Proč lidé chtějí děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
17.7.20 07:11
@david74 píše:
Nevěřím! :-) Mladé holky jsou prostě hezčí, to je fakt a není důvod se o tom přít. A že starší ženy dělají vše pro to, aby vypadaly mladší, je taky fakt.

Jesuskote, clovek prestane blejt generelne a pokusi se bodnout individualne a hned je na svete lip, vid :hug: mmch @sirikit, uz se ti ozval?

https://youtu.be/jLG1ILNKQp0

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
17.7.20 07:12
@Anonymní píše:
První většinou pro to, aby nevypadaly před okolím divně a druhé příp. další z důvodu, že se jim nechce do práce.
Chlap z toho důvodu aby se ukázal, že na to má, nerozeštval si ji a měl nadále pravidelný přísun sexu. Žádné city v tom nehledej, čistě lidská pragmatičnost
Kdyby to bylo dle programu přírody, tak chlap naprcá, co se hejbe a jde udělat to samé o dům dál, což se u národů více spjatých s přírodou dá kolikkrát i stále vysledovat ;)

Davide, klidne pis dal pod nickem ;)

• Citovat
  • Upravit
3800
17.7.20 07:12
@olinek píše:
No já jsem se tu dočetla v diskuzích, že z aliku má být dost financí na pravidelné návštěvy kadeřnice, manikúru, samozřejmě kabelky a ještě hrazení luxusních večeří v restauraci s novým objevem :mrgreen:

Nezapomeň na auto 8o :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
17.7.20 07:16

Na hodiných psychologie nám řekli, že na tuto otázku se standardně odpovídá naučenými frázemi (abychom svoji lásku mohli dávat dál, etc…), ale ve skutečnosti je to obvykle protože mít děti je normální a mají je všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
17.7.20 07:19
@Anonymní píše:
První většinou pro to, aby nevypadaly před okolím divně a druhé příp. další z důvodu, že se jim nechce do práce.
Chlap z toho důvodu aby se ukázal, že na to má, nerozeštval si ji a měl nadále pravidelný přísun sexu. Žádné city v tom nehledej, čistě lidská pragmatičnost
Kdyby to bylo dle programu přírody, tak chlap naprcá, co se hejbe a jde udělat to samé o dům dál, což se u národů více spjatých s přírodou dá kolikkrát i stále vysledovat ;)

Jojo, to je přesně ono. Z čisté lenosti jsem vyměnila 40h pracovní dobu týdně za 168h. Ovšem daleko méně placenou, to se vyplatí :pankac: :mrgreen: :pankac:
A půjč si někde knížku o sociální etologii, pak pochopíš, že píšeš nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75646
17.7.20 07:25
@PaníKadrnožková píše:
Jesuskote, clovek prestane blejt generelne a pokusi se bodnout individualne a hned je na svete lip, vid :hug: mmch @sirikit, uz se ti ozval?https://youtu.be/jLG1ILNKQp0

To víš, že ne - svoji záchrannou misi jsem podělala neprozřetelnou zmínkou o nutnosti méně plakat a více makat. :nevim: :jazyk:
Bobíšek chtěl hlavně poslat nějaký prachy. :mrgreen:
Signifikantní, jak říkáme my latiníci. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
17.7.20 07:28
@david74 píše:
Kdo psal o nějakých sebevraždách nebo co? Ne, ale zamyslet se nad tímto by taky pomohlo, protože zrovna děti u nás a v bohatých zemích jsou pro planetu čiré zlo. Ničeho si neumí vážit a rodiče na Vánoce nakupují další a další kravské hračky, které chudé děti na druhé strany planety musely vyrobit apod. Jedny děti žijí v bordelu a bídě, jiné v přebytcích. Ne, nelíbí se mi to, že jedny děti mají všechno a jiné nic. Jejich rodiče jsou strašní sobci a přitom mluví o lásce k dítěti a životu. Fuj tajbl, hnus a ještě jednou hnus.

