Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@david74 píše:
Velmi správné myšlenky. Mladý chlap většinou děti nechce, chce sex. Děti jsou pro něj maximálně tak trestem za to, že ho měl. Ono to pak je něco jiného, když je chlap starší až starý a začne si uvědomovat, že už by to chtělo rodinu.
Jinak ale nemůžu úplně souhlasit, že sex je pro chlapa nějaká extra hodnota. Kdysi dávno to bylo jednoduché. Chlap prostě viděl samotnou ženu a nezajímala ho její vůle. Svolení nepotřeboval. Později už byly sňatky, ale stejně o tomto rozhodoval chlap. Prostě přišel domů, zakopl o partnerku a za 9 měsíců měli další, třeba už desáté dítě.No a v poslední době se ty ženské emancipovaly a pod ochranou zákonů mají právo si vybírat sexuální partnery, ale o nějak extra hodnotnou komoditu nejde. Sex je potřeba jen jednou za čas a má hodnotu cca 1 tisíc Kč za hodinu. U luxusních holek až 10 tisíc za sex, ale to je takový rozumný strop.
Každopádně nejdražší sex je ten manželský, to se ví
Tak důvod depresí už známe, teď ještě, co s tím budeš dělat?
@PaníKadrnožková píše:
@sirikit tyjo, ty jsi vykutalenano jasne, ze to takhle udělám a jeste z nej vyrazim nejaky bianco slib a bude. To by bylo, aby z tech aliku ani na blbou kabelku nebylo
No já jsem se tu dočetla v diskuzích, že z aliku má být dost financí na pravidelné návštěvy kadeřnice, manikúru, samozřejmě kabelky a ještě hrazení luxusních večeří v restauraci s novým objevem ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Vsak si na to kapl - ty deti zpravidla patri k bezstarostnym jedincům. Hele, neznam lidi, kteri se chteli zabít, aby ulevili planete. Jen jednoho cloveka, co se zabil z neuveritelne sebelitostiTy jsi tedy první. Nebo je to jinak a nabadas ostatní?
Kdo psal o nějakých sebevraždách nebo co? Ne, ale zamyslet se nad tímto by taky pomohlo, protože zrovna děti u nás a v bohatých zemích jsou pro planetu čiré zlo. Ničeho si neumí vážit a rodiče na Vánoce nakupují další a další kravské hračky, které chudé děti na druhé strany planety musely vyrobit apod. Jedny děti žijí v bordelu a bídě, jiné v přebytcích. Ne, nelíbí se mi to, že jedny děti mají všechno a jiné nic. Jejich rodiče jsou strašní sobci a přitom mluví o lásce k dítěti a životu. Fuj tajbl, hnus a ještě jednou hnus.
@robínek píše:
Tak důvod depresí už známe, teď ještě, co s tím budeš dělat?
Pleteš se, ale vyvracet ti to nebudu. Klidně si to mysli, je to tvoje právo. Já si jen nemyslím, že sex je něco, co by mělo tak strašnou hodnotu, jak se některé utěšují, that's all.
@david74 píše:
Místo jednorožce mi můžeš poslat peníze na účet, to by rozhodně zvedlo náladuAle to už ne, nikomu totiž nezištně neumíte pomoct, avšak kecat, že jsou všichni na světě šťastní, na to vás užije. Sobecké. Sami sobě lžete a myslíte si, že jste díky tomu „cool“.
Chlapče, již Bible nás učí nerozdávat ryby, jimiž bližního svého nasytíme na jeden den, ale učit ryby lovit, čímž jej nasytíme na celý život. ![]()
Zanech žebroty a ozvi se mi do SZ, pracovité lidi plné entusiasmu a chuti vyřešit své problémy vlastními silami nabírame furt. ![]()
Bohužel valnou část z nich již v prvních dnech odradí, že společnost nezajímá jejich nářek na téma „svět je zlej“, ale jejich pracovní výkony.
![]()
@olinek píše:
No já jsem se tu dočetla v diskuzích, že z aliku má být dost financí na pravidelné návštěvy kadeřnice, manikúru, samozřejmě kabelky a ještě hrazení luxusních večeří v restauraci s novým objevem
Já třeba ve svém věku už potřebuju i na plastického chirurga, ale na třicetiletýho haranta se alíky, ruku na srdce, vymáhají blbě,.
![]()
Tohle sociální systém tohoto státu úplně nevychytal a je třeba na něm ještě popracovat.
![]()
@david74 píše:
Kdo psal o nějakých sebevraždách nebo co? Ne, ale zamyslet se nad tímto by taky pomohlo, protože zrovna děti u nás a v bohatých zemích jsou pro planetu čiré zlo. Ničeho si neumí vážit a rodiče na Vánoce nakupují další a další kravské hračky, které chudé děti na druhé strany planety musely vyrobit apod. Jedny děti žijí v bordelu a bídě, jiné v přebytcích. Ne, nelíbí se mi to, že jedny děti mají všechno a jiné nic. Jejich rodiče jsou strašní sobci a přitom mluví o lásce k dítěti a životu. Fuj tajbl, hnus a ještě jednou hnus.
No, svět je nespravedlivé.
Jak to chceš řešit?
@sirikit píše:
Já třeba ve svém věku už potřebuju i na plastického chirurga, ale na třicetiletýho haranta se alíky, ruku na srdce, vymáhají blbě,.![]()
Tohle sociální systém tohoto státu úplně nevychytal a je třeba na něm ještě popracovat.![]()
Spíše je potřeba se smířit s tím, že žena nad 35 let už prostě nemůže tělo na tělo soupeřit s mladými holkami a plastiky to nemůžou změnit.
@g.sandova píše:
Jak to chceš řešit?
Začne u sebe a nerozmnoží se - což mu naprosto schvaluju.
![]()
@david74 píše:
Pleteš se, ale vyvracet ti to nebudu. Klidně si to mysli, je to tvoje právo. Já si jen nemyslím, že sex je něco, co by mělo tak strašnou hodnotu, jak se některé utěšují, that's all.
To má asi každej individuálně nastavené, každopádně v dnešní době touha mít dítě asi není jen o tom, že jedinec má chuť na sex, resp. sex mají většinu dospělého života a děti bývá tak 1 až 3 ![]()
@david74 píše:
Spíše je potřeba se smířit s tím, že žena nad 35 let už prostě nemůže tělo na tělo soupeřit s mladými holkami a plastiky to nemůžou změnit.
Máš to blbě, já právě potřebuju hyzdič, páč už libido nejni, co bejvalo a ti slintalové na každým rohu mě značně obtěžují.
![]()
@g.sandova píše:
Jak to chceš řešit?
Nijak, nemám na to moc to změnit a ono to změnit ani nejde, protože člověk prostě od přírody myslí hlavně na sebe a své blízké, ne na blaho ostatních.
Ale jsem rád, že alespoň jedna žena, byť možná nevědomky, potvrdila to, že na světě je rozhodně spousta lidí nešťastných a byli by nejraději, kdyby se ani nenarodili, protože by nemuseli nic řešit, prostě by totiž nebyli, prostě by „nevznikli“.
@sirikit píše:
Máš to blbě, já právě potřebuju hyzdič, páč už libido nejni, co bejvalo a ti slintalové na každým rohu mě značně obtěžují.![]()
Nevěřím!
Mladé holky jsou prostě hezčí, to je fakt a není důvod se o tom přít. A že starší ženy dělají vše pro to, aby vypadaly mladší, je taky fakt.
@olinek píše:
To má asi každej individuálně nastavené, každopádně v dnešní době touha mít dítě asi není jen o tom, že jedinec má chuť na sex, resp. sex mají většinu dospělého života a děti bývá tak 1 až 3
Určitě je to individuální, ale zkrátka myslím si, že se obecně rodí i dost dětí, jejichž rodiče to neplánovali, jen zkrátka měli ten sex.
Kdyby existoval sex bez toho, aniž by se rodili děti, myslím, že by jich prostě bylo méně.
Vsak si na to kapl - ty deti zpravidla patri k bezstarostnym jedincům. Hele, neznam lidi, kteri se chteli zabít, aby ulevili planete. Jen jednoho cloveka, co se zabil z neuveritelne sebelitosti
Ty jsi tedy první. Nebo je to jinak a nabadas ostatní?