poznas nekoho, s kym chces vsechno sdilet. Chces mit i to dite aby mu bylo podobne, bude to clovek z vas obou bude vam podobne mit vase vlastnosti. Clovek ma potrebu se o nekojo starat, bez naplneni teto potreby neni sam naplnen? Kazdy sme naprogramovany aby jsme to splnili nez umreme, i zvirata to tak maji. Splnit to a pak odejit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
16.7.20 22:58
@bertoldina píše:
Ty kráso, umíš si představit ty inzeráty? Prý přitažlivá usměvavá třicítka hledá muže, který má zaměstnání na dobu neurčitou, pravidelně vyklízí myčku, ponožky dává nesrolované do pračky a pokládá prkénko na hajzlíku. Značka: Vstříc společnému podzimu života!

Až si to takhle podáš, exploduje Ti mailová schránka. :palec: :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
16.7.20 23:01
@lachtanice86 píše:
Na účtu bylo relativně dost peněz, bylo potřeba je utratit a zajistit, aby tam minimálně dalších 18-20 let nebyl takovy zůstatek. Na to jsou děti super. :mrgreen:

Je to tak. Ony i ty hrací automaty člověka časem omrzí… :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
16.7.20 23:02

Podle meho ta biologie funguje jinak. Lidi nechteji primarne deti. Lidi chteji sex. Muzi pro poteseni a zeny kdyz uznaji za vhodne. Otazka je, kdy zeny uznaji za vhodne mit s nekym sex. Kdyz je muz silny, umi lovit, ochrani me, zajisti obydli…Proto to priroda zardila tak, aby zena byla fyzicky slabsi, aby ji k muzi tahly tyto schopnosti, protoze z toho plyne do budoucna vyhoda, pro jeste slabsi dite, ktere bude mit vetsi sanci prezit. Kdyz uz zacala fungovat jakz takz civilizovana spolecnost tak byl sex cenna komodita - chces si uzit hochu? Tak usiluj o to, abys splnoval urcite parametry a mel jsi nejake schopnosti, jinak ti hold nikdo neda a budes z toho frustrovanej. Vsechno zmenila hormonalni antikoncepce a emancipace. Sex uz neni tolik „riskantni“, zeny k sobe pusti i „nuly“, ktere by materialni preziti sveho potomka bez podpory zeny nezvladli zajistit. Navic tyto „nuly“ nezene biologicky nic k tomu, aby na sobe pracovali, protoze ten biologicky motivator - sex, uz maji tak co by se snazili. A i to je duvod, proc muzi moc nestoji o svazky/snatky a k detem se musi spis tlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75730
16.7.20 23:02
@andelka83 píše:
Už to nehul prosím tě. Co to meleš za nesmysly? Jestli takové lidi znáš, máš v rodině nebo okolí, tak tě lituji. Ale většina lidí to takhle teda nemá.
Ňák mu to dneska blbě najelo. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
16.7.20 23:04
@sirikit píše:
Až si to takhle podáš, exploduje Ti mailová schránka. :palec: :dance: :pankac:

Já nemusím, já už ho vidím :mrgreen:..teda…mám doma :pankac: :pankac: :pankac:
A oba jsme spokojení, že jsme TEHDY my byli ti úspěšní pulci (a ne ten vopruz, co nám cestou dejchal na záda) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
16.7.20 23:12

Proč jsme si pořídili dítě?
Od doby, co se nám narodila dcera, tak nám zaplnila srdíčka a náš život je hned veselý. Každé ráno, co mě dcera probudí, tak se na mě nebo přítele usmívá. Pro mě a přítele je naše dcera největší smysl života a především nekonečná láska :) 💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.7.20 23:13
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za tuhle asi hloupou otázku, ale poslední dobou mi to strašně vrtá hlavou. Asi je to moji nezkušeností a nezralostí (mám 17 let), ale nějak mi nejde do hlavy, co vede lidi k tomu, aby si pořizovali dítě/děti? Proč některé ženy (a muži) podstupují takové “psi kusy” (nechci se nikoho dotknout prosím!), jen aby měli děťátko. Popr. Proč si lidé pořizují i druhé nebo další dítě, když už ti všechno vlastně prožili? Je to nějaký biologicky zákon, láska nebo co vlastně. Ptala jsem se svoji mamky a ta řekla, ze neví, takže prosím zkušenější ženy-matky o vysvětlení. Omlouvám se za anonym, ale je mi fakt trapně.

Protože tvoje dítě je někdo, pro koho jsi nejdůležitější na svete a kdo je nejdůležitější na svete pro tebe. Někdo, kdo ti projevuje bezelstnou a bezpodmínečnou lásku, kdo si jako první vzpomene na tebe, když je mu špatně a potrebuje utesit nebo naopak když je šťastný a chce se o svou radost podělit. Je to tvoje zrcadlo, největší životní výzva, protože je hlavně na tobě, co do něj vlozis a jak se ti to vrátí. S dítětem můžeš znova prožívat to hezké, co jsi sama zažila ve svém dětství a napravit to zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.7.20 23:17
@Hoa Mai píše:
Protože tvoje dítě je někdo, pro koho jsi nejdůležitější na svete a kdo je nejdůležitější na svete pro tebe. Někdo, kdo ti projevuje bezelstnou a bezpodmínečnou lásku, kdo si jako první vzpomene na tebe, když je mu špatně a potrebuje utesit nebo naopak když je šťastný a chce se o svou radost podělit. Je to tvoje zrcadlo, největší životní výzva, protože je hlavně na tobě, co do něj vlozis a jak se ti to vrátí. S dítětem můžeš znova prožívat to hezké, co jsi sama zažila ve svém dětství a napravit to zle.

A to vše jen do určitého věku a někdy ani to ne. :palec:

• Citovat
  • Upravit
8492
16.7.20 23:18
@Hoa Mai píše:
Protože tvoje dítě je někdo, pro koho jsi nejdůležitější na svete a kdo je nejdůležitější na svete pro tebe. Někdo, kdo ti projevuje bezelstnou a bezpodmínečnou lásku, kdo si jako první vzpomene na tebe, když je mu špatně a potrebuje utesit nebo naopak když je šťastný a chce se o svou radost podělit. Je to tvoje zrcadlo, největší životní výzva, protože je hlavně na tobě, co do něj vlozis a jak se ti to vrátí. S dítětem můžeš znova prožívat to hezké, co jsi sama zažila ve svém dětství a napravit to zle.

To je tak krasne a presne napsane!

Otazkou je, jestli tohle je duvod, proc si clovek deti poridi. Tohle podle me pochopis, az, kdyz deti mas. Ale nebude to ten duvod, proc si je poridis, tohle proste musis zazit, abys to plne pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.7.20 23:19
@Uslava píše:

Jaké si to udeláš, takové to máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8492
16.7.20 23:19
@Uslava píše:
:,( ja chci, aby to tak bylo uz naporad. Skoda, ze nebude. Bude mi to chybet. Ta svoboda za to nestoji :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
16.7.20 23:21
@Hoa Mai píše:
Jaké si to udeláš, takové to máš.

Jo, kdyby všechno bylo tak jednoduchý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...