Tý vole, tomu jde jednoduše zabránit. Ať si ty děti nepořizují ti v chudých zemích a nebude mít kdo dělat ty hračky a mobily pro ty bohatý děti. ;) A to jsem si myslel, že jenom ženský jsou blbý jak děravý necky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
17.7.20 07:32
@Margery píše:
Protože děti jsou krásné a roztomilé a příroda to tak vymyslela, aby po nich (minimálně) ženy toužily :lol: i když, obě moje děti se vyskytly neplánovaně, takže jsem po nich začala „toužit“ za pochodu :lol:

Já ti nevím, co je tak super na malé řvoucí osůbce, co Tě nonstop potřebuje. Lidi z toho vyrostou později, ti jsou pak fajn, pokud je tak výchováš. Ale upřímně je prostě fajn š… bez kondomu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
17.7.20 07:33

Chlap zůstává pořád klukem, tak proto si pořizuje děti, aby si měl s kým hrát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
17.7.20 07:40
@david74 píše:
Když něco vyžaduji, tak bych to měl(a) v tom inzerátu napsat, ne? Pokud to nepíšu, tak to pro mě není důležité a nebo to nevyžaduji vůbec. V opačném případě „kupujeme“ zajíce v pytli.
Vždycky je to trochu zajoch v pytli. Ty umíš dát dohromady všechny věci, co jsou důležité? Fakt všechny? I ty, které Ti připadají tak automatické, že Tě nenapadne, že je někdo může mít jinak? :D
@david74 píše:
Spíše je potřeba se smířit s tím, že žena nad 35 let už prostě nemůže tělo na tělo soupeřit s mladými holkami a plastiky to nemůžou změnit.

A to se pleteš. V případě @sirikit obzvlášť.

@david74 píše:
@Limi123 @andelka83
Pokud člověka nepotká nic zlého, tak na světě může být rád, ano. Ale pokud není člověk úplně slepý, tak vidí, co za bídu, utrpení a zlo ve světě je a jak se lidé chovají. Už i jen to stačí, aby člověk byl nešťastný.
Prostě neustálý boj kdo s koho a honění se za penězi, bez kterých skončíte na ulici a nikdo vám nezištně nepomůže. Spousta nemocí a bolestí, každodenní stres, aby se něco nepodělalo a ze dne na den - to že takové případy neznáte a nedokážete pochopit, že se to děje, je problém váš. Spousta lidí třeba udělala jen malou chybu a do konce života za ní platí, jsou v exekucích a spoustu lidí tahají po soudech. A může se to stát každému, věřte mi.

A tohle se taky pleteš. Ty malé chyby se stanou, ale do mega průšvihu se to dostane až na rarity jen v případě, že k nim člověk začne přidávat velké chyby.
Jo, je omyl myslet si, že svět je bezproblémové místo plné lásky. Ale ještě větší omyl je myslet si, že se s existujícími problémy nedá nic dělat. Můžeš začít u sebe a svého okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
17.7.20 07:43
@samá práce píše:
Chlap zůstává pořád klukem, tak proto si pořizuje děti, aby si měl s kým hrát. ;)

Jo, to si pamatuju, jak jsem dostala pod stromecek autodrahu, bratranec taky, tatove je spojili a cely svatky nas k tomu nepustili :think:

• Citovat
  • Upravit
75646
17.7.20 07:45

@bertoldina Díky, ale Sirikit nemá ambici soupeřit o cokoli s mladejma holkama.
Znáš to: "Co jste nyní vy, byli jsme i my. Co jsme nyní my, budete i vy. 8) "
Sirikit prostě chce vypadat dobře na jakýkoli svůj momentální věk a bude to chtít i v krematoriu.
@PaníKadrnožková Stáhni mi ten výstřih prosímTě malinko níž a uhni, bereš mi světlo. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30879
17.7.20 07:54

Protoze mi nakecali, jak je to skvele :mrgreen:. No, prvni bylo nic moc, tak jsme si pro jistotu udelali druhe a treti, jestli se to treba s poctem nezlepsuje. Mohu potvrdit, ze se 3 detmi je neuveritlne SKVELE, kdyz vsechny na vikend vypadnou k babicce :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
17.7.20 07:55
@sirikit píše:
@bertoldina Díky, ale Sirikit nemá ambici soupeřit o cokoli s mladejma holkama.
Znáš to: "Co jste nyní vy, byli jsme i my. Co jsme nyní my, budete i vy. 8) "
Sirikit prostě chce vypadat dobře na jakýkoli svůj momentální věk a bude to chtít i v krematoriu.
@PaníKadrnožková Stáhni mi ten výstřih prosímTě malinko níž a uhni, bereš mi světlo. :*

Protože to nepotřebuješ, naopak některé mladší by měly mít ambici soupeřit s Tebou a hned by byl svět hezčí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75646
17.7.20 08:08
@bertoldina píše:
Protože to nepotřebuješ, naopak některé mladší by měly mít ambici soupeřit s Tebou a hned by byl svět hezčí!
Óó…óóó… :oops: :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová